Violetna
Elita
- Poruka
- 22.085
Za pocetak da ne flertuje s kim stigne.
Au, tesko se to nalazi, pogotovo ako je slobodna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za pocetak da ne flertuje s kim stigne.

Au, tesko se to nalazi, pogotovo ako je slobodna
Ako je slobodna onda je jos gore ako samo flertuje..ovde inace ima 5% slobodnih.
A muskarci?
A muskarci?

Pitam za slobodne i fine muskarce.Muskarci zele otvoreno sex..i ne mogu uzivati samo u flertu.
stide se, svastaNe znam jel' to postoji? Ili se neki samo prave, dok ne ...?
Šalim se. Ima ih finih, ali kriju.![]()
Pitam za slobodne i fine muskarce.
A sto mislis da zene uzivaju u flertu?
stide se, svasta
Znači najjači post ikadaZnam nekoliko finih devojaka, ali mnogo su bre nesto nadrndane... Verovatno sto im fali 'ona stvar' da se malo opuste
Nisu lose kao ortakinje, ali neces se od njih leba najesti ako budes hteo nesto vise

Danas k.urve ne mogu da dodju na red od tih finih!![]()
) ali te i takve neće da se yebu" :shock:

heh, mozda tako :-) koje su fine ili zasto su fine? i sta ce nekom ta fina i za sta? sta da radi s njom?
meni to zvuci ovako: hocu finu odnosno onu koja ce bude samo sa mnom, samo ja da joj se svidjam, samo ja da uzbudjujem, samo ja da je posedujem ili upravljam njom, koja ce da bude poslusna i smerna, kako je rekao gospodbog ili dedamraz, fina da moji roditelji, babe i tetke budu ponosni, i ja mali bog da je imam samo ja, da samo sa mnom sexuje i da samo sa mnom sta li vec, da ne misli na i da ne gleda na druge muske nedaboze, ah!!! budalastina, zar ne?

Danas vise ne moras da placas!!! Dace fina!!!Jeste..zato se i placa ako neces finu.
Odlicno
Ko nas je trazio?![]()

Jeste..zato se i placa ako neces finu.
) svi ste vi bogom dani da se svaka yebe baš sa vama i ni sa kim drugim, jer je onda droca
Al' šta će im fine kad takve neće da se yebu (ni sa njima)?!![]()

Odlicno
Ko nas je trazio?![]()
Danas vise ne moras da placas!!! Dace fina!!!![]()

Danas vise ne moras da placas!!! Dace fina!!!![]()
Ček' da objasnim.
"Znam nekoliko finih devojaka (u smislu, to im je + što se ne yebu sa svakim) ali te i takve neće da se yebu" :shock: