Gem collection club i Mega book

Alo pametni!!!! to sto sam ja pljunuo 2,5 hiljade to je moja stvar,ja mogu sa mojim parama, sto god zelim!!!!! a pre bih rekao da si ti frustriran, zato sto se stalno hvatas gema, izgleda da zelis da odes tamo ali nema ni jednog prijatelja da te odvede!! A sto se tice piramide vise bih voleo da na taj nacin zaradim (mada ja svoj prvi novac nisam zaradio u gemu a i ne zapinje mi) nego da zaradim uz pomoc krvavih ruku,otimajuci, prodavajuci drogu, ili na neki drugi kriminalni nacin!! da li ti imas pojma koliko je poznatih licnosti iz Srbije, estradnih licnosti i uopste medijski popularnih ljudi u gemu??

A sto se tice piramide vise bih voleo da na taj nacin zaradim (mada ja svoj prvi novac nisam zaradio u gemu a i ne zapinje mi) nego da zaradim uz pomoc krvavih ruku,otimajuci, prodavajuci drogu, ili na neki drugi kriminalni nacin!!

1) da li ti mislis da samo ta dva nacina postoje za zaradu?
2) da li si nekad zaradio 800$ za 8 sati rada? (legalno)?

da li ti imas pojma koliko je poznatih licnosti iz Srbije, estradnih licnosti i uopste medijski popularnih ljudi u gemu??

sta ce poznatim, estradnim i ostalim licnostima gem?

1) da li ti mislis da samo ta dva nacina postoje za zaradu?
2) da li si nekad zaradio 800$ za 8 sati rada? (legalno)?

sta ce poznatim, estradnim i ostalim licnostima gem?

1)Naravno da ne mislim da se samo na ta dva nacina moze zaraditi novac, ja vec skoro dve i po godine imam firmu koja zadovoljavajuce radi, u pitanju je trgovina... razmisljao sam o jos nekim poduhvatima, ali polako videcemo...

2)Sto se tice drugog pitanja iskreno receno nisam za taj vremenski rok uspeo da zaradim taj novac, jedino sam prosle godine za nekih 7 do 8 sati uspeo da zaradim 400 – eura uz pomoc muzicke produkcije, takodje se bavim i muzikom... A s obzirom da si postavio takvo pitanje, pretpostavljam da si ti uspeo da zaradis taj novac za 8 – sati, ako je sve legalno svaka cast!!!
A ko nije tajna, sta si radio za taj novac? Osim ako nisi radio negde preko grane?

3)Vecina popularnih ljudi , je usla u ovaj posao dok je on bio u zacetku!!! Neki su radili, zaradili i napustili a neki su jos uvek clanovi!!! A sve to znam posto je glavni skup bio pre par meseci u Sava centru, ni sam nisam verovao svojim ocima, a onda mi je menadzer sve pojasnio od kada je ko u poslu i zbog cega, a glavni razlog je zajednicki interes – novac-
i samo novac... malo grubo zvuci ali istinito!!!!!

CEKAJ STO SE LJUTIS....
JA SAM SAMO ZELEO NAJBOLJE ZA TEBE... A TI SADA RECI DA TO NE ZELIS, VIDIM TI SJAJ U OCIMA, TAKO TO STRASNO ZELIS DA TE DOVODI DO LUDILA!!! PA SE ZATO OVAKO CINICNO PONASAS, IZGLEDA DA TI GA NIKO NIJE DAO SKORO.....
ALI MOZEMO SE DOGOVORITI, AKO BUDES DOBRA DACU TI DA SE IGRAS.....

NE NE, ti nisi NIKOGA vredjao ! Kanda si ti šizofreničar, pa reči shvataš drugačije.
Svinjo šovinistička, ako još jednom budeš vulgaran, ne samo da ću ti vredjati mamu, nego ću postovati njene slike sa radnog mesta - KOD PLAVOG MOSTA !

Alo seceru, prva si pocela da vredjas, ako se ne secas osvezi pamcenje....
Sto se tice vulgarnosti, ni sam ne znam kada sam poslednji put cuo neku devojku da prica ovakve gluposti!!!! ali ja sam te sad uvredio ti nisi zensko!!! ni ti sama ne znas sta si!!!
STO SE TICE PLAVOG MOSTA, NI TAMO TE NIKO NE BI HTEO!!!!
TO STO SI FRIGIDNA PA LUDIS, TE TVOJE DEBILNE FRUSTRACIJE LECI NE SVOJOJ PORODICI, A NE NA DRUGIMA!!!I MOZES I POSETITI LEKARA, CAK STA VISE RADO CU BITI SPONZOR TVOG LECENJA!!!
jedini spas ti je da se zamonasis u nekom manastiru, gde ces nadam se izleciti svoj uvrnuti ego....

