Da vama domaćica kaže. Nije sada bitno zašto sam ja zvala te ljude i Šabac, i zašto sam htela od njih da kupujem čokoladu i krem. Bitno je to da sam ja dobila ženu vlasnika ove firme 06, i da je prvo bila sumnjičava, no kada sam joj lepo objasnila da nisam nikakav insajder, nego mi treba njena pomoć ( u informacijama ) da prehranim porodicu, site smo se ispričale, kao da se znamo 100 godina. To nije jedna ista firma koja pakuje čokolade u različite omote. Jedno je 99, drugo je 06.Oni su do 2006. godine bili jedna firma, ali tada su se razišli, i njen muž je osnovao ovu firmu 06. Ja sam taj njihov krem kupovala i ranije, i u jednom trenutku sam primetila da je drugačiji, znatno ukusniji, pa sam mislila da su promenili tehnologa, što verovatno i jesu, jer su se odvojili. Ja na ovom terenu mogu da kupim i krem i čokoladu tih 99, ali za moj ukus su mnogo lepši proizvodi ovih 06. Ovi o kojima ja pričam rade za izvoz, i većinu toga izvoze u Sloveniju, sama žena mi je tako rekla. Ona nema pojma kako ti njihovi proizvodi dospevaju do pijaca, verovatno veleprodaje dozvljavaju fizičkim licima da kupuju veću količinu. Ja sigurno 3 godine kupujem euro krem kod istog čoveka, a taj čovek u Rumi na pijaci svaki dan prodaje na svojoj tezgi, i uvek ima njihovu čokoladu i krem.
U Staroj Pazovi na pijaci, neki drugi čovek prodaje čokoladu i krem ovih 99. Ja bih zamolila Dacu da slika kanticu, i da kaže šta piše ko proizvodi taj krem što ona kupuje, jer u Pazovi je isto 150 din/kg tog krema. Mislim da je u pitanju neki treći krem i neka treća firma, jer je razlika u ceni zaista prevelika.