goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Odakle vam snage više

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nema GEM-a samo u Evropskim zemljama i u USA - tamo je clanarina 5000 USD i ceka se 3-4 meseci da bi mogli na sastanak zbog velike potraznje ...
Ali cekaj sada ... ako je GEM svugde kako ti kazes ... onda svugde rade ilegalno ili sta ? Svaka zemlja pusta prevaru ?Tu si se odao malo, ne ?
![]()
POUCNA PRICA :
Bio davno jedan lazov . Uvek je lagao reda radi ...
Otishao jednom lazov u susedno selo i kad su ga pitali njegovi suseljani shta ima tamo , lazov im odgovori : ...ovi iz susednog sela nonstop kuvaju pilav na sred sela i dele ga djaba , uzima ko kolko moze da nosi kuci i opet ima kolko hocesh ...
Kad su culi suseljani za djaba pilav smesta svi krenu putem ka susednom selu , i ubrzo lazov ostade sam pa se posle kratkog vremena zamisli "... ma svi odoshe po pilav ... , daj da brzebolje krenem i ja ... da tamo mozda stvarno ne dele djaba pilav ...".
Moderatore Jelena , ma cuj to ... , u americkom KOLEKTIVU dokazujesh da si megakreten sa pljunutih 5.000 zelenih $ , i to posle 3-4 meseca stajanje u repu za , once in a lifetime experience , za djipanje i kacenje o lustere .
El su iznutrice hranjive ??? El ovi shto klopaju iznutrice od toga im raste mozak ???
El ovi shto klopaju iznutrice stvarno misle da im raste mozak ili to u glavi im se stvara vakuum od silnih toksina ???
El stvarno imaju vrlo visok IQ od 22,90 poena ???
Ih gde bas sad da ides kad je Coder 75 resio da te poseti sa traBantoM -W:rotf
Posto je u pitanju mega turbo biznismen nemoj se iznenaditi ako te tamo pronadje sa svojom jahtom.Sad se sigurno pitas kako ces ga prepoznati.Vrlo lako ,jahta ce im biti nevidjeni model sastavljen od dva bureta i sa par dasaka preko istih.Naravno bice ofarbana specijalnom bojom da bi licila na neku skupocenu lepoticu.
Sa palube ce se oriti vapaji za pomoc oooo bez onog gem![]()
Gospodine Oliver 44 dali vam je poznato da objavljivanje neciji fotografija na sajtovima bez njihovog odobrenja podleze KRIVICNOM ZAKONU i da vas oni koji su na fotgrafijama mogu pravno goniti i traziti debelu odstetu .:

pa bog ,nikako da shvati da je pogresio to jest da je nepismen.Sinko opismeni se pod hitno ako kanis ovde polemisati.
a preti i sa debelom
odstetom ( ja ipak mislim da on misli na onu njegovu to jest Coderovu legendarnu debelguzu) Ona moze da nas bas osteti i odsteti
ako nas upresuje
da se nije ubedacio? il ga je izdao glas il se okacio na tavan medj sunke.
Ma sta ima ja tebi da objasnjavam ?U Americi je definisano zakonom da se piramidalnom prevarom smatra svaka organizacija koja za uslov u ulazak ima placanje clanarine vece od nekih 300$ ako se ne varam.... Kome ide ta clanarina aj ti meni objasni?
Jesu na fejsbuku druze, ali nisu za svakoga, a ti nemas pravo da ih postavis. Znas i ti ko je Draskovic Stanko, zar ne ... malo si preterao, video i on te slike, aj da si ih postavio ali ti komentari i sve to ...ipak nema veze sa unukom ... ocekuj da ce te kontaktirati neko.Čemu ti to pričaš? Slike koje su postavjene su otvorene za svakoga ko želi da ih pogleda izvolite nikome nije zabranjeno![]()

