Gem collection club i Mega book

Velika potraznja u USA ???
3-4 meseca za sastanak ???
WOW !!!

Sigurno u USA nema tolko mlogo lustera kolko ima gemovaca shto stvarnih shto potencijalnih .

El bi se moglo nekako intervenirati sa vashe strane kod kolega u states da Rokfelera nekako naguraju na sastanak bar za 2 meseca cekanja .. , mislim da sam na netu negde procitao da mu je jedini neostvareni zivotni cilj da se tamo uclani ...

Ma pusti cekanje ... sad sam se setio ... ima Rokfeler veci problem shto nema njega ko da pozove na sastanak ... e ebajga dzaba coeku milijarde , kad nema prijatelja "PRAVIH " da ga vode na djipanje .

POUCNA PRICA :

Bio davno jedan lazov . Uvek je lagao reda radi ...
Otishao jednom lazov u susedno selo i kad su ga pitali njegovi suseljani shta ima tamo , lazov im odgovori : ...ovi iz susednog sela nonstop kuvaju pilav na sred sela i dele ga djaba , uzima ko kolko moze da nosi kuci i opet ima kolko hocesh ...
Kad su culi suseljani za djaba pilav smesta svi krenu putem ka susednom selu , i ubrzo lazov ostade sam pa se posle kratkog vremena zamisli "... ma svi odoshe po pilav ... , daj da brzebolje krenem i ja ... da tamo mozda stvarno ne dele djaba pilav ...".

Moderatore Jelena , ma cuj to ... , u americkom KOLEKTIVU dokazujesh da si megakreten sa pljunutih 5.000 zelenih $ , i to posle 3-4 meseca stajanje u repu za , once in a lifetime experience , za djipanje i kacenje o lustere .

El su iznutrice hranjive ??? El ovi shto klopaju iznutrice od toga im raste mozak ???
El ovi shto klopaju iznutrice stvarno misle da im raste mozak ili to u glavi im se stvara vakuum od silnih toksina ???
El stvarno imaju vrlo visok IQ od 22,90 poena ???

Poslednja izmena:
Nema GEM-a samo u Evropskim zemljama i u USA - tamo je clanarina 5000 USD i ceka se 3-4 meseci da bi mogli na sastanak zbog velike potraznje ...
Ali cekaj sada ... ako je GEM svugde kako ti kazes ... onda svugde rade ilegalno ili sta ? Svaka zemlja pusta prevaru ? :D Tu si se odao malo, ne ? :)

U Americi je definisano zakonom da se piramidalnom prevarom smatra svaka organizacija koja za uslov u ulazak ima placanje clanarine vece od nekih 300$ ako se ne varam.... Kome ide ta clanarina aj ti meni objasni?

POUCNA PRICA :

Bio davno jedan lazov . Uvek je lagao reda radi ...
Otishao jednom lazov u susedno selo i kad su ga pitali njegovi suseljani shta ima tamo , lazov im odgovori : ...ovi iz susednog sela nonstop kuvaju pilav na sred sela i dele ga djaba , uzima ko kolko moze da nosi kuci i opet ima kolko hocesh ...
Kad su culi suseljani za djaba pilav smesta svi krenu putem ka susednom selu , i ubrzo lazov ostade sam pa se posle kratkog vremena zamisli "... ma svi odoshe po pilav ... , daj da brzebolje krenem i ja ... da tamo mozda stvarno ne dele djaba pilav ...".

Moderatore Jelena , ma cuj to ... , u americkom KOLEKTIVU dokazujesh da si megakreten sa pljunutih 5.000 zelenih $ , i to posle 3-4 meseca stajanje u repu za , once in a lifetime experience , za djipanje i kacenje o lustere .

El su iznutrice hranjive ??? El ovi shto klopaju iznutrice od toga im raste mozak ???
El ovi shto klopaju iznutrice stvarno misle da im raste mozak ili to u glavi im se stvara vakuum od silnih toksina ???
El stvarno imaju vrlo visok IQ od 22,90 poena ???

E nemogu da verujem kako si se pronasao u ovoj prici.

