***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
- 33.301
Ја сам окарактерисан као прикривени хомосексулац са њене стране тако да ту ништа није могуће у том смислу.
jesi. ne volim muškarce koji sumnjaju u svoju seksualnost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја сам окарактерисан као прикривени хомосексулац са њене стране тако да ту ништа није могуће у том смислу.
zašto misliš da ovako pametna ponavljam fraze? ja zapravo i mislim to što kažem.
poenta je da su ljudi homofobični. svi se boje nepoznatih stvari, situacija itd.
da je homoseksualizam nenormalna stvar, ne bi bilo ni životinjskih primeraka kod kojih
se zna da postoje i homoseksualne jedinke.
da li će dete ako ga vaspitavaš da je voda loša, prestati da pije vodu?
naravno da ne. jer seksualnost je nešto sa čime se rodimo i zbog čega i imamo nagon
koji je jednak i sa nagonom za hranu, vodu, samoodržanje....
i kao nagon javlja se prema odredjenim ljudima, samo što je izgleda ovde problem
što se javlja prema ljudima istog pola.
da li će neko da reklamira homoseksualnost ili ne je irelevantno u toj priči jer:
-ako osećaš nagon samo prema ženama, naravno da nećeš isto da osetiš i da se nadješ pored muškarca
problem sa latentnim homoseksualcima je taj što su najčešće oni homofobični jer po svemu sudeći
sumnjaju u svoju seksualnost. zato i prave buku i famu oko svega.
plaše se da dodju u kontakt sa homoseksualcima jer postoji mogućnost da dodje do toga da osete nešto prema istima.
ako si ti siguran u svoju seksualnost, zašto osudjuješ tudju?
ako si siguran da si strejt, zašto se plašiš homoseksualizma a znaš da nije 'zarazno'?
propaganda je samo izgovor da se diskriminišu homoseksualci.
nijedno dete nije postalo nindža kornjača gledajući crtani.
sad kad imaš materijala baci se na istraživanje, najpre sebe.
i da, bilo je lako. teže će sad da bude tebi da priznaš da sam u pravu.![]()
Зашто? Па тако даје више простора за екепсериментисање.
Болест није ван природе и она је саставни део човека, животиње и биљке, ако уопште може човек да се издвоји на неки начин.
Осуђујем? Ја само кажем да је хомоскескуализам болест.
Е, али имам проблем код моралних норми у друштву и докле ће падати. Другим речима, све цивилизације у историји човечанства које су напредовале су се строго држале моралних норми, међу њима је била и да хомосексуализам није пожељан. Некако са падом цивилизација се дешавало и да моралне норме падају.
И неким чудом та прича око хомосексуализма се стално понављала кроз целокупни развој људске врсте.

zato što je oduvek bilo homoseksualizma ali se tad nisu našli nesigurni pametnjakovići da diću buku oko toga.
za ovo bolest i ne osuđivanje nazivanjem nekoga bolesnim neću ni da komentarišem.
pametan te dve stvari u jednom kontekstu ne bi stavio...
za ovo bolest i ne osuđivanje nazivanjem nekoga bolesnim neću ni da komentarišem.
Да ли би могла мало ово да појасниш?

ne, možda ćeš da shvatiš sam jednog dana. prestajem sa tobom da diskutujem, ne volim diskusiju sa ljudima koji imaju ograničen pogled na svet
prijatan dan.![]()
problem sa latentnim homoseksualcima je taj što su najčešće oni homofobični jer po svemu sudeći
sumnjaju u svoju seksualnost. zato i prave buku i famu oko svega.
plaše se da dodju u kontakt sa homoseksualcima jer postoji mogućnost da dodje do toga da osete nešto prema istima.
ako si ti siguran u svoju seksualnost, zašto osudjuješ tudju?
ako si siguran da si strejt, zašto se plašiš homoseksualizma a znaš da nije 'zarazno'?
propaganda je samo izgovor da se diskriminišu homoseksualci.
nijedno dete nije postalo nindža kornjača gledajući crtani.
sad kad imaš materijala baci se na istraživanje, najpre sebe.
i da, bilo je lako. teže će sad da bude tebi da priznaš da sam u pravu.![]()
Неким чудом "шећераши" се неће шетати улицама да би показали да су болесни а имају итекако основа јер је њихово лечење знатно компликованије.
Наравно, ви који подржавате то никада нећете прихватити горе наведено. Биће ту примера барских мушица, мува, пантљичара, пијавица итд.
Због моралних норми, зар не?
А, сада да видимо један други пример одраслих особа.
Имамо човека који воли да буде у боловима и да га сакате и имамо другог који воли да се иживљава над таквима.
Они уговоре састанак у четири зида и други осакати првог. Постоје примери у свету тога, нпр. Немачка где је долазило и до сечења делова тела.
