paperinos
Domaćin
- Poruka
- 4.821
Prvo skakanje po stolovima i kacenje o luster a knjiga posle toga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo skakanje po stolovima i kacenje o luster a knjiga posle toga.
Mnogo mi je lepo u životu pa sam došao da se smaram čitajući vašu intelegenciju.
Pare su legle na racun. Fali mi jos malo pa da uletim na 5 naloga. Radim prekovremeno, stedim , smanjio sam pusenje, izlaske, jedem jeftiniju hranu, pjesacim da ne bi platio autobus...
Sve, sve, sve da bi dosao do cilja, pa cu taj dio shvatiti kao laganu rekreaciju.
Jos samo da navatam neku vezu da se uclanim, pa da fiksam cipele.
"...Citajuci vasu inteligenciju"?! O boze...![]()
Cenim da je ovo iz njega progovorio onaj pravi nepatvoreni Psihologue..![]()
Kako vratiti pare? Ili da navataš neke naivne i prevariš ih da povratiš svoje ili tog kome si verovala namodriš dok ne izbroji do zadnjeg centa. A najbolje da se pomiriš s tim da si platila školu 2.300e. Više niko neće da te zavrne za pare.a kako vratiti pare?nazalost ja sam ih dala,i ne znam da li postoji neki pravni postupak za to resenje,mora da postoji neka rupa.ja cak to nisam ni zelela,ali nije bilo na moju inicijativu vec na inicijativu nekog kome verujem.i sta sad raditi?
Jel prošla građevinska sezona...zaebato po ladnoći na mešalici?Još ste tu zaludni i besposleni ljudi???
a kako vratiti pare?nazalost ja sam ih dala,i ne znam da li postoji neki pravni postupak za to resenje,mora da postoji neka rupa.ja cak to nisam ni zelela,ali nije bilo na moju inicijativu vec na inicijativu nekog kome verujem.i sta sad raditi?
Još ste tu zaludni i besposleni ljudi???