Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.......................................

I Vidara površnu priču priča jel?
Povrsno je iz razloga sto i ptice na grani znaju da nam je drustvo korumpirano do srzi da su sve institucije urusene...i kako uopste mozes da pomislis da ce u FSS biti izuzetak jel to realno?

Znas sta je najjace sto smo mi Srbi toliko izgubili poverenje u insitucije da...sutra hipoteticki Dodju eto Jugovic Vidic i Mijatovic imena sa najboljim namerama ugledom "vezama" niko nebi verovao da rade u interesu fudbala...odmah bi bilo "Vuciceve dzukele prodali se"....E to je realnost ta...
Talove menadzerske nisu Srbi izmislili manageri svuda postoje i klince od najmladjem doba kupe i pune im glavu "mali ti si najbolji a ja cu se potruditi da imas sve uslove" i tako klinci umisljaju da su neki *****...i svuda je tako....to se nece promeniti jer fudbal je jedan od najuonosnijih biznisa ko god misli da oce...po meni je nerealan...
Pri tome svestan si da je dobrom manageru agentu u interesu da ima kvalitetnog klinca...nece pokupiti s brda s dola...
Sto se tice ovoga saveza konkretno....mogu da ti nabrojim 3 4 katatrofalna slucaja javasluka za koje me sramota napisati javno jer znam neke stvari iznutra....Niko zivi nepravda savez i ovaj Vidicev interviju je dobar u toliko da se izvrsi pritisak na Kokezu i ekipu da ode...Tole nije valjao nevaljaju ni ovi...Tole kad je smenio Antica posle toga niko zivi ozbiljan nije hteo snjim da radi jer je bio svestan...Ako si ti najveceg srpskog trenera otpustio...pa daj bre cemu ja da se nadam....Kokeza je bio iz fazona gle sad mogu ja jos gluplje sacu otpustiti selektora koji nas kvalifikovo...sto znaci niko normalan nece doci da radi snjim...
Ti managersko sistem ne mozes srusiti Kokeza mora da ode iz prostog razloga kao sto je i Tole...posle ovoga je takvo nepovrenje i losa atmosfera bude li jasio idalje dolazice ove mustikle i propusitcemo 3 takmicenja sprziti celu generaciju...

Za klupsku karijeru respekt,za igre u reprezentaciji jedna velika 0....
Zadnja osoba koja treba da kritikuje...
Pa ja se bas i nebi slozio...Vidic ima promasen penal ima ga i Mitar ima i Mijat..
Ruzno je kako je otiso iako mogu da razumem izrevoltiran svim i svacim ne mogu niti ocu da pravdam...
Ruka protiv Nemaca strasan kiks i sta sad...na talasu ovog se napravio nevidjeni mit kako je Vidic uvek bio ***** u repci sto je epska glupost...pre te ruke i odlaska niko nikada nije Vidiceve igre dovodio u pitanje...onda posle toga je poceo da kola mit..."Znas nije to taj bio Vidic u repki i u Manchesteru" posle povlacenja sto je pomeni epska glupost kao sto rekoh...
Ali sam je doprineo tome na nacin na koji je otisao...tako da ga ne zalim puno...samo konstatujem da je to "mit"...

Poslednja izmena:
To nije površno nego to je to.
Nemaš sistem jer ti ne dozvoljavaju da sistem uspostaviš da bi mogli da proguraju svoj interes zbog čega kako si lepo primetio niko od integriteta neće da radi sa njima,a često i igrači koji nisu u nekom zavisnom odnosu prema jednostavno odustaju a masa njih iako dođe igra preko one stvari.
Na odgovoru sam lepo rekao menadžeri postoje i deo su igre naravno da će uvek biti prisutni ali nemaju svuda takav uticaj na politiku nacionalne selekcije a još manje na trenere koji drže do sebe. Nisu ni Šuker i komšijski savez ništa manje pohlepni ni sačuvaj Bože "pošteni" ali su uspostavili neki red i sistem,napravili kult u naciji,napravili kult među samim igračima pa sada skidaju kajmak kojeg ne manjka posle svega. Neko je ovde zamislio da ne treba da gradi ništa nego samo da grebe sa dna što se nakupi iako je kajmaka neuporedivoi manje.
Dok se to ne promeni znači od strukture samog saveza nema svrhe pominjati ni trenera ni igrače. I Vidić lepo to vidi i sa tim se slažem
P.S. Pored Toleta i Kokeze nemoj Terzu zaboraviti i njegov doprinos ovoj papazjaniji od FSS-a i destrukciji kojoj dve decenije prisustvujemo

Pa ja se bas i nebi slozio...Vidic ima promasen penal ima ga i Mitar ima i Mijat..
Ruzno je kako je otiso iako mogu da razumem izrevoltiran svim i svacim ne mogu niti ocu da pravdam...
Ruka protiv Nemaca strasan kiks i sta sad...na talasu ovog se napravio nevidjeni mit kako je Vidic uvek bio ***** u repci sto je epska glupost...pre te ruke i odlaska niko nikada nije Vidiceve igre dovodio u pitanje...onda posle toga je poceo da kola mit..."Znas nije to taj bio Vidic u repki i u Manchesteru" posle povlacenja sto je pomeni epska glupost kao sto rekoh...
Ali sam je doprineo tome na nacin na koji je otisao...tako da ga ne zalim puno...samo konstatujem da je to "mit"...
Sta je mit,da je igrao lose..?
Igrao je sa svojih 30% u reprezentaciji cakje bila i prica da je imao svoj klan u reprezentaciji i jos svakakvo spletkarenje...
Dok je u mancesteru davao 150% svojih mogucnosti.

