Gem collection club i Mega book

A ti sch koliko ti je trebalo da smislis ovo... 1 sat... 2 sata... a pa da pitao si svoju vaspitacicu u obdanistu, dok je bila pauza za uzinu!!!!!!

Pametnjakovicu.....
Nisam rekao da oni koji koriste kozmetiku su sektasi, ALI BOLIDU TI NE ZNAS STA JE MREZNI MARKENTING!!!! ONAJ KO KUPI KOZMETIKU OD NEKOGA, PREPORUCUJE TU ISTU KOZMETIKU NEKOJ DRUGOJ OSOBI,SIRIS INFORMACIJU, NA TAJ NACIN SE PRAVI MREZA LJUDI,ILI - MREZA LOJALNIH POTROSACA!!!!!!!!! A ZA TU PREPORUKU TI KAO OSOBA KOJA JE TO PREPORUCILA DOBIJAS ODREDJENI PROCENAT,

I NA TAJ NACIN SU RADILE HILJADE LJUDI U OVOJ ZEMLJI, KUPOVALI SU KOZMETIKU, PREPORUCIVALI DRUGIMA I NA TAJ NACIN ZARADJIVALI ODREDJENU SVOTU NOVCA!!!!
I NEMOJ VISE DA DOKAZUJES KOLIKO NEMAS POJMA!!!!

@ za BOOM
Zasto sve pises dvaput?:confused:

Nemoj da brkas oriflame,avon i sl. proizvode sa GEMom, jer tu za pare dobijes proizvod po realnoj ili nizoj ceni...nemas uclanjenje od 2290eur i nemas obavezu ni kupovine ni dovodjenja novih "musterija".
A sve to je kontra u GEMu, zato ne poredi babe i zabe...

Za infantilne to znaci:
Oriflame,avon i sl.- Dodjes, ako ti se nesto svidi kupis, i to je to.
GEM club - Dodjes, platis 1300din ufur u banju, pa jos 2290eur za uclanjenje, ne dobijes nista(pardon 4knjige zlata vredne-sa kojima i dalje ne mozes nista...), onda moras da dovedes 4 nova clana da bi bio na nuli, a samim tim i njima navuces bedu na vrat da moraju sve to isto da urade.

I to je isto...:shock::shock::shock::roll:

Jedva uspeh da pročitam sve postove, da ne bi nešto propustio prilikom svog obrazloženja, a opet da ne vređam i ne govorim na pamet.
Dakle, imao sam "čast" da prisustvujem sastanku odnosno promociji ili kako već da nazovem to, pre otprilike 7-8 meseci. Da ne detaljišem o već poznatim stvarima, meni lično je to izgledalo, neubedljivo. U redu je da kao i u svakom piramidalnom sistemu i ovde postoji mogućnost zarade novca i da niko ko je ušao u priču i kasnije zvao prijatelje, rođake, kumove i strance, ne bi trebao da bude okrivljen zato što se trudio da zaradi novac na taj način, jer je to prihvatio kao posao i trudio se da ga uspešno obavlja. Neko to radi jako dobro, neko slabo ili nikako, ali moje subjektivno mišljenje je da ljudi pre ili kasnije shvate da to nije beskonačni lanac i da mora jednom da stane. Što više ljudi "uvuvčeš" u posao tebi je bolje, što pre to uspeš, možeš i da zaradiš. Lično poznajem više od 10 ljudi koji rade u GEM-u i kao što rekoh, nekome ide ekstra, nekome slabo, nekome nikako. Iz poštovanja prema tim ljudima, koji su mi, uglavnom prijatelji, bili i ostali, ne želim da iznosim detalje, ali činjenica je da su neki od njih zaradili priličnu sumu novca na tom poslu, neki se nekako krpe, a neki ne znaju kako da povrate uloženo. Sve je to normalno i svako ko misli da može to da radi, ali da je pored obećavajućih priča svestan i velikog rizika, neka pokuša. Lično nisam sebe video u toj priči i nemam pozitivno mišljenje o tom poslu, ali činjenica je da ima ljudi koji su uspeli. Za mene će to ostati neki vid prevare i više sam za varijantu poštenijeg rada, pa makar i ne ostvario sve svoje snove. Ne znači da sam ja neka poštenjačina i da ne bih voleo da lako dođem do velikih para, već samo da ne želim da se, eventualno, sramotim ako ne uspem ili nešto još gore. Nisam "duhovni penzioner" i imam mnogo volje za radom i zarađivanjem između ostalog, ali ne na taj način. Činjenica je sledeće, država bi morala da se pozabavi ozbiljnije po pitanju legalnosti i sistema ovakvog posla, ne mora da hapsi ljude, ali mora zakonski da bude sve mnogo bolje regulisano. Priznaću i da sam tada u tom trenutku imao kod sebe 2.290 eur, ali da mi predstavljaju višak, verovatno bih se oprobao u tom poslu, mada nije to za mene, ali verovatno bih probao, ali podvlačim samo ako bih imao višak tog novca. Ovako, da se uzajmljujem ili dižem kredit ili šta već, mislim da ima i pametnijih stvari za tako nešto. Prepucavanje da li je to dobar posao ili je čista prevara, nema smisla više forsirati, kako kome, mada retki su zaista srećni. Oni koji se prave srećni više to rade iz želje za uspehom i pozitivnog stava, jer na kraju ako to nemaju nikada i nikako ne mogu i neće uspeti, a Karibi, jahte, letovanje, mercedesi, vile i kuće i ostalo, mislim da je i njima jasno, ostaće samo pusti san, bar dok se ne pojavi nešto drugo, ideja, nova mogućnost, sreća, radničke ili krvave ruke........
Pozdrav i jednima i drugima i puno sreće i uspeha i Vama i Nama

