daca_011
Iskusan
- Poruka
- 5.225
tacna je 35 din a kutija bez poklopca 40 din
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drage moje, da vas nesto pitam, kad pravite tortu u obliku auta, kolika tezina je minimalna da se moze uraditi neki "normalni" auto, mislim naravno da bi se mogao koliko-toliko vjerodostojno napraviti taj oblik?!
Meni su poslali slike i kazu, moze li auto od 1-1,5kg???
broj mace div ambalaze 011/34-67-225 zvati od 8-15 h
ovo su neke cene od srebrnih tacni
34x34 i fi34 - 33din
30x45 - 35din
36x46 - 37din
ja sam narucivala preko njih i posebno mi se dopado pored toga sto su bas povoljni da te ne uslovljavaju sa kolicinom porudzbine, od 10 kom pa navise.....a svugde gde sam gledala 25 ili 50 kom odredjene velicine je minimum.....
Ako ne uspijes da ulovis nekoga kako Paki rece, od onih koji se ponekad naici u pogon, ti ili uzmi te od Pakoma, ili ako hoces javni se da ti posaljem koji komad, broj znas ;-)Nazvacu i njih sutra.
Ja nisam baš neka iskusna što se ovoga tiče, ali 3kg je neki minimum.
Meni su čak poslali i po 5 kutija. Tacne sam uzela 3x10 kom, a kutija mi je bilo previše po 10, pa sam poručila po 5, i oni su mi poslali.
u torteco-u nije u kompletu, i ja sam uzimala u delovima, posebno su tacne, ima više dimenzija i posebno 3 dimenzije kugli , uz manje dimenzije ti idu plastične šipke koje probadaš kroz tortu i sečeš na odgovarajuću visinu .koštala me je oko 6000 din prošle godine. te šipke mogu da se kupe i posebno kasnije ako ti zatrebaju duže...