George R. R. Martin-Pesma Leda i Vatre

Evo ja cu da predpostavim sta ce da se desi na kraju;
Lavovi ce biti istrebljeni (osim mozda kepeca), Dzejmija ce da rokne ona devica od Opojra(devojcura)Sersei ce da dozivi ostvarenje svog prorocanstva,videce svoju decu mrtvu,i ubice je mali brat.Sin princa Dorne ce izdati Deneris zbog ljubavi, to ce je mnogo naljutiti pa ce da zbrise gvozdenljude i taman kad bude spustila pozadinu na gvozdeni presto morace da uzjase svog Drogona da malo pali i zari po tudjinima i utvarama medju kojima ce biti i Stains i njegova mila Melisandra.Verovatno ce da se zaljubi u Dzona Sneznog pa ce da prekali svog svetlonosca u njegovim grudima.
Kome se ne svidja nek zamislja nesto drugo. Napred Deneris,napred

Lannister Lion:
Dzejmi i Sersei nisu jedini lavovi,oni su samo deo velikog copora... :mrgreen:
:lol:

Kog bre copora ako mislis na one sitne osiromasene lordove,to je sve boranija, totalno nebitna za serijal. Ali imam bolju pretpostavku;
Kepec pronadje svoju Trisu i svi buduci lanisteri budu little people.Mada sumljam.Sudeci po odlomku iz "plesa sa zmajevima" Tirion je u milosti (ili nemilosti) Magistra Ilirija u Pentosu i valjda ga nagovara da trazi Deneris, kao fora zmajevi imaju tri glave???? valjda neznam bas dobro engleski :oops:

Mislim da novi likovi u knjizi biti iz mestarske kule jer tamo je najavljeno nesto zestko, mnogo zanimljivije od desavanja na zidu(borba ljudi koji se bore protiv magije i oni koji zele da se ona vrati jer su svesni zasto je magija potrebna;prava opasnost dolazi sa severa)
A sto se tice necije smrti,pa.....niko nje siguran.

SuzanKalvin:
Mislim da novi likovi u knjizi biti iz mestarske kule jer tamo je najavljeno nesto zestko, mnogo zanimljivije od desavanja na zidu(borba ljudi koji se bore protiv magije i oni koji zele da se ona vrati jer su svesni zasto je magija potrebna;prava opasnost dolazi sa severa)
A sto se tice necije smrti,pa.....niko nje siguran.
Aha-bas me zanima koga ce ovaj put GRRM da rokne :mrgreen:... nije nas posteno iznenadio jos od Crvene Svadbe...

zima dolazi:
Ljudi ja ne mogu da prezalim Sendora Kleganija (Planinu)...potreban je jedan ultra los lik..neko koga cemo voleti da mrzimo! :)
Ni ne moras da ga prezaljevas...nije on mrtav... Kviburn ce od njega da napravi neku vrstu Frankestajna...malko ce da ga zakrpi i malo ce da umesa nekromanserkse moci(zbog kojih mu je i Citadela oduzela lanac mestra)... Na netu ga popularno sada zovu Gregorstajn...

Back