Sofika
Ističe se
- Poruka
- 2.733
Veoma nepažljivo... Ccccc...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto si siguran da je to Planinina glava?Mogli su da nadju nekog drugog i da uz malo truda naprave da izgleda kao Planina... a i cak i da mu je glava u Dorni,ostatak tela je u Kraljevoj luci-da se razumemo,Kviburn mu ne spasava zivot,on ga krpi i pravi od njega Undeada.SuzanKalvin:Planinina glava je do sjaja uglacana i poslata u Dornu.Ali viteza koji ga nosi vodaju tamo vamo da ne bi video Mirselino otfikareno uvo.Koliko pazljivo citate knjige???
Ma,citam sta stignem od Epske fantastike...u poslednje vreme sam citao "Carobnjak segrt" i "Carobnjak majstor" od Rejmond Fajsta(nije lose,ali je podosta krao od Tolkina),kao i "Stvorenja Svetlosti i Tame" i "Gospodar Svetlosti" od Rogera Zelaznija...SuzanKalvin:GRRM je teatralan u fikarenju glava. Ali ako pcne da ih vraca na ramena onda je pao na grane scenarista Dinastije.To je samo moje misljenje.
Lion, citas li nesto dok cekas nastavak?
Citao sam prve dve knjige od Pulmana,"Severna svetlost" i "cudovorni noz",poprilicno su mi se dopale,ali nikako da uzmem "Cilibarski durbin",a to je poslednji,a mnogi mi rekose i najbolji deo...SuzanKalvin:volis li Filipa Pulmana?Moja iskrena preporuka triologija NJegova mracna tkanja.U pocetku mislis knjiga za decu ali na kraju ispadne nije knjiga za decu.Kakva su Stvorenja Svetlosti i Tame i Gospodar Svetlosti i gde ima da se kupi?
E,izvini,ali meni je to strasno prijalo...zima dolazi:Moram da kazem da me je u Gozbi,predavanje Brzorecja i skidanje " poslednje zastave kralja na severu " jako potreslo.Bar je Brinden pobegao..
Znas kako se kaze; daleko od ociju, daleko od srca.Sofika:Ccc, lenjivci... Strašno, a ja mislila da ste pronikli u sve tajne ovog serijala... Očito sam se prevarila...![]()
![]()
![]()