Ih gde bas sad da ides kad je Coder 75 resio da te poseti sa traBantoM -W:rotf
Posto je u pitanju mega turbo biznismen nemoj se iznenaditi ako te tamo pronadje sa svojom jahtom.Sad se sigurno pitas kako ces ga prepoznati.Vrlo lako ,jahta ce im biti nevidjeni model sastavljen od dva bureta i sa par dasaka preko istih.Naravno bice ofarbana specijalnom bojom da bi licila na neku skupocenu lepoticu.:hahaha:
Sa palube ce se oriti vapaji za pomoc oooo bez onog gem:rotf:

Zakljucak / da je NACHMISH i onaj sto se kiti pacijim perje PAPERINOS zavisnici koji pate da ogovaraju a da pojma nemaju zaista o cemu se radi samo culi nesto ili su bili clanovi kolektiva pa su izbaceni zato sto se nisu pridzavali propisa firme ili su radili na svoju ruklu.Njihov nacin pisanja i ponasanje je samo dokaz da su PARAPSIHOPATE odnosno blizu su DILERIJUMU.

Ovaj Arpad se zahuktava posto mu je kolega Coder75 alijas Panco Vanila cabrirao.U maniru osvedocenog zamlate gemovca frlja se sa izrazima kao sa oblutcima.Zapeo cova po "Dilerijumu":hahaha: pa bog ,nikako da shvati da je pogresio to jest da je nepismen.Sinko opismeni se pod hitno ako kanis ovde polemisati.
Upozorio sam te vise puta ali avaj ne ide pa ne ide kanda si preskocio neke razrede iz osnovne skole il si stao na pola puta.
Prividjaju ti se kolege gemovci u svima, i lepis titule i gemovske etikete na sve strane lupas sa kvalifikacijama kao dobosar po talambasu.Arpad ima ozbiljan problem .Po njegovom shvatanju ljudi se dele na one koji su u gemu i oni koji su iz gema izbaceni ili kako on kaze nisu uspeli jer nisu postovali pravila.:rotf:
Kad i tu kiksira onda se u pomoc priziva zakon , gle cuda smeta mu da ih ljudi vide:rotf: a preti i sa debelom:rotf: odstetom ( ja ipak mislim da on misli na onu njegovu to jest Coderovu legendarnu debelguzu) Ona moze da nas bas osteti i odsteti :rotf: ako nas upresuje:zcepanje:
Nego ne bese jutarnjeg gemovskog kukurikanja sta se to desilo sa dezurnim krelcem:whistling: da se nije ubedacio? il ga je izdao glas il se okacio na tavan medj sunke.
Arapde dok cekas Codera obavezo se saberi, ispovedi se.......:hahaha:

Poslednja izmena:
Čemu ti to pričaš? Slike koje su postavjene su otvorene za svakoga ko želi da ih pogleda izvolite nikome nije zabranjeno :ok:
Jesu na fejsbuku druze, ali nisu za svakoga, a ti nemas pravo da ih postavis. Znas i ti ko je Draskovic Stanko, zar ne ... malo si preterao, video i on te slike, aj da si ih postavio ali ti komentari i sve to ...ipak nema veze sa unukom ... ocekuj da ce te kontaktirati neko. :)

Ovaj Arpad se zahuktava posto mu je kolega Coder75 alijas Panco Vanila cabrirao.U maniru osvedocenog zamlate gemovca frlja se sa izrazima kao sa oblutcima.Zapeo cova po "Dilerijumu":hahaha: pa bog ,nikako da shvati da je pogresio to jest da je nepismen.Sinko opismeni se pod hitno ako kanis ovde polemisati.
Upozorio sam te vise puta ali avaj ne ide pa ne ide kanda si preskocio neke razrede iz osnovne skole il si stao na pola puta.
Prividjaju ti se kolege gemovci u svima, i lepis titule i gemovske etikete na sve strane lupas sa kvalifikacijama kao dobosar po talambasu.Arpad ima ozbiljan problem .Po njegovom shvatanju ljudi se dele na one koji su u gemu i oni koji su iz gema izbaceni ili kako on kaze nisu uspeli jer nisu postovali pravila.:rotf:
Kad i tu kiksira onda se u pomoc priziva zakon , gle cuda smeta mu da ih ljudi vide:rotf: a preti i sa debelom:rotf: odstetom ( ja ipak mislim da on misli na onu njegovu to jest Coderovu legendarnu debelguzu) Ona moze da nas bas osteti i odsteti :rotf: ako nas upresuje:zcepanje:
Nego ne bese jutarnjeg gemovskog kukurikanja sta se to desilo sa dezurnim krelcem:whistling: da se nije ubedacio? il ga je izdao glas il se okacio na tavan medj sunke.
Arapde dok cekas Codera obavezo se saberi, ispovedi se.......:hahaha:
DOBRO JUTROOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Radio sam dosad, uh koliko gosta sam danas imao ... :D
Cekajte, ispade da ja nisam Arpad ? :D
OOOO GEM !!!!!!!!!!!!!

