Ја сам само причала о својим искуствима са белом чоколадом, мени није битно да ли је посна или не. Рекли су ми да бела посна чоколада не постоји (то је апсолвирано овде на форуму).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Belu boju? (za bojenje očiju i sl...)Pisalo se o tome ali ne mogu da nadjem
ja dugujem izvinjenje jednoj osobi sa ovog FORUMA JER SAM OBECALA DA PROVERIM CENU ZA ONE PODESIVE PRSTENOVE u kaufmax katalogu.nisam na to odgovorila iz razloga sto ne mogu da pronadjem taj katalog,izgleda da su ga moji bacili.ne secam se vise ni ko je postavio to pitanje,ali svejedno se izvinjavam sto sam obecala a nisam ispunila obecanje
Na Kanarevom brdu, kod škole Ivo Andrić, diskont Frigomlek, a i na Banjičkoj pijaci puter košta 530 ili 580 dinara kilogram, nisam sigurna jer je pakovano u one posudice kao salata, pa se meri.. Danas sam kupila, ali za jelo. Sad sam našla račun, 540 dinara kilogram.belu posnu se ja trudim da nabavim ali slabo mi ide..u par prodavnica zdrave hrane su porucili ali im uopste ne dostavlajune bih da glaziram onim fondanom jer je to mnoooogo slatko
devojke imam jednu molbu..da li je neko u poslednja 2 dana recimo, kupovao puter, da li znate gde trenutno ima..meni je nestalo, potrosila sam ovo sto sam imala, a trenutno ne mogu da ga nadjem...mislim na ovaj sa regularnom cenom, onaj inostrani znam da ima![]()
belu posnu se ja trudim da nabavim ali slabo mi ide..u par prodavnica zdrave hrane su porucili ali im uopste ne dostavlajune bih da glaziram onim fondanom jer je to mnoooogo slatko
devojke imam jednu molbu..da li je neko u poslednja 2 dana recimo, kupovao puter, da li znate gde trenutno ima..meni je nestalo, potrosila sam ovo sto sam imala, a trenutno ne mogu da ga nadjem...mislim na ovaj sa regularnom cenom, onaj inostrani znam da ima![]()