GDE da kupim...

broj mace div ambalaze 011/34-67-225 zvati od 8-15 h

ovo su neke cene od srebrnih tacni

34x34 i fi34 - 33din

30x45 - 35din

36x46 - 37din
ja sam narucivala preko njih i posebno mi se dopado pored toga sto su bas povoljni da te ne uslovljavaju sa kolicinom porudzbine, od 10 kom pa navise.....a svugde gde sam gledala 25 ili 50 kom odredjene velicine je minimum.....

Drage moje, da vas nesto pitam, kad pravite tortu u obliku auta, kolika tezina je minimalna da se moze uraditi neki "normalni" auto, mislim naravno da bi se mogao koliko-toliko vjerodostojno napraviti taj oblik?!
Meni su poslali slike i kazu, moze li auto od 1-1,5kg???

Ja nisam baš neka iskusna što se ovoga tiče, ali 3kg je neki minimum.

broj mace div ambalaze 011/34-67-225 zvati od 8-15 h

ovo su neke cene od srebrnih tacni

34x34 i fi34 - 33din

30x45 - 35din

36x46 - 37din
ja sam narucivala preko njih i posebno mi se dopado pored toga sto su bas povoljni da te ne uslovljavaju sa kolicinom porudzbine, od 10 kom pa navise.....a svugde gde sam gledala 25 ili 50 kom odredjene velicine je minimum.....

Meni su čak poslali i po 5 kutija. Tacne sam uzela 3x10 kom, a kutija mi je bilo previše po 10, pa sam poručila po 5, i oni su mi poslali.

Hvala Vam puno.
Nazvacu i njih sutra.
Ostala sam na 4 tacne, a zamislite, nikada do sada nisam imala 20 torti u roku od tri dana.
A racunam nemam ja toliko posla pa sto bih zurila da narucim tacne ;-)
POzdrav i hvala sto ste divne i uvek pomazete!!!!

Poslednja izmena:
Ja nisam baš neka iskusna što se ovoga tiče, ali 3kg je neki minimum.

Meni su čak poslali i po 5 kutija. Tacne sam uzela 3x10 kom, a kutija mi je bilo previše po 10, pa sam poručila po 5, i oni su mi poslali.

Čudi me da su hteli da pošalju po 5 komada. Kad sam ja zvala rekli su mi da je minimum 10 komada po vrsti, a nebitno je da li se naručuje jedna ili pet različitih dimenzija.

ja imam wiltonov, kupljen u torteco-u, znam da su neki rekli da je nestabilan ali ja lično nisam imala problema sa njim, super mi je što se kompletno rastavlja za minut pa smo tortu nosili za kisač rastavljenu na spratove i sastavili za minut na licu mesta.

nema u torteco, imaju samo kugle u ponudi....nasla sam na fb, covek trazi 60 e ako su su distance ispod kugle fiksne a ako se steluju oko 40 mm, onda 70 e, ne znam jel to realna cena posto nigde vise nisam uspela naci

u torteco-u nije u kompletu, i ja sam uzimala u delovima, posebno su tacne, ima više dimenzija i posebno 3 dimenzije kugli , uz manje dimenzije ti idu plastične šipke koje probadaš kroz tortu i sečeš na odgovarajuću visinu .koštala me je oko 6000 din prošle godine. te šipke mogu da se kupe i posebno kasnije ako ti zatrebaju duže...

Ja sam uzimala stalak od Stojana i to na ovom principu bas, samo nije uopste stabilan, tacnije ta donja velika okrugla ploca je tanka,a posto je veliki precnik, sva se nekako izvijala, jos kad stavis stubice sa opterecenjem, uh... Pa sam pravila od duplo deblje plastike novu tacnu i manjeg precnika, time sam rijesila problem.

u torteco-u nije u kompletu, i ja sam uzimala u delovima, posebno su tacne, ima više dimenzija i posebno 3 dimenzije kugli , uz manje dimenzije ti idu plastične šipke koje probadaš kroz tortu i sečeš na odgovarajuću visinu .koštala me je oko 6000 din prošle godine. te šipke mogu da se kupe i posebno kasnije ako ti zatrebaju duže...

sad sam ja malo dosadna :) sad gledam u tortecco , ima tri dimenzije kugli i u pakovanju se dobija 4 kugle i 4 stapa.....da li si ti uzimala razlicite dimenzije za svaki sprat ili iste, i sad, kad se napravi torta na prvoj tacni, zabodem stapice sa kuglom, i odgore tacna sa drugom tortom, jel tako? jel nece ta tacna da krivuda :), mislim, ipak je na kuglama :) to me malo muci

Uz najveće kugle ti ne idu štapići, one su na dnu tacne, svaka tacna ima na dnu nešto kao šiljak koji ulazi u štapove koji su šuplji tako da ti torta nije na kuglama nego na tim štapovima. Tako da možeš komotno sve tri torte da napraviš posebno, probodeš štapove, staviš na njih kugle( koje su isto šuplje po sredini) , skratiš štapove na odgovarajuću dimenziju( da ne viri preko kugle) i slažeš ;) nadam se da sam uspela da ti objasnim. Pokušaću da ti slikam.

Back