wariors...

SVAKA CAST NA KOMENTARU!!!!!
DELIM TVOJE MISLJENJE I MISLIM DA SVAKO TREBA DA IZABERE ONO STO JE NAJBOLJE ZA NJEGA!!! ALI SE NE SLAZEM SA TOBOM U POTPUNOSTI!!!!
NARAVNO DA ONO STO PRIKAZUJU U GEMU: JAHTE,LETOVANJA,SKUPI AUTOMOBILI SU OBICNE GLUPOSTI!!! ALI SE NA TO PALI MASA LJUDI!!!
MENE TO NIJE PUNO INTERESOVALO, POSTO SAM ZA SADA ZADOVOLJAN AUTOMOBILOM KOJI IMAM, KUCOM , SVOJIM POLOZAJEM itd. ALI TO JE VEC NEKA DRUGA PRICA!!! U ZIVOTU IMA MNOGO VISE STVARI KOJE SU VREDNIJE OD NOVCA! ALI ZNATE KAKO KAZU: „NIJE SIROMASAN ONAJ KOJI NEMA NEGO ONAJ KOJI MNOGO TRAZI“ I MENI ISKRENO SMETA STO U GEMU IMA LJUDI KOJI SU OPCINJENI NOVCEM! NOVAC... I SAMO NOVAC... – GLUPOST

ONO U CEMU SE NE SLAZEM JE DA NE TREBA DELITI LJUDE NA ONE KOJI SU U GEMU I NA ONE KOJI NISU. VELIKI BROJ LJUDI, VASIH PRIJATELJA I RODJAKA JE U GEMU, PA SE VI PREMA NJIMA NE PONASATE KAO PREMA NEKOJ POSEBNOJ NEGATIVNOJ KLASI LJUDI!!! NEKI OD VASIH PRIJATELJA ILI RODJAKA SU MOZDA LOPOVI, NARKOMANI,HOMOSEKSUALCI I VI SE SA TIME NE SLAZETE, ALI TO NIJE RAZLOG DA IH BLATITE I PONITAVATE!!!

