Dobar dan i moje postovanje svima... Pocev od Gemovaca, njihovih klonova i klonova njihovih klonova do ljudi kao sto su Believe, Efendija, Peperios, Vending, Mladjahni demokrata i mnogih drugih koji se nalaze na "tamnoj strani neprepoznavanja sanse koja Vam se pruza jednom u zivotu"

Odmah da Vam kazem, ova tema je bila moj godisnji odmor. Od nedelje uvece do sada(sa prekidima naravno

) citao sam ovu temu, pratio komentare, odusevljavao se klonovima i sa jedne i sa druge strane i nasmejao se do suza nekoliko puta ("tada sam otprilike shvatio da volim isti pol i sada uzivam u strasnoj vezi sa jednim crnim deckom i njegovim rotvajlerom...nema srecnijih ljudi od nas
Nazalost, razlog zbog kog sam pronasao ovu temu nije vesele prirode.
Neko, meni veoma blizak, je u tom biznisu (mislim na razne vidove MLM-a i piramida) vec preko deset godina.
Ostavio je posao koji je zahtevao umece njegovih ruku da bi jurio za poslom iz snova koji je zahtevao samo angazovanje jezika i prilagodjavanje mozdanih vijuga, odnosno tjunovanje istih na frekvenciju njegovih nadredjenih menadzera.
Svaki put je nova prilika, svaki put je ideja koja ce promeniti svet, svaki put je nesto sto
"moras cuti mali "...
Prodao je stan koji je nasledio...
Muci muku sa novcima...
Dovija se kako zna i ume da prezivi, da finansira gorivo za put do lokacije na kojoj je seminar, za pice koje treba da plati tim ljudima koje vodi, za....
Sticajem okolnosti u ovih 14 godina uvek mu je naletalo nesto sto bi ga makar malo trglo...ali ne od MLM posla...
Neka nagrada, nasledstvo manjeg iznosa..pozajmice...
Nekad je imao nesto, bio priznat u struci...
A sada...ma ne, ne sada, vec 14 godina...on propada.
Polako mu izmice iz ruku i ono sto je stekao u vremenima dok se nije bavio ovim ozbiljnim biznisima...
MLM...piramide... i gomila propalih brakova, iznevernih rodjaka i srditih prijatelja... i na kraju, osecaj tuge i napustenosti, nemogucnost da se bilo kom koga znas obratis, makar za zrnce utehe, opet ih vodi istim ljudima koji su ih i uvukli u sve ovo.
Elem...Vama, dobri moji forumasi sa "tamne strane"...Vama se zahvaljujem na prisustvu u ovoj temi!
Na razoblicavanju i skidanju maski gospodi "ja tebe a ti troje, oni devet a sve moje"...
Takodje, hvala gemovcima i kulashima jer bez njih i njihovih komentara ova tema bi umrla nakon jedne stranice.
Pozdrav svima i pisemo se jos