daca_011
Iskusan
- Poruka
- 5.225
sav krem i cokolada uglavnom odlaze za sloveniju,ja odavno nabavljam njihov krem ali do cokolade se teze dolazi,krem je sad 350 din po kg i stvarno je najslicniji eurokremu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

aaa ovde u posl. vreme nicega nema 

...valjda a?
ovde nema kazeina, a da, za slatku pavlaku znam...naravno, to sto kazes je sasvim logicno, i ima smisla...
..i da, sto kazes desilo se i meni jednom doduse da sam primetila osetnu razilku u kvalitetu - na svu srecu samo 400g uzela i bacila.

sto je neprihvatljivo za firmu koja se bavi izvozom konditorskih proizvoda sto se tice dodavanja nekih emulgatora stabilizatora i koagulanata u posne proizvode oni su sasvim dozvoljeni jer se bas u te svrhe i proizvode kazein jeste mlecnig porekla i tacno je da se dobija u labaratoriji ali ima i hemijski stvorenih supstanci za koje mislite da nisu posne kao npr zelatin koji sam ja koristila npr za sejanja podloga u mikrobiologiji i on je postan i naziv mu je agar agar tako da imate posne bananice samo da nesadrze belance u prahu a da postoji bela cokolada postoji to znam najbolje bi bilo unchi da pozoves distributera ili proizvodnju pa da se raspitas za sastav ili da nadjes belu cokoladu u originalnom pakovanju
inace kazein je otpadni proizvod u industriji mleka i koristi se kao lepak za drvnu industriju to je onaj sastojak sto pomaze siru da se zgrudva laicki receno i ima ga oko 40 procenata u mleku koliko se ja secamNIsam znala da postoji Kaca 1 i 2 ja kupujem u onoj na kraju kod jaja, Tu kraj nje na tezgi sa jajima kod Bilje kupujem i odlicne medene kore. Mogu se praviti kolaci i u posnoj i u mrsnoj varijanti i meni su jako lepi. Te kore mogu i da stoje neko vreme ne kvare se tako brzo kao recimo kore za Rozen tortu