Gem collection club i Mega book

Koliko ja vidim ovde su jedini lupezi Gemovci i ostala bratija prevaranata i secikesa koja u ocaju trabunja po forumima u nadi da ce opeljesiti neku naivcinu a njih nema pa nema.
Voleo bih da mi se neko od vas Gemovaca licno obrati onako uzivo i da mi ponudi taj vas biznis, brate odvalio bih ga od batina da zapamti dan kad je pokusao da me zavrne.:) ne bih ga pustio dok mu sve koske ne bi smrskao.

Pozdrav svim dobronamernim ljudima.

Upravo sam dobio informacijju da je našem američkom ogranku pristupila poznata filmska zvezda Buck Angel. U GEM-u je sve više i više poznatih i slavnih ličnosti što je najbolji dokaz koliko je naša firma uspešna i prihvaćena širom sveta.

OOOOOOOOOO................GEM

Kao prvo GEM nije firma, to jeudruzenje gradjana, udruzenje kao i svaki drugi.
Procitao sam tu dosta gluposti, mozda i istine, znam samo jedno. U firmi sam 2 meseca i zaradio sam 3500€
Moze se pricati sve i svasta, to je istina, nemam zasto da lazem na ovom forumu, ne zelim ja nikoga prevariti niti opljackati.
I ja sam mislio da je prevara kada sam prvi put otisao, znao sam i za prethodnu firmu, koja je kopirala ovu, zvala se GEN (Global Education Network), bio sam i tamo clan, slicnu sumu sam uplatio, sve sam izgubio. Ali ljudi GEM funkcionise, nema lazi, nema prevare, mi stvaramo USPESNE ljude, meni su drugari, rodbina, kumovi u poslu i svi zajedno zaradjujemo.
Pa gde Vi mozete u Srbiji zaraditi 3500€ za mesec i po dana ili za 2 meseca ?
Ja sam prvi radni dan zaradio preko 500€ !!! Pa gde to ima ?? Samo kod nas! A ulozeni novac ... pa ulozio sam U SEBE !!! Ja od sada sve kupujem za 2290€. I kafu i stan i kucu, i BMW 520D koji kosta 32000€, ja cu da kupim za SAMO 2290€.
Razmislite malo glavom, znam da zivimo u Srbiji i da smo navikli na plate od 200-300€, ALI TO NIJE SVE! Sa ovom firmom imate priliku da promenite svoj zivot !! Ko ne veruje, ne mora. Pozdrav svima.

Kao prvo GEM nije firma, to jeudruzenje gradjana, udruzenje kao i svaki drugi.
Procitao sam tu dosta gluposti, mozda i istine, znam samo jedno. U firmi sam 2 meseca i zaradio sam 3500€
Moze se pricati sve i svasta, to je istina, nemam zasto da lazem na ovom forumu, ne zelim ja nikoga prevariti niti opljackati.
I ja sam mislio da je prevara kada sam prvi put otisao, znao sam i za prethodnu firmu, koja je kopirala ovu, zvala se GEN (Global Education Network), bio sam i tamo clan, slicnu sumu sam uplatio, sve sam izgubio. Ali ljudi GEM funkcionise, nema lazi, nema prevare, mi stvaramo USPESNE ljude, meni su drugari, rodbina, kumovi u poslu i svi zajedno zaradjujemo.
Pa gde Vi mozete u Srbiji zaraditi 3500€ za mesec i po dana ili za 2 meseca ?
Ja sam prvi radni dan zaradio preko 500€ !!! Pa gde to ima ?? Samo kod nas! A ulozeni novac ... pa ulozio sam U SEBE !!! Ja od sada sve kupujem za 2290€. I kafu i stan i kucu, i BMW 520D koji kosta 32000€, ja cu da kupim za SAMO 2290€.
Razmislite malo glavom, znam da zivimo u Srbiji i da smo navikli na plate od 200-300€, ALI TO NIJE SVE! Sa ovom firmom imate priliku da promenite svoj zivot !! Ko ne veruje, ne mora. Pozdrav svima.

E sad mi je sve jasno, ljudi su vas ustvari pomesali sa nekim prevarantima. Strašno, uvek posteni nagrabuse:hahaha:

Znas kako se kaze il si cestit ili si Gemovac.
Lopovi se opet brane da oni jesu lopovi al nisu ko Gemovci.:hahaha:
Jedan kriminalac krvolocni ubica i visestruki robijas se pred sudom branio da je u zivotu svasta radio, krao je, pljackao, silovao i ubijao al nikada nije bio Gemovac sto je po njegovom misljenju trebalo da mu se uzme kao olaksavajuca okolnost.:sad2:

DOBRO JUUUUUTROOOOO! Vidim da i dalje ima lupeza, koji pokusavaju ali samo pokusavaju, da opstruisu rad jedne dobre firme. Nikako mi, i dalje nije jasno zasto gubite vreme, kad nas je sve vise?! Shvatate li da nas je preko milion koji radimo, a vas na ovom forumu, zajedno sa kolegama koji vas povremeno zezaju, jer se primate kao penicilin, ima svega nekoliko i to ste pod razlicitim imenima.... Strasno! Zar stvarno nemate drugog posla osim pljuvanja naroda po forumu? Dajte ljudi, uradite nesto konkretno, pa cu vam ja verovati, recimo sazidajte neko obdaniste ili napravite ustanovu za beskucnike, sta god ali manite s ljudi koji hoce da rade, uradite nesto korisno i evo, javno obecavam ja cu se pridruziti i dati doprinos. Ipak ste vi neka vrsta manjine u ovoj zemlji i treba vam svima pruziti sansu ali nemojte da se pljujemo, jer dao Bog svi smo toliko pismeni da svako od nas moze da vam odgovori, argumentuje, sta god... Opismenite se malo i gledajte svoje zivote i zivote svojih porodica i okoline. OOOOOOOOOOOOOOO Gem...

AAAAA heheheeh pa nemogu vjerovati. Pa taj gem još postoji. Pa dajte ljudi pa što vam je. Bio sam 2003 aktivni zaluđenik te organizacije i ustvari bolje rečeno zaluđenik u te stvari. To je dokaz koliko daleko ide ljudska glupost i koliko u nekim slučajevima nemamo mogućnost realnog prosuđivanja tako očite stvari. Postao sam član 2002 ili 03 neznam sigurno u Hrvatskoj. Nakon prvog sastanka oduševljenje ono ludilo, nemožeš vjerovati da se tako nešto dobro moglo tebi dogoditi. Slijedeći tjedan došao je moj brat i kolega i samo kolega je uspio skupiti lovu i uplatiti a brat je kosu čupao što nije. Tako sam zaradio prvih koliko ono 360€. Ma ludilo. Slijedeći tjedan ušao moj kum - skupio jedva lovu, mama mu posudila od 100 ljudi. i evo meni još 360€. Dao sam odmah otkaz u firmi gdje sam radio čak sam i fakultet koji sam tada pohađao zapustio misleći pa šta tu sad piljimo svi u tu ploču kad je lova vani i sve mi to izgledalo blesavo. Vrijeme je prolazilo a sve teže je bilo moguće pozvati na sastanak jer ljudi su nešto načuli ovo ono i neće. Kum i kolega nisu nikoga uspjeli pozvati i nisu pare vratili. a ja sto sam ulozio to sam jedva vratio. Morao sam se vratiti na posao na kojem sam dao otkaz i danas sva sreca pa sam zavrsio fax i zaposlio se i radim normalan posao u normalnoj firmi i ljudi me ne gledaju poprijeko. Šepurenje u odijelu i vrbovanje poznanika i rodbine nije moralan čin i kad tada ćete od vama bliskih ljudi napraviti sebi neprijatelje jer je njihova percepcija prema vama je jedino ta da ste ih htjeli prevariti. Nekima će to uspjeti zaraditi brdlo love ali samo nekima i to samo oni koji su na početku lanca - svi ostali su gubitnici kad tad. Ako izgubite 2290€ to je još dobro, bitno je ne izgubiti svoje najbliže osobe. Danas kad se skupimo u društvu našalimo se na taj gem collection i sve u svemu gledamo na to kao jednu veliku veliku školu. Pozdrav svima iz Hrvatske

Ja ne znam sto uopste njih policija ganja?! Zar nemaju pametnija posla nego da se bave shishanjem ovaca koje su zbog siroke i pohlepne goozice i same htele da budu oshishane?!

Mehanizam je jednostavan:

1. Glup si i pohlepan pa platis 2.300 evra nekome za 4 knjige koje mogu da se nadju za 2.300 dinara.

2. Kad dodjes kuci i kad ti spalsne euforija, ukapiras da moras da uvuces jos 5 ovaca slicnih tebi da bi izasao na nulu i da bi makar povratio ulozeni novac (5 x 540 = 2.700, jos ces nesto sitno i zaraditi, taman da platis kamatu posto 2.300 evra sigurno nisi imao nego si ih pozajmio)

3. Posto si i sam pohlepna ovca, velika je verovatnoca da se druzis sa istim takvim pohlepnim ovcama i da nece biti narocito tesko pronaci ih.

