Gde su nestale"fine devojke"?

• Začetnik teme Začetnik teme Fang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Danas k.urve ne mogu da dodju na red od tih finih!:D

heh, mozda tako :-) koje su fine ili zasto su fine? i sta ce nekom ta fina i za sta? sta da radi s njom?

meni to zvuci ovako: hocu finu odnosno onu koja ce bude samo sa mnom, samo ja da joj se svidjam, samo ja da uzbudjujem, samo ja da je posedujem ili upravljam njom, koja ce da bude poslusna i smerna, kako je rekao gospodbog ili dedamraz, fina da moji roditelji, babe i tetke budu ponosni, i ja mali bog da je imam samo ja, da samo sa mnom sexuje i da samo sa mnom sta li vec, da ne misli na i da ne gleda na druge muske nedajboze, ah!!! budalastina, zar ne?

heh, mozda tako :-) koje su fine ili zasto su fine? i sta ce nekom ta fina i za sta? sta da radi s njom?

meni to zvuci ovako: hocu finu odnosno onu koja ce bude samo sa mnom, samo ja da joj se svidjam, samo ja da uzbudjujem, samo ja da je posedujem ili upravljam njom, koja ce da bude poslusna i smerna, kako je rekao gospodbog ili dedamraz, fina da moji roditelji, babe i tetke budu ponosni, i ja mali bog da je imam samo ja, da samo sa mnom sexuje i da samo sa mnom sta li vec, da ne misli na i da ne gleda na druge muske nedaboze, ah!!! budalastina, zar ne?

Jeste..zato se i placa ako neces finu.

Mislim da sam shvatila šta vi hoćete od devojaka. Od svake devojke.

Da ne bude promiskVitetna, da se ne yebe sa svakim, ali sa vama u svako doba i svuda. Znači kad bi svaka devojka htela da se yebe uvek i samo sa svakim od vas (mislim, u vašem malom... vrlo malom uUniverzumu :mrgreen: ) svi ste vi bogom dani da se svaka yebe baš sa vama i ni sa kim drugim, jer je onda droca :lol:

Odoh da se zakoljem tupom viljuškom.

Back