Vidi ti sad Codera 75 ( Arpada) biznismena sad je i mafijas , preti cova i glumi mangasa .Biznismenu te fore ostavi za neku decurliju a za svaki slucaj ti ipak stavi prst na celo i razmisli sta ces sve morati da objasnjavas onim cikama u plavom kad te budu priveli na informativni razgovor.Poreska policija bi te takodje mogla kontaktirati u vezi te rabote sa kojom se bavis.Ali sve to se moze i nekako predvideti i kanalisati u neki civilizacijski tok za razliku od gnevnih ljudi koje si opeljesio sa tim prevarama ,Sto se njih tice uskoro ocekuj sve moguce scenarije i dobro pazi kuda se kreces .Ne bih ti bio u kozi ako je i samo jedan promil istina od onoga cime si se ovde sve hvalio.Ljudi su ovde ocajni i vrlo osetljivi na prevaru i prevarante i ne prastaju ni mizernije cifre a kamoli te o kojima ti trtljas.
Obrati paznju na te cinjenice pre nego sto pocnes da se pozivas na zakon pretis i dajes nebulozne izjave.

Vidi ti sad Codera 75 ( Arpada) biznismena sad je i mafijas , preti cova i glumi mangasa .Biznismenu te fore ostavi za neku decurliju a za svaki slucaj ti ipak stavi prst na celo i razmisli sta ces sve morati da objasnjavas onim cikama u plavom kad te budu priveli na informativni razgovor.Poreska policija bi te takodje mogla kontaktirati u vezi te rabote sa kojom se bavis.Ali sve to se moze i nekako predvideti i kanalisati u neki civilizacijski tok za razliku od gnevnih ljudi koje si opeljesio sa tim prevarama ,Sto se njih tice uskoro ocekuj sve moguce scenarije i dobro pazi kuda se kreces .Ne bih ti bio u kozi ako je i samo jedan promil istina od onoga cime si se ovde sve hvalio.Ljudi su ovde ocajni i vrlo osetljivi na prevaru i prevarante i ne prastaju ni mizernije cifre a kamoli te o kojima ti trtljas.
Obrati paznju na te cinjenice pre nego sto pocnes da se pozivas na zakon pretis i dajes nebulozne izjave.
Ja nisam Arpad kao prvo, kao drugo, cekam da mi se jave, ali nikako da dodju ... Ti ces meni da kazes gde su pare ... ma covece, VEZE NEMAS sa zivotom ! :D

Ljudi, nemojte biti zavidni na nas sto se bavimo sa biznisom 21. veka! Shvaticete vi to sve polako ... Vi samo radite i dalje za 200-300€ a mi cemo za 2000-3000€, cemu je tu problem ?? :D
Jedno pitanje za sve vas: DALI NEKO ZNA NEKI DRUGI BIZNIS, DRUGU MOGUCNOST, KOJI MOZES POCETI SA 2290? Ako znate, kazite mi, koliko cete vi zaraditi na tim vasim poslovima? Dali imate mogucnost da zaradite 3000€ ZA JEDAN DAN ?? :D

Ljudi, nemojte biti zavidni na nas sto se bavimo sa biznisom 21. veka! Shvaticete vi to sve polako ... Vi samo radite i dalje za 200-300€ a mi cemo za 2000-3000€, cemu je tu problem ?? :D
Jedno pitanje za sve vas: DALI NEKO ZNA NEKI DRUGI BIZNIS, DRUGU MOGUCNOST, KOJI MOZES POCETI SA 2290? Ako znate, kazite mi, koliko cete vi zaraditi na tim vasim poslovima? Dali imate mogucnost da zaradite 3000€ ZA JEDAN DAN ?? :D

Poreska policija ovde ce imati vrlo lak posao, sve si priznao.