DOBRO JUTROOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Radio sam dosad, uh koliko gosta sam danas imao ...Ovaj Arpad se zahuktava posto mu je kolega Coder75 alijas Panco Vanila cabrirao.U maniru osvedocenog zamlate gemovca frlja se sa izrazima kao sa oblutcima.Zapeo cova po "Dilerijumu"pa bog ,nikako da shvati da je pogresio to jest da je nepismen.Sinko opismeni se pod hitno ako kanis ovde polemisati.
Upozorio sam te vise puta ali avaj ne ide pa ne ide kanda si preskocio neke razrede iz osnovne skole il si stao na pola puta.
Prividjaju ti se kolege gemovci u svima, i lepis titule i gemovske etikete na sve strane lupas sa kvalifikacijama kao dobosar po talambasu.Arpad ima ozbiljan problem .Po njegovom shvatanju ljudi se dele na one koji su u gemu i oni koji su iz gema izbaceni ili kako on kaze nisu uspeli jer nisu postovali pravila.
Kad i tu kiksira onda se u pomoc priziva zakon , gle cuda smeta mu da ih ljudi videa preti i sa debelom
odstetom ( ja ipak mislim da on misli na onu njegovu to jest Coderovu legendarnu debelguzu) Ona moze da nas bas osteti i odsteti
ako nas upresuje
Nego ne bese jutarnjeg gemovskog kukurikanja sta se to desilo sa dezurnim krelcemda se nije ubedacio? il ga je izdao glas il se okacio na tavan medj sunke.
Arapde dok cekas Codera obavezo se saberi, ispovedi se.......![]()

Ja nisam Arpad kao prvo, kao drugo, cekam da mi se jave, ali nikako da dodju ... Ti ces meni da kazes gde su pare ... ma covece, VEZE NEMAS sa zivotom !Vidi ti sad Codera 75 ( Arpada) biznismena sad je i mafijas , preti cova i glumi mangasa .Biznismenu te fore ostavi za neku decurliju a za svaki slucaj ti ipak stavi prst na celo i razmisli sta ces sve morati da objasnjavas onim cikama u plavom kad te budu priveli na informativni razgovor.Poreska policija bi te takodje mogla kontaktirati u vezi te rabote sa kojom se bavis.Ali sve to se moze i nekako predvideti i kanalisati u neki civilizacijski tok za razliku od gnevnih ljudi koje si opeljesio sa tim prevarama ,Sto se njih tice uskoro ocekuj sve moguce scenarije i dobro pazi kuda se kreces .Ne bih ti bio u kozi ako je i samo jedan promil istina od onoga cime si se ovde sve hvalio.Ljudi su ovde ocajni i vrlo osetljivi na prevaru i prevarante i ne prastaju ni mizernije cifre a kamoli te o kojima ti trtljas.
Obrati paznju na te cinjenice pre nego sto pocnes da se pozivas na zakon pretis i dajes nebulozne izjave.
Ajde da mi kazes moju IP adresu ... posto ti to ne znas, evo ti je : 193.225.29.35Razotkriven si Panco, saberi se ispovedi se , i obrati paznju na svoju IP adresu.
Ljudi, nemojte biti zavidni na nas sto se bavimo sa biznisom 21. veka! Shvaticete vi to sve polako ... Vi samo radite i dalje za 200-300€ a mi cemo za 2000-3000€, cemu je tu problem ??
Jedno pitanje za sve vas: DALI NEKO ZNA NEKI DRUGI BIZNIS, DRUGU MOGUCNOST, KOJI MOZES POCETI SA 2290? Ako znate, kazite mi, koliko cete vi zaraditi na tim vasim poslovima? Dali imate mogucnost da zaradite 3000€ ZA JEDAN DAN ??![]()
Jedva cekam da dodju! Da znas sta pricas druze .... jako si mi ocajan ...Poreska policija ovde ce imati vrlo lak posao, sve si priznao.
Neces valjda ti da kazes kada ja da budem na forumu a kada Arpad, stvarno si bedan majke mi ako tako razmisljas.Razotkriven si Panco, saberi se ispovedi se , i obrati paznju na svoju IP adresu.Arpad je uvek na forumu kad ti nisi a ti si tu kad njega nema ,A uvek ste u istim terminima i temama sto mi deluje bas NE logicno.
Jedva cekam da dodju! Da znas sta pricas druze .... jako si mi ocajan ...
Pa zar ti stvarno mislis da radimo protiv zakona ? Toliko godina ?? Jaaoooj Boze ....![]()
Moj porez je UVEK placen na vreme !!Samo se ti tesi ali kad te priupitaju za placen porez i za tvoje knjigovodstvo videces ti koliko si po zakonu.