ZELIM TI SVU SRECU OVOGA SVETA I NEKA JE BOG S TOBOM!!!!!

1)Naravno da ne mislim da se samo na ta dva nacina moze zaraditi novac, ja vec skoro dve i po godine imam firmu koja zadovoljavajuce radi, u pitanju je trgovina... razmisljao sam o jos nekim poduhvatima, ali polako videcemo...

brate, imas firmu, prodaj, kupuj, trguj ne znam sto se zamlacujes sa ovim stvarima.....

A s obzirom da si postavio takvo pitanje, pretpostavljam da si ti uspeo da zaradis taj novac za 8 – sati, ako je sve legalno svaka cast!!!
A ko nije tajna, sta si radio za taj novac? Osim ako nisi radio negde preko grane?

tacno tako, i ponosan sam na to, i zato sam to i spomenuo....tj. to sam spomenuo da bih rekao da moze da se radi legalno normalno i onako kako se vec smatra da treba da se radi a da se uzme ok kesh......
a radio sam jedan naj naj najobicniji websajt.....i inace sam radio i radim slicne poslove, ali ovaj je najupecatljiviji primer.....

-%201003%20-%20PROSTITUTKE1%20.jpg

Evo mu keve, a firma im se zove '' Plavi most D.O.O. ''
Boom je poštovani direktor - preduzimač poslova

----Obersturmfuehrer ------

Jos jednom svaka cast!!! za zaradu!!!
Sto se tice moje firme ona polako radi i nadam se da ce biti jos bolje ali polako...
A gem - ma ne zamlacujem se time, ne znam ni sam kada sam poslednji put bio tamo, mozda mi neces verovati, ali prvi put kada sam otisao tamo, bio sam sa mnogo dobrim ortakom, koji je toliko bio napaljen na cifre da to nije bilo normalno!!! BIO SAM UBEDJEN DA JE U PITANJU SEKTA!!! ALI UBEDJEN!!! moj dobar prijatelj je naravno bez trunke razmisljanja pristao! znam da zvuci kao da se kurcim ali usao sam iz zajebancije,bas iz razloga sto sam verovao da je sekta, jer sam hteo da provalim ceo nacin funkcionisanja tog udruzenja, ili kako sam na pocetku mislio da je to jedna od onih "finansijskih sekti" kako se taj termin danas upotrebljava!!! Vremenom sam ukapirao da to bas i nije tako... ali vec odavno nisam isao tamo. To da je legalan to stoji a kako ni sam ne znam, zato sto je ovo cisto pranje novca ali legalno!!!! Nego ostavimo to...

Imam jedno pitanje za tebe koliko bi me kostalo da mi napravis jedan websajt??
I da li znas neki sajt na kome mogu punuditi, prodati, postaviti neke pesme... u pitanju su moje pesme, moji tekstovi,moja muzika? a jedan prijatelj mi radi aranzmane!!!
Unapred hvala!!!

-- volem-žene---
E brate posto kazes da volis zene!!!
interesantan tip si odabrao...
nisam znao da ti ovoliko lepa devojka!!!
Ma sigurno je ti volis cim si je slikao... mogao bi i da je uramis... a cak sta vise nju bi mogao da prijavis za mis!!! Ne,ne stvarno ste lep par!!!!! Kada ce vencanje??? Posalji razglednicu sa medenog meseca!!!!

Imam jedno pitanje za tebe koliko bi me kostalo da mi napravis jedan websajt??

ovo je vrlo neprecizno pitanje, jer ja ne znam kakav ti sajt trazis, ni sta hoces ni bilo sta vezano za taj sajt....
tako da ako zelis da razgovaramo o tome, najbolje da razgovaramo preko PP, pa da ti meni kazes sta ti treba, sta hoces, na koju publiku ciljas itd.....

I da li znas neki sajt na kome mogu punuditi, prodati, postaviti neke pesme... u pitanju su moje pesme, moji tekstovi,moja muzika? a jedan prijatelj mi radi aranzmane!!!
Unapred hvala!!!

jedan moj poznanik svoju muziku plasira preko Myspace....ne prodaje je, ali tu objavljuje svoje nove pesme, spotove i tako to....

