Oggy
Domaćin
- Poruka
- 3.722
Jel si ti neki pobornik ciste rase?...a TEBI se necu obracati sa VI jer se retardima obraca sa "OVO".

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel si ti neki pobornik ciste rase?...a TEBI se necu obracati sa VI jer se retardima obraca sa "OVO".
kako si jadan
mozes da sanjas o tim parama, a mozes i da stradas prilikom prve racije koja vam se sprema![]()
M a nece da te hapse..dobices na poklon kosulju.
Onu sa spojenim rukavima.![]()
Koliko god firme bile registrovane, i eventualno sve pokriveno sa pravne strane, nista ne moze izmeniti cinjenicu da se radi o piramidalnoj PREVARI(koja je inace svuda u svetu kategorizovana kao PREVARA). Ako to sam ne mozes da shvatis pojasnicu ti:
Ti se uclanjujes sa 2290eur i to se navodno pokriva kupovinom neke knjige(EJ 2290eur za KNJIGU!?!). Tu dalja zarada prestaje tj. ti neces zaraditi NISTA sa tom knjigom!(eventualno da pritiskas kupus)
ALI...! Ako uclanis nekog novog i on plati 2290eur ti dobijas deo, ali vecina ostaje u GEMu.Zasto je prevara,? Zato jer se nista ne zaradjuje vec se novac presipa iz dzepa u dzep po principu-ko je prvi kupi lovu a zadnji izvise. Na kraju lanca ostanu nesrecnici koji nemaju koga da uclane(min 4 da bi se doslo na nulu!) i oni izvise a granjanje se vrsi progresivno od 1 na 4(teoretski, neko uclani vise neko manje), a zato se i zove PIRAMIDALNA PREVARA jer vrh uzima a oni na dnu piramide kojih ima najvise ne dobiju nista.Sve piramidalne PREVARE se zavrsavaju usled zasicenosti, kad ljudi na dnu nemaju koga da uclane. Onda organizatori nestaju sa lovom koju su pokupili.
Samo vi pricajte price o extra zaradi i kako se nista ne radi a pare pljuste, ali se cinjenice ne mogu izmeniti. Kako god zapakovana PREVARA je PREVARA. Isto su i Dafina i Jezda legalno radili, a ti mi sad reci da nije prevara jer su bili registrovani...:shock:![]()
Jedini moguć odgovor je da su u pitanju NAIVCI, koji su kupili tu sektašku knjigu po ceni dobrog polovnog automobila, najverovatnije pozajmili pare za sve to....i sada MORAJU da se nekako izvuku, da uvale nekom drugom, i zato tako ostrašćeno propagiraju taj idiotluk........dakle sta reci..........gomila ispranih mozgova......
tako sam se slatko ismejala ovim glupostima......ha,ha,ha,suze su mi posle od smeha.....
primaju se kao baba na penziju.....
pazi 2290 eurica-cijena prava sitnica-
ima li ta vasa knjiga zlatna slova ili sta vec?
postoji organizovana pomoc ljudima ,koje uvuku u sekte ,i isprogramiraju im mozgove
STRASNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jedini moguć odgovor je da su u pitanju NAIVCI, koji su kupili tu sektašku knjigu po ceni dobrog polovnog automobila, najverovatnije pozajmili pare za sve to....i sada MORAJU da se nekako izvuku, da uvale nekom drugom, i zato tako ostrašćeno propagiraju taj idiotluk.
Toliko lažu, da su već i sami poverovali u to....
Pa kad pokradas pacijente\musterije...........jos cemo i batine da dobijemo...........
Pa to i jeste poenta price, jer tvoj kolega tvrdi da je za 18 dana izvukao ulozeno i vec zaradio za neka "kola"...Neko laze, a to nisam ja...
Tvoja racunica jeste tacna, samo je pitanje za koji ce se vremenski period ostvariti!!! Jer po tvom racunanju bi ljudi postajali clanovi gema, tj. umnozavali bi se brze nego LARVE NEKIH BAKTERIJA!
Pa nije u Gemu rasprodaja televizora kineske proizvodnje za 5 hiljada dinara, pa da se hiljade ljudi gura ispred ulaza u trzni centar!! Ovde se radi postepeno, i po pravilima kao sto se vec radi godinama!