ChristopherWalken
Elita
- Poruka
- 19.005
Mijat je radio u Realu kao Sportski direktor....
Nego brate vidis sta sam pre napiso...nece niko da se politika mesa ok necu ni ja naravno....a pitam kad je to moglo bez politike? U vreme Mose i Tirketa?....
Pa sam predlozio ova imena koja svi cene...e sad mozda nisu dobri funkcioneri....aha a gde Srbija da nadje proverene i dobre i dokazane funcionere koji su to i jos da su nezavisni....Mozda neke 'eksperte' da angazujemo i da 'orgaizujemo radnu grupu koja ce uvesti niz mera i neko izvrsno telo koje ce to sve da kordinise'
Brene i za tebe je isto pitanje samo Walkeru postsvih jer je zadnji napisao ovo...
Dobro, Mijatović jeste dokazan kao veoma uspešan funkcioner, da.
Problem je što se ovde SNS previše petlja u fudbal. I ne samo fudbal nego u sve sportove. Vidiš da i u rukometu, košarci, vaterpolu, odbojci od dolaska SNS na vlast, beležimo katastrofalne rezultate. Sve kao posledica guranja u saveze zaslužnih SNS njuški bez obzira na to što nemaju blage veze ni o sportu ni o funkcijama. Svuda su finansije problem, svuda reprezentativci nezadovoljni. I to se neće dati lako rešiti. Vidiš da ovde ne možeš ni paprike pored puta da prodaješ ako nisi član njihove sekte a kamoli da si neko moodo u FSS. Previše je tu izgleda pranja para, menadžerskih kombinacija, nezasluženo forsiranja nekih igrača i trenera na uštrb drugih daleko adekvatnijih... U takvoj atmosferi bojim se da ne možemo da očekujemo ni prave ljude ni bolje rezultate.