4. Pronasao si 5 pohlepnih ovaca medju bliskim prijateljima i rodbinom. Laknulo ti je jer si uspeo da se "iscupas" i da vratis dugove. Izgubio si 5 prijatelja, ali yebes prijateljstvo, 540 evra ionako ima vecu vrednost od laznog prijatelja (kuma?) koji te je ionako ogovarao gde god je stig'o

4a. (u slucaju da nisi bas toliki luzer i da si imao u steku 2.300 evra) Shvatas koja si pohlepna ovca ispao, cutis o sopstvenoj sramoti i tesis se da zivotna skola moze da se plati i skuplje od 2.300 evra

5. Naucio si lekciju, koja te je kostala 5 prijateljstava ili 2.300 evra (vidi pod 4. i 4a), kazes sebi "koja sam budala bio" i od tada postajes makar oprezniji a uz malo srece mozda i pametniji.
----------------------------------------------------------------

Sve u svemu, potpuno mi je nejasno zasto se policija bakce sa ovim. Ti ljudi iz GEM-a rade jedan prilicno drustveno-koristan posao na edukaciji polupismene i alave svetine koja 'oce "leba bez motike". Uostalom, pokriveni su ugovorima o prodaji knjiga, zasto bi policija sprecavala bilo koga da za 500 evra proda knjigu koja moze da se nadje za 500 dinara?

Lepo uzmes i oporezujes GEM kao sto oporezujes svaku drugu firmu, mozda po malo vecoj stopi - kao kocku, alkohol i duvan - i cestitas im sto su se setili lepog nacina da ovcice oslobode runa koje im ionako smeta.

Poslednja izmena:
Milicija nema sta da trazi tu, ljudi dobrovoljno daju novac. A kad skapiraju da su prevareni od sramote se nikom ne obracaju.
Sto se tice poreza. Tu pare idu na privatne racune i niko ne moze da naplati porez. Ako ti zelis da das nekom svoj novac to se ne racuna kao posao i samim tim poreza nema.
Jedini porez koji se placa ne ide drzavi vec onom sto je sve to lepo smislio (svaka mu cast). Onih sto evra od svakog "clana" koji ostanu nakon raspodele plena. Al se taj nakupio para. I posle se narod cudi kako moze ta prevara da funkcionise. Pa ko god da je na vrhu svega toga ima dovoljno da podmaze gde treba da njega i njegove drage clanove ne diraju....
Da ne duzim vise. Ko je hteo skapirao je, a ko nije vikace i dalje ooooooo-gem-koleksn. Koliko god to bolesno, smesno i jadno zvucalo.

Ako hocete da se sto pre resite najboljih prijatelja,rodjaka najblizih a moze cak i kumova onda ste na pravom mestu sto bi rekli GEM-ovci.Citam ove razne komentare i vidim vrlo jasno da postoje osobe koje brane ili opravdavaju rad i postojanje GEM colec....ali to je i sasvim normalno da u svakom drustvu postoje ljudi sa razlicitim shvatanjima kada je rec makar o moralu.Imao sam prilike da se licno uverim u nacin rada GEM-a svojevremeno u Mataruskoj banji.Nisu uspeli da me uclane iako sam tamo slucajno sreo dosta mojih poznanika koji su me iz sve snge ubedjivali da se uclanim.Niko od njih pa cak i oni tzv... valjda menageri nisu mogli da mi odgovore koliko ima slicnosti izmedju njihovog nacina rad i slanja postanskim uputnicama (zutim) davne 1970 i neke sa upisivanjem cetiri nova imena a tvoje peto i uplatom neke sume novca tako da ces se TI iznenaditi koliko ces novca za kratko vreme preko poste da dobijes.Nisu mi odgovorili jer nisu bili tada ni rodjeni.Prica je uvek ista sa malim izmenama detalja a samo se ljudi menjaju.Evo najnovije Rembraco network business igre pod plastom poslovanja,opet ista prica samo sada je cifra kudikamo manja (sve zavisi od apetita kandidata) odkupis neki pakey i samo cekas a lova kaplje li kaplje,milina jedna.

Back