Skoro sat vremena citam sve postove na ovom forumu, i sta ? Nista.
Pljujete se i prepucavate vec godinu i kusur meseci, a sada ste poceli i da se vredjate.
Zar nije bilo bolje da ste se nasli negde na livadi i lepo se pobijete, pa ko pobedi taj je upravu.
Sto se Gem-a tice, bili su moj zet i brat u tome. Jedan mi jos nije vratio pozajmljene pare, a drugi je isplatio dugove pre par meseci. Oni su bili u onoj grupi 2002 ili ' 03, znam da je bilo pre hapsenja. Mislili su da ce uspeti, i kada bolje razmislim stvarno ne znam kako nisu, jer mahom svi njihovi prijatelji kojima su nudili imaju lovu za uclanjenje, ali niko nije hteo. Za GEM sam ponovo cuo pre par meseci od svojih kolega. Dosta njih je islo na te sastanke, za troje znam da su se uclanili, jedan je pre mesec dana dao otkaz, kaze krenuo ga posao, ne znam kako mu je sada.
Ako hoces u Gem, prvo moras da razmislis da li ces naci cetvoro prijatelja koji ce sigurno uci, i da li ce oni naci jos svako po cetvoro, da se ne bi zamerio sa prijateljima.
Sastanci su i dalje u Velikoj Plani, niko im ne moze nista, velika je lova u igri.
Ja licno necu da ulazim u sve to, dobro mi je i ovako, plata solidna, zena, klinac, keva i cale, imamo neki svoj mir. Ko hoce da ne ustaje rano, da ne radi po smenama, a voli da oblaci odela i u snu mnozi brojke dok se preznojava, jer se misli da li ce doci kum da mu trazi pare, jer nije nasao nikog da uclani, evo mu GEM pa nek proba.
Dzabe sam gubio vreme na ovom forumu, umesto da sam otisao na spavanje.

Zanimljiva tema!
Sit sam se nasmejao prateci gemovce kako naprezu mozak da objasne neobjasnjivo!
Ali od postanka sveta najlakse se uzima lova pohlepnima...
A naivnih i pohlepnih ce uvek biti!
Pokvareni ce to znati da prepoznaju i iskoriste!
Cuj molim te PROIZVOD - KNJIGA !!! za samo 185 495.00 dinarcica!
Pa sibicar Dzej bi se postideo takve prevare...
Pre dve godine zvoni tel. i gle cuda moj cale penzos izvucen iz bubnja!
Besplatna vecera za njega i jos cetvoro u restoranu tom i tom!
I to nije sve,besplatno trodnevno putovanje po Sloveniji i Hrvatskoj Samo za njega.
Lepo ,nema sta aj da vidimo de je kvaka!?! Ajde! Odemo Cale ,supruga i ja!
Nas tridesetak u sali ,domacin u lepom odelu nas docekuje ,smesta,
stize vecera sa najtanjom beckom sniclom ikad vidjenom ,trinaest pomfritica i
kupus salatom kao u studentskoj menzi! Pice sami narucimo i platimo ! (ne moz' bas sve za dz.)
I sad treba to odraditi! tip u odelu nas moli za malo paznje.
Da ne davim,ubedjivao nas je sat vremena u sve prednosti njegovih duseka ,prekrivaca i jastuka
od kasmira! Te zdravo ,te nema grinje te ovo te ono... Na kraju cena soook!
8600 evrica! mi se gledamo belo!!!
Ko je bre ovde lud! Da stavim jedan dobar passat 2002 godiste u spavacu sobu!?
Ali nekom cudnom matematikom cena za komplet pada na 2400 e ali pod uslovom da
danas potpisemo ugovor i damo prvu ratu(ma moze i na rate)

Niko od pozvanih nije potpisao nista i tip u odelu je na kraju razocarano konstatovao
da smo mu najslabija grupa koju je imao ! Nije taj kasmir losa stvar ali ne volim da me neko
zbrzava pri kupovini a i vise volim obican pamuk.
Iako je i ovo jedan vid pranja mozga i uvaljivanja Proizvoda(bar postoji proizvod)
bilo mi je simpaticno jer je covek pokusao da unovci svoju sugestivnost i moc ubedjivanja.
Posteno je priznao da za reklamu na TVu od 30 sec moze da pozove 10 ovakvih grupa
i plati im veceru! Shvatili smo svi da ovde bubanj izgleda kao tel.imenik.
Ali nema veze ,mi potrosili dva sata bezveze on ima novu grupu posli nas...ipak se okrece,
nekom mozda bas u zivotu fali kasmir a ima parica zaostalo mu!
Nego jel zvao neko onog tipa sto ostavi mobilni i oce da pomogne velikodusno za uclanjenje.
Pamet u glavu ..pe uza zid!! ;)

Pa ceo posao je u fori da imas sto bolju spiku i da ljude ubedis da uloze novac.
Za par sati price zaradis vise nego neko za mesec dana crncenja.
Moras da budes maher i da osetis da neko ima lovu, onda na scenu stupa ekipica i sve je uigrano.
Tu svako moze da zaradi samo ako kupi fazon i sam nadje druge ljude sa lovom koje ce da uvede u sistem.
Vrlo je vazno da stalno pricate i da budete pozitivni, uspeh nece izostati ako vam ljudi poveruju.
Morate non stop da ih ohrabrujete da uloze novac, a posle da traze druge ljude.

Back