Najbolja je prica od svih kada se kaze "glavu gore" i "bice bolje". Onda ptice na grani koje su navikle da se prica o korupciji i losem prosto gledaju zapanjeno i smeskaju se. Jer boze svi znamo da je lose, ili ipak nije? 100 puta sam rekao i za klupski i za reprezentativni fudbal, a i za drustvo u celini, samo su stihije bitne a sistema nikakvog nigde. Kad je pobeda, makar i najmanja, alealeale vidis bajo!!! A kad je poraz, uaaa!!! Dokaz da sistema nema. Jos trebamo da merimo ko ce da izjavi sta i da to bude merodavnost stanja. Oci se nemaju, kao ni pamcenje izgleda. Za sve. Zar ne vidite da kontinuiteta nema, sem kontinuiteta u haosu? Mi ne znamo sta mozemo, jer nemamo ni blizu u glavi projektovan tim, nemamo ideju za taktike, za odbranu, za napad, nemamo ciljeve nikakve, zivi se od bruke do bruke. Mi ljudi nemamo ni prenos na nacionalnoj frekvenciji, vec na operateru preko kabla...Navijati za nesto ovako, ma koliko bilo nase, smisla nema. Najmanje sto se moze je bojkot. Svi u zivotu moraju postici postovanje pa tako i reprezenacija.A to, ja vas volim a vi sta uradite, je sistem koji je idealan za mafiju, kojoj takvi korisni idioti pomazu samo tako. Ovakav sistem bi u nekoj Poljskoj na primer spalili na ulici protestanti, ali posto je Srbija "matori" i "ne talasaj" nacija, gledacemo sve cesce ovakva izdanja. Ko u ovom sistemu i reprezentaciji vidi bilo sta pozitivno za buducnost, ja mu cestitam. Neka na vreme spremi lekove za smirenje...

[
Sta je mit,da je igrao lose..?
Igrao je sa svojih 30% u reprezentaciji cakje bila i prica da je imao svoj klan u reprezentaciji i jos svakakvo spletkarenje...
Dok je u mancesteru davao 150% svojih mogucnosti.
Ma koji klan zabranio Kezmanu jel taj klan?
A Kezman koji sa svima ima problem i sve redom iznapusava reko je da je glupost da zbog Vidica vise nije igro u repci...imas knjigu....
Pa da to je mit da je igro lose za repku prozivod tog mita je promasen penal i napustanje repke....onda se svako setio njegove i ruke i krenulo je da nikad nije igro dobro za repku kao...a pre toga nikad niko to nije reko...pa gledo sam ko slon fudbal niko od drugara ni zvezdasa ni grobara nije vidica dovodio u pitanje...
Vidic je imo probpem sa nasim novinarima....jer su dok je bio u Zvezdi pisali dzajina macka u dzaku jer je imo povrede...pa ga poredili sa Drulicem jos u Zvezdi je prestao da daje intervijue za nase medije i od tad je crna ovca tako da je i to doprinelo....

Pa ne bi rekao da je Rusija puno jača od Škotske. Razlika između 2 utakmice je što je protiv Škota bilo biti ili ne biti, a protiv Rusije je bila utakmica bez velikog značaja (ne beznačajna, ali ni blizu važnosti Škotske). Ova momčad Srbije je pokazala da se jako teško nosi s pritiskom. U zadnjih 3 godine su izgubili svaku utakmicu koja je imala veliki značaj, a u kojoj su bili favoriti ili egal s protivnikom (Austrija, Švicarska, Škotska). Protiv Škotske je taj choke bio najizraženiji i vidljiv od samog starta. Što je najbolje, i takva Srbija je ispala tek na penale što dovoljno govori o razlici u kvaliteti. Utakmica protiv Rusije je pokazala da Srbija ima prilično velik potencijal. Istina da utakmica nije bila previše bitna, i da protivnik nije reprezentacija s europskog vrha, ali Srbija je na trenutke djelovala odlično. Neke akcije za golove su bile odlične. Kontre, dodavanja iz prve, centaršuti, nesebičnost.... stvarno jako dobro.
Btw, nisam htio Srbiju u skupini na EURU, ali bi volio da se sretnemo u kvalifikacijama za SP. Mi radimo smjenu generacija, vi tražite dobitnu kombinaciju da konačno ispuniti potencijal. Ni jedni ni drugi nismo u savršenoj situaciji, tako da bi utakmice bile stvarno zanimljive.