PONAVALJAM U GEMU ME NIKO NIJE TERAO NI NA STA, ISPASCE DA SE DA DIZEM SEBI CENU ALI SAM JA U TO UDRUZENJE USAO ZBOG PRIJATELJA I VISE ZBOG ZAJEBANCIJE!!! NARAVNO DA SE NISAM ODREKAO NOVCA DALEKO O D TOGA.... TAKODJE TOPLO PRPORUCUJEM SVIMA ONIMA KOJI SEBE NE VIDE U OVOM POSLU ILI IMAJU I ZRACAK SUMNJE DA NE ULAZE U SVE OVO I DA SEBE STVARAJU PROBLEME!!!! MOZDA I NE IZGLEDA LEPO U PRVI MAH DA UVODIS SVOJE PRIJATELJE U OVO POSLOVANJE, ALI PONAVLLJAM NIKO VAS NE TERA NI NA STA, JER VI SVOJIM PRIJATELJIMA NUDITE DA ZARADE NOVAC A I DA VI TAKODJE ZARADITE!!!

NARAVNO SVI PRICATE O GEMU KAO O NEKAKVOJ SEKTI I PREVARI, NIKO SE NE PITA STO JE U MOM GRADU(nije bitno koji je grad, u pitanju je manji grad) u zadnjih 6- meseci umrlo priblizno 10- osoba, pretezno mladih od PREDOZIRANJA NARKOTICIMA!!! PRICATE O PREVARAMA, A POGLEDAJTE STA SE SVE RADI OKO NAS!!! EVO MOG PRIMERA PRE SKORO 3 GODINE MI JE DO TADA JEDAN OD NABOLJIH PRIJATELJA PRODAO AUTO U VREDNOSTI OD OKO 2,5 HILJADE EURA, NARAVNO NA NJEGOVU REC DA JE AUTOMOBILJ LEGALAN I SVE OSTALO STO IDE UZ TO... ISPOSTAVILO SE DA JE AUTO BIO UKRADEN, A KASNIJE I DA JE ON BIO UMESAN U KRADJU!!! E – TO JE PREVARA!!!!
GEM IZGLEDA CUDNO,I LICI DA JE PREVARA, ALI PRE NEGO STO SAM JA USAO PROVERIO SAM SVE DO DETALJA, I UVIDEO DA JE SVE PO ZAKONU!!
MOZDA IZA SVEGA OVOGA STOJI DRZAVA, POJEDINAC... I ZARADJUJU VELIKI NOVAC, MOZDA JA GRESIM, SAMO ZNAM DA IZA SVAKE VECE TRGOVINE STOJI NEKO.... I UKOLIKO GRESIM SAM SAM KRIV ZA TO, I SAM CU SNOSITI POSLEDICE... VREME CE POKAZATI....

CEKAJ STO SE LJUTIS....
JA SAM SAMO ZELEO NAJBOLJE ZA TEBE... A TI SADA RECI DA TO NE ZELIS, VIDIM TI SJAJ U OCIMA, TAKO TO STRASNO ZELIS DA TE DOVODI DO LUDILA!!! PA SE ZATO OVAKO CINICNO PONASAS, IZGLEDA DA TI GA NIKO NIJE DAO SKORO.....
ALI MOZEMO SE DOGOVORITI, AKO BUDES DOBRA DACU TI DA SE IGRAS.....

CEKAJ STO SE LJUTIS....
JA SAM SAMO ZELEO NAJBOLJE ZA TEBE... A TI SADA RECI DA TO NE ZELIS, VIDIM TI SJAJ U OCIMA, TAKO TO STRASNO ZELIS DA TE DOVODI DO LUDILA!!! PA SE ZATO OVAKO CINICNO PONASAS, IZGLEDA DA TI GA NIKO NIJE DAO SKORO.....
ALI MOZEMO SE DOGOVORITI, AKO BUDES DOBRA DACU TI DA SE IGRAS.....

koji si ti ljakse :D:D:D
evo ti jedan savet za ubuduce....kad reklamiras nesto treba da ostavis utisak sigurnog, obrazovnog i kulturnog coveka, a ne cobanina koji je juce sisao sa prokletija i uclanio se u gem....

---- Phantom der Nacht ----

Slusaj seljancuro glupa, nisam te prvi vredjao i nisam ti dirao porodicu!!!!! ali me primoravas na to
ZNACI GLUPACO, NE SPOMINJI MOJU MAJKU, VEC PITAJ TVOJU ZASTO NIJE ABORTIRALA, BOLJE DA JE TO URADILA NEGO STO JE RODILA TAKO NEVASPITANU DEVOJKU!!! MOZDA SU TE USVOJILI ALI NECE DA TI KAZU!!!!
nikada nisam vredjao devojke i to je veoma glupo, ali ti bre nisi devojka... ni sama ne znas sta si sa takvim ponasanjem!!!!
Nikoga ovde nisam vredjao i nemam nameru to je ispod svakog nivoa kulture!!!! Izneo sam svoje misljenje i to je to. neko ce ga prihvatiti neko nece nismo svi ist.... svako ima pravo na svoje misljenje...

