A sto se tice Gema iskreno cu reci u pocetku sam mislio da je vrsta nekakve sekte, posto je sve vise u svetu upotrebljen izraz "finansijska sekta" ali tek kada sam postao clan ovog udruzenja shvatio sam da nije i da su svi tu da bi zaradili, Ja iskreno nisam usao u GEM - da bih se kao nesto posebno obogatio, posto se ne palim na cifre od vise stotina hiljada eura, kao sto se masa ljudi pali!!! Najvise sam usao zbog svojih prijatelja koji su me pozvali da postanem clan udruzenja, pa moglo bi se reci da sam usao iz zajebancije!!! Naravno da se nisam oprostio da se nisam oprostio od svojih 2290- eura, skoro da sam povratio novac, ali nisam se puno cimao oko toga!!!
Ali buducnost zarade je LYONESS!!!!!! Onoliko koliko sam shvatio izgleda mi sasvim ok. nadamo se najboljem!!! ONO STO MASA LJUDI NE SHVATA DOLAZI VREME - INFORMACIJA- NEMA VISE KLASICNE TRGOVINE, NARAVNO U OVOJ BUDJAVOJ SRBIJI LJUDI PRIHVATAJU SVE STO JE NEGATIVNO A DOLAZI SA ZAPADA: NARKOMANIJA,PROSTITUCIJA, A DA UMALO DA ZABORAVIM-- GAY- parade, NARAVNO TU JE JOS HILJADU GLUPOSTI KOJE LJUDI PRIHVATAJU, POPUT RUZICASTE TELEVIZIJE, GRAND PARADE I OSTALIH GLUPOSTI, ALI KADA JE U PITANJU POSAO, ERA INFORMACIJA, VELIKE ZARADE - E TU SU SRBI SKEPTICNI! BOLJE DA JA IMAM SVOJIH BEDNIH 2OO - EURA MESECNO, NEGO DA PROBAM DA ZARIM BAREM DUPLO VISE!!!