GDE da kupim...

Ја сам само причала о својим искуствима са белом чоколадом, мени није битно да ли је посна или не. Рекли су ми да бела посна чоколада не постоји (то је апсолвирано овде на форуму).

Mozesh po marketima, diskontima, mozes u euroviltu u BG, mozesh kod Davidova iz Jagodine...Po diskontima imas onu Stamenkovic , sitna je i dobra, u Euroviltu isto ima, ali je meni Davidova naj, naj...shalje poshtom, ima i prah i boje...znachi ima i zlatni prah i zlatnu boju, koristila sam samo prah, srebrni, zlatni i sedef, boju nisam.Ukucash na cika googla Davidov Jagodina i izbacice ti sve shta on ima.

bele boje ima i na vidikovackoj pijaci kod marije ,mislim da je 70 din ona kutijica.ako nekog zanima nek se javi da mu posaljem br.
inace,kesten pire ima na Kanarevom brdu na tezgi kod Maxi-ja.500din/kg i 250din za 500gr
kokosovo brasno Zdrava hrana na Kanarevom brdu(kod mog devera) 200din/kg

Našla sam na Slatkim pričama u SC prošle subote štand ovih ljudi. Imaju dobru ponudu, pa i belu čokoladu. Možda nije loše da ih kontaktirate da vidite da li je posna. Zatupnici su slovenačke firme ETOL koja je prodavala arome, one u flašicama, stariji se sećaju.
ARETOL, Novi Sad Bul. vojvode Stepe 40
www.aretol.co.rs

ja dugujem izvinjenje jednoj osobi sa ovog FORUMA JER SAM OBECALA DA PROVERIM CENU ZA ONE PODESIVE PRSTENOVE u kaufmax katalogu.nisam na to odgovorila iz razloga sto ne mogu da pronadjem taj katalog,izgleda da su ga moji bacili.ne secam se vise ni ko je postavio to pitanje,ali svejedno se izvinjavam sto sam obecala a nisam ispunila obecanje

belu posnu se ja trudim da nabavim ali slabo mi ide..u par prodavnica zdrave hrane su porucili ali im uopste ne dostavlaju :( ne bih da glaziram onim fondanom jer je to mnoooogo slatko :(
devojke imam jednu molbu..da li je neko u poslednja 2 dana recimo, kupovao puter, da li znate gde trenutno ima..meni je nestalo, potrosila sam ovo sto sam imala, a trenutno ne mogu da ga nadjem...mislim na ovaj sa regularnom cenom, onaj inostrani znam da ima :)

ja dugujem izvinjenje jednoj osobi sa ovog FORUMA JER SAM OBECALA DA PROVERIM CENU ZA ONE PODESIVE PRSTENOVE u kaufmax katalogu.nisam na to odgovorila iz razloga sto ne mogu da pronadjem taj katalog,izgleda da su ga moji bacili.ne secam se vise ni ko je postavio to pitanje,ali svejedno se izvinjavam sto sam obecala a nisam ispunila obecanje

Jao pa i ja sam zaboravila,meni si obecala,ne opterecuj se zivota ti.Kupila sam cetrtasti metalni,i okrugli od plastike,ali je super za slaganje torte.Bas dobra stvar za nas pocetnike.

ja prekjuce bila u maksiju i taj margarin platila 48 din.a puter sam trazila jos prosle nedelje i nisam ga nigde nasla.ako nije kasno,u ponedeljak idem u metro pa ako ga ima javi dal da uzimam ili ne.

belu posnu se ja trudim da nabavim ali slabo mi ide..u par prodavnica zdrave hrane su porucili ali im uopste ne dostavlaju :( ne bih da glaziram onim fondanom jer je to mnoooogo slatko :(
devojke imam jednu molbu..da li je neko u poslednja 2 dana recimo, kupovao puter, da li znate gde trenutno ima..meni je nestalo, potrosila sam ovo sto sam imala, a trenutno ne mogu da ga nadjem...mislim na ovaj sa regularnom cenom, onaj inostrani znam da ima :)
Na Kanarevom brdu, kod škole Ivo Andrić, diskont Frigomlek, a i na Banjičkoj pijaci puter košta 530 ili 580 dinara kilogram, nisam sigurna jer je pakovano u one posudice kao salata, pa se meri.. Danas sam kupila, ali za jelo. Sad sam našla račun, 540 dinara kilogram.

Ne znam da li smo ovde pisali o korpicama z amauffine ili na drugoj temi ali evo da kazem da sam bila pre neki dan u home centru i da sam videla silikonske korpice za muffin - 6 komada onih vecih (ne pise velicina na pakovanju) je oko 730 a 12 manjih je oko 550.
Imaju i vece silikonske kalupe u obliku mede i leptira, oni su 500din i one u obliku zamka i stadiona mislim da su oni 1500-2000

Ja sam u četvrtak jurila svuda , mm-ovi komercijalisti mi svuda tražili nigde ga nema...Nadjoše na kraju u Maxiju onaj njihov Premia ali pitanje je da li ga još uvek ima...

Back