Да ли то значи да они неће бити кажњени за такво понашање? Иако су сасвим свесно и добровољно ушли/е у то.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/202414/Izbo-mladice-jer-je-mislio-da-su-gej
Užas
Jedni glasno viču kako su normalni, drugi još glasnije kako su prvi bolesni...
Ja ne razumem ni parade ni homofobe
Pa ti si mnogo ograničen za nekoga ko ima TOLIIIIIIIIKIIIIIIIII IQ. To što si obrazovan i imaš IQ 142 ne znači da si baš mnogo i pametan, što si svojim izjavama i dokazao. Jesi li čuo možda za EQ (emocionalnu inteligenciju) ? E to ti je verovatno na nuli
Ja sam za slobodu izbora i nemam ništa protiv različitosti boje kože, veroispovesti ili seksualnog opredeljenja ... Ako ti ljudi nikoga ne ugrožavaju nek rade šta hoće ...![]()
Lepa, pametnai bogata devojko sve si rekla o sebi kada vidim sta cenis kod muskarca.ne smeta mi ni sad, lep je i ume lepo da se oblači![]()
OMG, koliko samo tebe muci taj problem...
Mislim da je to sustina. Mozda se bojis da ne otkrijes da si i sam gay? Nema potrebe. LGTB su ljudi kao i ostali...
Mozete probati i auto-hipnozu. Dok posmatrate donji video izgovarajte recenicu:
Homoseksualnost - NE POSTOJI...
....
Ne znam zasto medecina definise pedere i lezbejke kao grupa sa rizicnim ponasanjem?Pa to su sve fini ljudi pametni po FIXA smislu ili SAINT smislu.Pokusacu da vam odgovorim kao inteligentan ali ne pametan,obrazovan ali na skali obrazovanja O,sa EQ O.
Zato sto oni cesto menjaju partnere(zar je moguce)obicno su narkomani(idi bezi)ljudi sa dna ili sa margina drustvenog zivota,cesto se prodaju za novac(pa oni su idealisti) kako za novac?takvim nacinom zivota brzo dobiju SIDU pa je sire dalje kao stafetu.Izuzeci potvrdjuju pravilo.
Ljudi ne mogu da kontrolisu svoj sex.nagon(cista glupost jedne dame koja ocenjuje druge ljude)
Ko ne moze to da kontrolise mesto mu je sa njegovim precima (mojima ne )PRIMATIMA.Idite tamo pravite paradu ini ce vas razumeti.Zamislite siledzija siluje devojku i kaze na sudu da nije mogao da kontrolise svoj sex.nagon i morao je da je siluje,a sudija mu kaze tacno je to rekli su mi neki pametni ljudi sa Foruma krstarice i to neobrazovani ali na skali obrazovanja 500,neintiligentni ljudi ali pametni koji ocenjuju Vodica ;FIXA,SAINT,HELEN 71 koji se brinu za njega.Ti devojko sto si silovana sama si kriva izazvala si u coveku nagone koji se ne mogu kontrolisati.
A ja ocekivao da ces reci nesto sto ce me prosvetiti.
Sta ce ti oni stariji kada si lepa, bogata, pametna i obrazovana,tako meni bar rece?.Drzi se svoje generacije to je najbolji izbor.eeej pa tek 20.imaš... ne možeš na osnovu kruga u kome se krećeš da generalizuješ,
a i što biste se vi muškarci trudili oko nas žena, kad u startu manje vredimo od vas?
i nema samo devojaka koje samo legnu ima i drugih
a one vredne se verovatno kreću u drugim društvenim krugovima, samo ih treba pronaći.
sad ja isto mogu da kažem za 90% moje generacije (koja je u stvari i tvoja) jer meni ne treba
ono što oni mogu da ponude, ali zato ima onih starijih koji imaju ono što meni treba
ali to ne znači da su ovi iz moje generacije manje vredni.... pametan si dečko, sigurno me razumeš šta hoću da kažem![]()
очекивања су ти нереална,
нешто те не може "просветити"; теби је потребно вишемесечно систематско сређивање сиве масе.
Svi natprosecno inteligentni ljudi nisu shvaceni u svoje vreme.
Znam ja da ti mene ne mozes shvatiti,ne ljutim se ja na tebe.
Shvatices ti sa godinama nesto,draga damo.Zene su jednostavna i mila bica.Ja svojoj zeni i danas cesto donesem cvece,ponekad je iznenadim sitnim poklonom(krupne kupujemo zajedno)ponekada je podsetim koliko je volim i pomazem joj redovno u kucnim poslovima.ko je tebi rekao da žene postaju ružnije sa godinama?
ima dosta žena koje lepo stare i sve su lepše i lepše,
a i taman toliko i muškaraca koji više nisu ni za šta....
i odakle ti da devojke nisu dovoljno jake da snižavaju kriterijume?
i ako ti misliš da je 'kupovanje poklona svakih 5min.' kriterijum prave žene,
onda ovde prestaje svaka naša diskusija.
shvatićeš s godinama![]()