A STO SE TICE GEM-a i za gem me zabole! u to udruzenje sam usao iz zajebancije, i pre gema sam solidno ziveo, i posle njega cu. Jedno znam, sada u ovom trenutku GEM JE LEGALAN!!!! sve sam proverio u agenciji za privredne registre, A KAKO SU USPELI TO ME BAS BRIGA!!!! Da li iza gema stoji Dinkic,Tadic,Ceda... Miskovic ili neki extremni bogatas... i za to me zabole.. Svi su oni isti i svi gledaju svoj interes!!! A VI POSTENJACI KOJI SAMO PRICATE, I NESTO GLUMITE! okrenite se malo oko sebe... evo primera: moj bliski rodjak pre par godina nije imao novca da kupi ni pisljivu zastavu!!! sada vozi neku masinu... ni ja sam ne znam koji je auto u pitanju! ali je moj posteni rodjak od pre par godina u jednoj jakoj politickoj stranci... nije bitno koja je u pitanju. I tako moj posteni rodjak pre par dana kada je euro bio negde oko 83- 84, ne znam sad tacno koliko, on je zamenio ni manje ni vise nego 32000 eura, kao prvo odakle mu toliki novac, kad jedini sto radi to je da spava u Skupstini Srbije po ceo dan, a sto je najgore on se hvali, pa je obavestio mog caleta- kao javili mu "odozgo" kako ce euro naglo da padne, i kako je skocio da bi tamo neko uzeo veliku lovu, pa na taj nacin kao pomogao mom caletu da zaradi kes!! I to je drzava....

A ti lepotice iskuliraj, jer ne zelim da se vredjam ni sa kim!!!!

---- Phantom der Nacht ----

Slusaj seljancuro glupa, nisam te prvi vredjao i nisam ti dirao porodicu!!!!! ali me primoravas na to
ZNACI GLUPACO, NE SPOMINJI MOJU MAJKU, VEC PITAJ TVOJU ZASTO NIJE ABORTIRALA, BOLJE DA JE TO URADILA NEGO STO JE RODILA TAKO NEVASPITANU DEVOJKU!!! MOZDA SU TE USVOJILI ALI NECE DA TI KAZU!!!!

jednom cobanin uvek cobanin :):)
i ti ocekujes da sad neko nesto kupi od tebe :D:D:D:D

A STO SE TICE GEM-a i

sto se tice gema, ja bih pre rekao da si ti frustriran sto si isp'o glup kad su pljunuo 2500 hiljade evra, pa sad pokusavas da uvuces jos ljudi kako ne bi ispao jedini :D:D:D

Dinkic,Tadic,Ceda... Miskovic ili neki extremni bogatas... i za to me zabole.. Svi su oni isti i svi gledaju svoj interes!!!

a oni su kes stekli preko piramide :D::DD

evo primera: moj bliski rodjak pre par godina nije imao novca da kupi ni pisljivu zastavu!!! sada vozi neku masinu... ni ja sam ne znam koji je auto u pitanju! ali je moj posteni rodjak od pre par godina u jednoj jakoj politickoj stranci... nije bitno koja je u pitanju. I tako moj posteni rodjak pre par dana kada je euro bio negde oko 83- 84, ne znam sad tacno koliko, on je zamenio ni manje ni vise nego 32000 eura, kao prvo odakle mu toliki novac, kad jedini sto radi to je da spava u Skupstini Srbije po ceo dan, a sto je najgore on se hvali, pa je obavestio mog caleta- kao javili mu "odozgo" kako ce euro naglo da padne, i kako je skocio da bi tamo neko uzeo veliku lovu, pa na taj nacin kao pomogao mom caletu da zaradi kes!! I to je drzava....

a jel gem javlja sve te informacije?

Back