paperinos
Domaćin
- Poruka
- 4.821
U tom slucaju pripremi odmah i kanapce i nadji neku dobru gredu .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nagnjecao sam nekako 2290 eur. Dali da trazim neku vezu za GEM ili da skupim jos 2290, pa dam za sebe jos jednom, da odmah imam trecinu ili koliko vec nazad?
Imam smisla za biznis, a dojadilo mi da radim.
Obavezno tako da uradiš...ali najbolje da daš odmah za svih pet koliko ti treba da bi povratio 2200e. Bićeš baš na dobitku...i stvarno ti odajem priznanje za umešnost u biznisu
Volim kad naidjem na podrsku u startu.
Vidis, nisam razmisljao da idem tako daleko ali ideja je moram priznati dobra.
Znaci skupim jos pa se uclanim preko sebe 4 puta, pa odmah vratim ovo sto sam ulozio kao prvi, pa sa ova 4 naloga (da se trako izrazim) skupim ekipu koja naravno mora imati smisao i zelju za biznisom, pa oni novu, a ovi opet novu i za preko nekoliko imacu ko zna koliko.
Idem i do banke danas da dignem kredit koliko god daju, moram biti brz, nece to jos dugo, mada kako vidim nije problem presaltati se u drugu firmu (GEM > TQL > xxx).
P.S. Odijelo vec imam sa sve kravatu i fine cipele, one sto se sjaje
Zvao sam banku danas i imam zakazano za preksutra. Nemam nista da stavim pod hipoteku ali primanja mi nisu losa, mislim da ne bi trebalo da zapne oko kredita.
Pripremicu se, mozda cu i kopirati nesta sa foruma i izloziti im moj biznis plan.
Kad skontaju kako cu od 2000 da napravim ihajhaj ima i ove iz banke da uclanim.
Samo da navatam neku vezu za GEM ili TQL.
Nemam sve pare jos, sutra idem u banku.
Sledece godine u ovo doba bicu bogat.
Ovo da cu da se uclanim za sebe i jos preko sebe par puta znamo da funkcionise, nego smislio sam nesta novo.
Paz' sad.
Pristup je 2290 eur, jel tako.
Ja uclanim 4 nova i dobijem od svakog po cetvrtinu (ako se ne varam) sto je 572.5 eur.
Ponudim kako blizoj tako i daljoj rodbini, naravno kad ukapiraju da sam u biznisu specijalan popust od 572.5 eur, tako da oni daju 1717.5 eur umjesto 2290. Dakle, odreknem se svoje zarade kad su u pitanju moji najblizi, jelte.
Ako ih uclanim preko ovih svojih naloga, koje sam napravio preko svog prvog naloga, oni su onda treci u redu posle mene, jer sam ja prvi i nekoliko puta drugi, pa mogu da im dam i popust i odreknem se svoje zarade sa prvog naloga.
To sad da ne trazim koliko je posto, vjerovatno 300-400 eur.
I onda imam masu sto blizih, sto daljih rodjaka, pa kumovi, pa komsije.
Dobro, komsijama necu bas svima da dam obadva popusta, mozda ovaj manji.
Samo da pare legnu na racun i da navatam neku vezu da me vodi na seminar, ne moze svako da udje. Odijelo je ispeglano, cipele su nove, one sto se sijaju, pomenuo sam vec.
Ovo da cu da se uclanim za sebe i jos preko sebe par puta znamo da funkcionise, nego smislio sam nesta novo.
Paz' sad.
Pristup je 2290 eur, jel tako.
Ja uclanim 4 nova i dobijem od svakog po cetvrtinu (ako se ne varam) sto je 572.5 eur.
Ponudim kako blizoj tako i daljoj rodbini, naravno kad ukapiraju da sam u biznisu specijalan popust od 572.5 eur, tako da oni daju 1717.5 eur umjesto 2290. Dakle, odreknem se svoje zarade kad su u pitanju moji najblizi, jelte.
Ako ih uclanim preko ovih svojih naloga, koje sam napravio preko svog prvog naloga, oni su onda treci u redu posle mene, jer sam ja prvi i nekoliko puta drugi, pa mogu da im dam i popust i odreknem se svoje zarade sa prvog naloga.
To sad da ne trazim koliko je posto, vjerovatno 300-400 eur.
I onda imam masu sto blizih, sto daljih rodjaka, pa kumovi, pa komsije.
Dobro, komsijama necu bas svima da dam obadva popusta, mozda ovaj manji.
Samo da pare legnu na racun i da navatam neku vezu da me vodi na seminar, ne moze svako da udje. Odijelo je ispeglano, cipele su nove, one sto se sijaju, pomenuo sam vec.
Al nemoj bratac da se posle brukaš...znam da kad para udari u glavu, zaboravljaju se obećanja...makar te tri knjige...imam rupu u regaluKad se uclanim sa cetri pet naloga koliko knjiga cu da dobijem?
Njih cu obaska da prodajem, onima koji nisu clanovi i ima da zaradim.
Kad biznis krene, pa rodbina, kumovi, komsije, i ovi kojima sam dao i jedan i ovi kojima sam dao dva popusta zadju po terenu radim sledece:
Idem u USA po jedno des' petnes' Kirbi usisavaca. Tamo su 1500 dolara komad. Donesem rezervne kese, tockove, cetkice za motor, deterdzente.
Mozda ove knjige prodam u USA.
Samo da kredit legne na racun, pa da vatam vezu, oblacim odijelo sa lakovanim cipelama koje vec pomenuh, pa pravac seminar.
Microwave i Pjera cu da castim za neke ideje...