Poštovanje gospodo.

Naravno da svako ima pravo na svoje mišljenje o Gem Collection, ali ovde na netu može stvarno da se pročita svašta, verujte mi da većina stvari koje su napisane ovde nema veze sa mozgom. Ja ne želim da citiram i demantujem sve te gluposti koje se pišu vezane za Gem Collection, ali ću vam reći da ja radim u Gem-u zaradio sam popriličnu sumu novca, toliko novca nisam mogao da zaradim nigde. Neću napisati iznos ali ću vam reći da sam uloženu investiciju vratio za tri nedelje i posle toga i do kraja svoga života samo zarađujem. Veoma sam zadovoljan, i naravno zahvalan mojoj rođenoj sestri koja mi je ponudila ovakvu fantastičnu priliku. Ali ono što me posebno čini sretnim pored zarade koju ostvarujem jeste da moji veoma bliski prijatelji kojima sam ja ponudio ovakvu fantastičnu priliku i mogućnost da zarade i promene svoj život na bolje, takođe su uspešni, zadovoljni i veoma dobro zarađuju, čak jedan od nih i mnogo bolje od mene.

Nije meni cilj da se hvalim ili da nekoga ubeđujem da na osnovu ovoga teksta donese odluku da prihvati ovo fantastično poslovanje, ovo su moje zarade ovo su moji prijatelji ovo je moja odluka ovo je moj život i za sve u njemu sam odgovoran samo ja, cvrsto stojim na zemlji i sto je naj bitnije verujem u ono sto sam vidim, ono sto sam čujem jednom rečju verujem sebi. Ne mislim da ljudi koji imaju loše komentare o ovom fantastičnom poslovanju i koji imaju lošu sliku o svemu tome mogu da naude Gem-u tj. da svojim komentarima odvraćaju ljude od donošenja pozitivne odluke, rekao sam da svako ima pravo na svoje mišljenje, jer odluku normalan covek treba da donese sam za sebe kakva god ona bila. Ljudi ovo fantastično poslovanje ne treba da krenu zbog nekoga ko je već u Gem-u odnosno zbog svog domaćina koga sigurno veoma dobro poznaju, a kamoli da ne krenu ovo fantastično poslovanje zbog nekih komentara koje su dale neke osobe koje sasvim sam siguran, sigurno ne poznaju. Tada se nameće jedno pitanje gospodo za sve vas koji ste bili na poslovnom sastanku pa dodatne "informacije" u ta tri dana tražite baš ovde. Kome vi gospodo zapravo treba da verujete? Ja sam verovao svom domaćinu da pođem sa njim negde a da ništa ne znam jer je to bila moja rođena sestra koja mi u životu želi samo dobro, ali ovo fantastično poslovanje nisam krenuo da radim zbog nje, krenuo sam da ga radim zato što sam verovao prvenstveno sebi. Ja sam video nešto fantastično svojim očima, čuo svojim ušima, potvrde da je to sve tako i da to funkcioniše dobio ja, video sam ja za sebe priliku da promenim svoj zivot na bolje, video sam priliku da pomognem sebi dragim osobama. Kome sam trebao da verujem sebi ili nekome ko ovde piše neke razne komentare i mišljenja, i ko su u opšte ti ljudi, da li bi mi njihovo mišljenje trebalo značiti više od moga sopstvenog mišljenja o nečemu, da li ja sebe i svoju porodicu treba da vodim kroz zivot na osnovu odluka koje ću doneti svojom glavom ili tuđa glava naj bolje zna šta je za mene i moju porodicu dobro a šta ne. Na osnovu čijeg mišljenja će te vi gospodo doneti odluku? Nadam se ne zbog našeg, pozitivnog ili negativnog, nego isključivo zbog svoga sopstvenoga.

Verujte u sebe i svoje sopstvene mogućnosti, vašim životom upravljajte Vi, i jedino tako imate izgleda da postignete nešto u životu.

Back