Gem collection club i Mega book

GEM.......OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO....GEM
Ima li neko ko ce da me uclani u GEM ili nema. Skupio sam skoro sve pare za pet uclanjenja i bojim se ako ih ne ulozim u GEM zatrcacu se pa uloziti u nesta glupo i sta cu onda. Obecao sam knjigu covjeku, a nikako da navatam nekog da me uclani. Kravata, cipele sto sljaste, odijelo dvaput obuceno a uzeo sam i bijesan mobilni. Spreman sam za akciju.

Mozda je najbolji komentar jedna misao sa prethodnih strana: " mene jednog a ja troje oni devet a sve moje" . . .
Hvala svima na komentarima , ulepsali ste mi popodne.
Citao sam redom ( do 50 str ) a onda sa preskocima a sve u strahu da ne propustim neki komentar mladog demokrate .
Na kraju .ocekivao sam neki pametan zakljucak ali je on u ovoju nasoj ( Srbiji ) sredini izgleda nemoguc . . .
PozZz . . .

Poslednja izmena:
Tebe zeza sto trujemo ljude dezinformacijama...

:D
a sta cemo sa informacijama iz prve ruke koje ljudi ovde prezentuju?
Daj ti nama sliku svoje jahte, kuce, bugati automobila...
a?
z:p

mislim da trenutno mozes da postavis samo sliku svojih busnih kineskih gaca.
a za par meseci neces moci ni to...
z:poz:
Postovani! Moj suprug bi bio vrlo zadovoljan da Vam kupi, te kineske gace ali ne da ih nosite nego da obrisete prasinu sa racunara, jer izgleda da mnogo vremena provodite pred istim. Kinesku garderobu ne nosim, a Vi gospodine sa Vasim nick name, mislim da ne biste trebali da raspravljate o zenskom vesu jer moze da se shvati kao seksualno uznemiravanje.
Kao sto rekoh, pre godinu dana, smatram da Vam je potreban lekarski pregled kod psihijatra i bicu rada da uplatim novac ustanovi kojoj pripadate kako bi Vam pruzili bolji tretman, samo recite koja je bolnica u pitanju! Onaj koji me je ispravljao u pravopisu (nije oruzije nego oruzje), njemu mogu da porucim da se uclani u biblioteku i da malo vise cita, jer nista pogresno nisam napisala! Bar, se u Beogradu tako kaze...Vasa konstatcija da ce sve ''Gemovke'' da se puste u promet(ovo je ublazena varijanta, jer nisam prosta) da bi povratile dugove je krajnje neukusna! Stojim iza mojih reci od pre godinu dana da Vam treba psihijatar, jer sudeci koliko vremena provodite ispred racunara, a time ne dobijate apsolutno nista osim blacenja ljudi koje ne poznajete,smatram da ste Vi gospodie jedna asocijalna osoba, koja nema kontakt sa spoljasnjim svetom, osim naravno putem facea,my space i sl.Pitam se, kad klevecete ljude koje ne znate, sta radite sa onima koje poznajete?! Rado cu Vam donirati novac ukoliko imate nekih fizickih nedostataka i ovo Vam je jedini kontakt sa svetom, a do tada cete ostati samo mali, jadni i iskompleksirani gdin-s.efendija. Srdacan pozdrav i zelim Vam brz oporavak od jako teske bolesti koja se zove ljudska glupost i prostota, a ako imate fizicki nedostatak, samo mi se javite i ostavite broj racuna, ucinicu sve da Vam se sto pre pomogne!:zpozdrav2:

Uh ala bi bilo kidanja od smeha:) one njegove epizode sa pentranjem po stolovima i najadekvatniji naziv za Gem-ovce TALIBANI :) je antologija.Vracajte coveka odmah.
Kao sto rekoh, ista ekipa, iste fraze, samo im je ego jos manji...Vec ste poceli da kukate da vam fali drustvance za pljuvacinu, eeeeeee, zao mi je i na internetu se sprovodi neki zakon, nema vise pljuvanja.Gospodo, moracete da nadjete druge zrtve, ja razumem to vam je dusevna hrana, zato sto ste...Blago receno jadni!Srdacan pozdrav!

Preko 150 GEMovaca je preslo u poslednjih 3 meseca u TQL, ali ne rade po pravilu GEMa nego TQLa i vec pokazuju svoje rezultate. ODUSEVLJENI SU!!!!
150? Jao, a gde je meni bila pamet? Pa i u Gemu se dobija fiskalni racun, ugovor o psredovanju i sve ostalo sto ste naveli ,a prekopirali naravno od nas i sad smo mi kao losi, a vi dobri? Samo jedno pitanje; ko je lud da posle jedne investicije, rada, pravljenja strukture, ode na drugo mesto i pocne to iz pocetka? Ja bih volela da upoznam te ljude ili mozda rade na dva mesta, samo ne znam kojom magijom postizu da budu u nedelju na dva mesta? Apsolutna neistina Vase pisanije! Zao mi je...

