George R. R. Martin-Pesma Leda i Vatre

E sasvim slucajno sam nabasao na prilicno zanimljivu teoriju (ne znam da l' vam je poznata). "Egon, Regarov sin je jos ziv". Navodno su ga iskrali iz grada pre nego sto su Lanisteri stiigli u Kraljevu luku i sakrili.Sam GRRM to ne potvrdjuje ali ni ne demantuje. Kaze da su Renis sigurno ubili ali malog Egona uopste ne spominje. :confused:

lovac_na_veverice:
Proverite na http://www.towerofthehand.com/articles/a/0013/.

To bi imalo savrsenog smisla. Tri glave zmaja: Dzon, Deneris, Egon. 8)
Da,ta teorija postoji,smatra se da je onaj liq sa ljubicastim ocima koji je putovao u drustvu Berika Donderiona(Arjina poglavlja) beba Egon... Ali tu nesto bas ne stima... Ako je Tivin Lanister resio da postedi Egona u slucaju da se Targarjeni vrate nekako na presto, onda bi ga drzao u Livackoj Steni,pod strogim nadzorom,a ne negde u Dorni...
Ne verujem da je ta teorija tacna,a treca zmajeva glava ne mora obavezno da bude Targarjen...A,da,kad smo kod trece zmajeve glave,sada se vrti neka teorija da ce Toros od Mira da ozivi Denino mrtvorodjeno dete,da je to treca zmajeva glava...

Ne secam se najbolje gozbe ali mi se cini da u samoj Dorni postoji neki lik sa srebrnom kosom i ljubicastim ocima, a u taj opis se manje vise uklapa i Oran Vodeni (nisam siguran kazem) a on je pobegao sa Serseinim brodovima. Sta mislite o tome? Mozda je Lannister Lion u pravu, ali ja mislim da sve glave moraju da imaju bar malo krvi Targarjena. Da sam ja na mestu Martina, ako sam uklonio nekog lika iz serijala stvarno, ne bih precutao odgovor na pitanje koje su mu postavili nego bih rekao da je klinja mrtav ko dinosaurusi.
P.S Mozda je sva ta halabuka sa tim pitanjem i tim "zanimljivim" odgovorom samo buva koju je neko pustio da bi izazvao jos vise polemike oko serijala.

Ma nisam mislio na Edrika Dejna, on je bio stitonosa Lorda Berika Donderiona, nego na nekog drugog samo se ne secam kako se zvao. Sve u svemu, ja tu teoriju da je Egon ziv ne bih odbacio tek tako. Bio sam ubedjen da ce Rob da pobedi u ratu pa je poginuo, Robert je poginuo, Edard je poginuo...
Zasto nam Martin ne bi pripremio malo drugacije iznenadjenje? ;-)

Back