Tenkre
Buduća legenda
- Poruka
- 25.345
ok, kada sam velicao anticki period i(li) pedofiliju? dokazi.
Svakodnevno to radiš na forumu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ok, kada sam velicao anticki period i(li) pedofiliju? dokazi.
Svakodnevno to radiš na forumu.
pa da. sto ne znaci da osoba homoseksualne orijentacije ne moze da ima decu.
Ne u gej odnosu, onom koji jeste problemtaičan. Sve van toga nije gej odnos.
pa slozio sam se sa tim, u gej odnosu ne moze biti zaceto dete...
Па која је онда сврха хомосексуалног брака?
У бесконачним покушајима да се зачне дете.koja je svrha heteroseksualnog braka bez dece?
У бесконачним покушајима да се зачне дете.
Tako je, ljudi koji imaju neki problem. Zaista ne bih da ulazim u to koji je problem u pitanju, može ih puno biti, ali imaju neki.
Наравно, да постоје и такви људи само је питање у чему они налазе смисао свог живота. Ето, у Украјини на граници са Румунијом постоји један руски православни манастир. Његов игуман је Отац Михаил, он разуме се нема своју биолошку децу, али је тај манастир збринуо 140-оро сирочади. Ту је петоро деце са тешким болестима. Један дечак, Глеб, је од рођења потпуно слеп, глув и нем. Болује од епилепсије и церебралне парализе. Дозвољава само Оцу Михаилу и још једној монахињи да му се приближе. Природа потрошачког друштва је таква да ти не дозвољава да се бринеш о таквом детету и најрационалније би било извршити еутаназију над тим дететом? А да ли је воља за животом тог детета нешто рационално? Да ли је рационално то што он само двема особама дозвољава да му се приближе? Ту нема ничег рационалног. То је воља за животом. Уосталом, погледај филм:ne, postoje ljudi koji prosto ne zele decu.
Наравно, да постоје и такви људи само је питање у чему они налазе смисао свог живота. Ето, у Украјини на граници са Румунијом постоји један руски православни манастир. Његов игуман је Отац Михаил, он разуме се нема своју биолошку децу, али је тај манастир збринуо 140-оро сирочади. Ту је петоро деце са тешким болестима. Један дечак, Глеб, је од рођења потпуно слеп, глув и нем. Болује од епилепсије и церебралне парализе. Дозвољава само Оцу Михаилу и још једној монахињи да му се приближе. Природа потрошачког друштва је таква да ти не дозвољава да се бринеш о таквом детету и најрационалније би било извршити еутаназију над тим дететом? А да ли је воља за животом тог детета нешто рационално? Да ли је рационално то што он само двема особама дозвољава да му се приближе? Ту нема ничег рационалног. То је воља за животом. Уосталом, погледај филм:У контексту геј-бракова, стално се као аргумент износи усвајање деце. Па ваљда прво неко треба да роди ту децу?
lol, to nije problem. to je izbor.
Izbor nastao baš bez uticaja nekog problema? Poznaješ li neku porodicu bez dece, znaš li ih baš dobro? Ja znam i one koji decu ne mogu da imaju, one koju su ih usvojili, kao i one koji ih ne žele. I dobro znam kakve probleme svako od njih ima ponaosob, a sasvim su različiti.
zapravo, nikada nisam cuo da neko kao argument za legalizaciju gej brakova iznosi usvajanje dece, ali nebitno - po mom misljenju to su odvojene teme, a gej brakove bi trebalo legalizovati iz pravnih i drustvenih razloga, a ne kako bi kasnije mogli da usvajaju decu.
u cemu nalaze smisao svog zivota oni koji nemaju decu? u raznim drugim stvarima - karijeri, druzenju, posvecenosti sebi, svom partneru (ako ga imaju) itd.
sto je sasvim uobicajeno, svaki covek ima odredjene probleme. problemi onih koji ne zele da imaju decu nisu uzrokovani time sto nemaju decu (logicno).
To stoji, nemaju svi ljudi sreću da imaju decu, ali ako homoseksualci žele da usvajaju decu, znači da ih žele. Samo što naša država jasno kaže ko to može, ko ne može. Prilično je dugotrajan i težak proces usvajanja.
Zavisi o kojim problemim pišemo, onim koji su doveli do toga da ne mogu da ih imaju, ili onima koji su kasnije nastali, zato što ne mogu da ih imaju. A i jedni i drugi su teški.
Каријера, дружење, посвећеност себи... ах, как' све то красно звучи.zapravo, nikada nisam cuo da neko kao argument za legalizaciju gej brakova iznosi usvajanje dece, ali nebitno - po mom misljenju to su odvojene teme, a gej brakove bi trebalo legalizovati iz pravnih i drustvenih razloga, a ne kako bi kasnije mogli da usvajaju decu.
u cemu nalaze smisao svog zivota oni koji nemaju decu? u raznim drugim stvarima - karijeri, druzenju, posvecenosti sebi, svom partneru (ako ga imaju) itd.
Постоје и људи који треба да праве и рађају децу и то им треба омогућити.pa da, postoje homoseksualci koji zele da usvajaju decu i to im treba omoguciti.
Каријера, дружење, посвећеност себи... ах, как' све то красно звучи.
И после мене, потоп.![]()
Постоје и људи који треба да праве и рађају децу и то им треба омогућити.
Наравно, „сваки човек је потпуно слободан да обликује свој живот ако не угрожава другога“. (Кант, посланица Човечанству XVII век, нова ера)zapravo je potpuno irelevantno kako to tebi zvuci...
Ко ми ?
]Ваљда да је Дизни слуга сотоне ?
[/B]
- - - - - - - - - -
Зар си и ти напустио тело и отиснуо се у свемир ?
Наравно, „сваки човек је потпуно слободан да обликује свој живот ако не угрожава другога“. (Кант, посланица Човечанству XVII век, нова ера)
Теорија је мајка.
Исто тако је нормално и што се они болесници у Црној Гори баве пренаталним одабиром пола детета. Ни то никога не угрожава.
baki, ajde priznaj kako bi reagovao da ti sin sutra dovede zeta u kucu...bi li ti bilo drago ili krivo? samo nemoj da kazes da bi ti bilo svejedno...
kant je potpuno upravu, i ne, ne ugrozava.
meni bi bilo POTPUNO svejedno.