Nemoj sad da se vadis, imamo snimke gde se tacno vidi da se kacite o lustere i da se pentrate po stolovima a na kraju naravno cuveni vozitj.:)
Svi srecni i veseli stanu u kolonu pa se pohvataju onako s"guza i krenu u koloni kao vozitji dok sintetika samo prsti i sevaju varnice na sve strane.:)

Molim da se postave slike i snimci gem kacenje o lustere i vozici .
Znate li da je gem zakonom zabranjen ?
I da li znate da uvlacenje ljudi u piramidu da bi vi povratili svoj novac predstavlja krivicno delo ?Znate li da ce te biti fizicki napadnuti ako to nastavite da radite ,jer ljudi sa mentalnim oboljenjima vam mogu dati novac ,a sta onda ?
Cuvajte se .
Zasto ne probate sa poslom u Iraku manje je stresan i bar su vecde sanse da prezivite

Poslednja izmena:
Dobar dan i moje postovanje svima... Pocev od Gemovaca, njihovih klonova i klonova njihovih klonova do ljudi kao sto su Believe, Efendija, Peperios, Vending, Mladjahni demokrata i mnogih drugih koji se nalaze na "tamnoj strani neprepoznavanja sanse koja Vam se pruza jednom u zivotu":)
Odmah da Vam kazem, ova tema je bila moj godisnji odmor. Od nedelje uvece do sada(sa prekidima naravno:) ) citao sam ovu temu, pratio komentare, odusevljavao se klonovima i sa jedne i sa druge strane i nasmejao se do suza nekoliko puta ("tada sam otprilike shvatio da volim isti pol i sada uzivam u strasnoj vezi sa jednim crnim deckom i njegovim rotvajlerom...nema srecnijih ljudi od nas :rotf:

Nazalost, razlog zbog kog sam pronasao ovu temu nije vesele prirode.
Neko, meni veoma blizak, je u tom biznisu (mislim na razne vidove MLM-a i piramida) vec preko deset godina.
Ostavio je posao koji je zahtevao umece njegovih ruku da bi jurio za poslom iz snova koji je zahtevao samo angazovanje jezika i prilagodjavanje mozdanih vijuga, odnosno tjunovanje istih na frekvenciju njegovih nadredjenih menadzera.

Svaki put je nova prilika, svaki put je ideja koja ce promeniti svet, svaki put je nesto sto "moras cuti mali "...
Prodao je stan koji je nasledio...
Muci muku sa novcima...
Dovija se kako zna i ume da prezivi, da finansira gorivo za put do lokacije na kojoj je seminar, za pice koje treba da plati tim ljudima koje vodi, za....
Sticajem okolnosti u ovih 14 godina uvek mu je naletalo nesto sto bi ga makar malo trglo...ali ne od MLM posla...
Neka nagrada, nasledstvo manjeg iznosa..pozajmice...
Nekad je imao nesto, bio priznat u struci...
A sada...ma ne, ne sada, vec 14 godina...on propada.
Polako mu izmice iz ruku i ono sto je stekao u vremenima dok se nije bavio ovim ozbiljnim biznisima...

MLM...piramide... i gomila propalih brakova, iznevernih rodjaka i srditih prijatelja... i na kraju, osecaj tuge i napustenosti, nemogucnost da se bilo kom koga znas obratis, makar za zrnce utehe, opet ih vodi istim ljudima koji su ih i uvukli u sve ovo.

Elem...Vama, dobri moji forumasi sa "tamne strane"...Vama se zahvaljujem na prisustvu u ovoj temi!
Na razoblicavanju i skidanju maski gospodi "ja tebe a ti troje, oni devet a sve moje"...
Takodje, hvala gemovcima i kulashima jer bez njih i njihovih komentara ova tema bi umrla nakon jedne stranice.
Pozdrav svima i pisemo se jos :D

Da te samo podsetim, da ne bude ovo ono evo kako izgleda jedan vas Gemovac.

Treba ih sve organizatore pohapsiti a naivcine ce ostati bez para i eto im kazne, zar drzava ne moze da donese neki zakon da se oni zaustave
Jedva cekam to hapsenje o kojem svi pisete, napokon ce mi slika izaci i na stranicama crne hronike, a ne samo u kulturnom delu....Da se razumemo, da su hteli da nas hapse to bi i uradili, jos odavno ali... Tako, da nemojte da lupetate tu svasta, i da sirite dezinformacijie, jer to je kerivicno delo!!!! Uguglajte zakon, kad vec provodite toliko vremena pred kompom , pa procitajte,a ne neobavesteni da laprdate o necemu sto nemate pojma. Bice vam svima lepse!!!

Ne brini se pravda je spora ali je dostizna, shvatices to kad zavrsis iza resetaka.
Inace za tvoju imformaciju te prevare su uvek bile u zla vremena kad je drzava u kandzama lopova nalik vama a ni ona nece da potraju vecno doci ce neki posteniji od ovih lopova , kad sve ovo prodje videces kako ces imati problema da se opravdas pred zakonom a onda lupaj kamen i nosi bukagije.

GEM, SCNET i ostale piramidalne organizacije su savrseno uklopile svoje poslovanje sa zakonom. Za par hiljada evra, koliko najcesce kosta clanarina, daju nekoliko bezvrednih casopisa i kurs kvazi-menadzmenta, a teret dokazivanja da je taj kurs obicna farsa pada na prevarenog koji to ne moze nikako dokazati jer se sama organizacija brani stavom da kursadzija jednostavno nije dovoljno dobro pratio uputstva.

Zacaran krug.

Back