Slazem se sa ovim, dobar post. Jedino gde se ne slazem je apostrofiranje znacaja utakmice od sinoc, mislim naravno da nije bila vazna kao ona sa Skotskom, ali nemoj zaboraviti da smo mi igrali za opstanak u Ligi B, a da su i Rusima trebali bodovi za eventualni ulazak u Ligu A... Vidis da sada zahvaljujuci tom porazu idu u kvalifikacije za Katar iz tek treceg sesira.

Slazem se sa ovim, dobar post. Jedino gde se ne slazem je apostrofiranje znacaja utakmice od sinoc, mislim naravno da nije bila vazna kao ona sa Skotskom, ali nemoj zaboraviti da smo mi igrali za opstanak u Ligi B, a da su i Rusima trebali bodovi za eventualni ulazak u Ligu A... Vidis da sada zahvaljujuci tom porazu idu u kvalifikacije za Katar iz tek treceg sesira.
Nisam napisao da je utakmica bila nebitna, nego da nije bila previše bitna. Jasno je da ste igrali za ostanak u Ligi B, da su i Rusi imali teoretske šanse za napredovanje u Ligu A. Jadno je i da je LN važnije natjecanje nego što mnogi shvaćaju. Ali se jučer više pitalo Mađare i Turke. Da su Turci sinoć dobili vi bi ispali. Da su Rusi dobili, svejedno bi ostali u ligi B.
Kažem, nije nevažna utakmica bila, ali u usporedbi sa utakmicom protiv Škota je bila poprilično nebitna.

Svaka čast Vidiću što je udario na sistem i na sve nakaradno u našem sportu a posebno u fudbalu ali ne verujem da ima neke šanse jer je otišlo predaleko...kod nas je sve postalo politika..uvek je politika i poltronstvo pre struke i kvaliteta...jasno je da će Vučić da nagradi Kokezu sa nekom novom državnom funkcijom i da će sve da se zataška kao i do sada

ne mogu da verujem da pantela zamera vidiću pa i on je valjda sportista i još kaže pa i ti si promašio penal kakve veze ima penal ili poraz ovde se radi o sistemskim problemima da mi nemamo kult reprezentacije,nemamo izgrađenu igru..kod normalnih saveza sve je predvidljivo postoji sitem igrači igraju po deset i više godina za reprezentaciu,selektori se ne menjaju stalno a kod nas je sve obrnuto negativna selekcija je prisutna i menadžesrke kombinacije...smenjuju se selektori zato što ne zovu određene igrače.najbolji igrači napuštaju reprezentaciju...znači kod nas je što gore to bole što si više upropastio savez i reprezentaciju to više napreduješ...ovaj period od kako je došao kokeza je zaista katastrofalan po svim parametrima a nijedna reprezentacija u bilo kom uzrastu se nigde nije plasirala već je počela da gudi od estonije i litvanije ćak i u mlđim kategorijama e to mora da se promeni zna li uopšte neko ke je uopšte taj slaviša kokeza čime se on bavi i čime je zaslužio da bude predsednik saveza...nego plačim se da će biti ovako da bi se smirila javnost i zataškalokokeza će kao biti smenjen i postavljen za direktora neke agencije recimo za izgradnju novog stadiona a na njegovom mesto će doći recimo ivica tončev šef kladioničarske mafije...

[
Ma koji klan zabranio Kezmanu jel taj klan?
A Kezman koji sa svima ima problem i sve redom iznapusava reko je da je glupost da zbog Vidica vise nije igro u repci...imas knjigu....
Pa da to je mit da je igro lose za repku prozivod tog mita je promasen penal i napustanje repke....onda se svako setio njegove i ruke i krenulo je da nikad nije igro dobro za repku kao...a pre toga nikad niko to nije reko...pa gledo sam ko slon fudbal niko od drugara ni zvezdasa ni grobara nije vidica dovodio u pitanje...
Vidic je imo probpem sa nasim novinarima....jer su dok je bio u Zvezdi pisali dzajina macka u dzaku jer je imo povrede...pa ga poredili sa Drulicem jos u Zvezdi je prestao da daje intervijue za nase medije i od tad je crna ovca tako da je i to doprinelo....
Ma kakav mit...
U reprezentaciji nije ni bio blizu Vidica iz mancestera...

Povrsno je iz razloga sto i ptice na grani znaju da nam je drustvo korumpirano do srzi da su sve institucije urusene...i kako uopste mozes da pomislis da ce u FSS biti izuzetak jel to realno?

Znas sta je najjace sto smo mi Srbi toliko izgubili poverenje u insitucije da...sutra hipoteticki Dodju eto Jugovic Vidic i Mijatovic imena sa najboljim namerama ugledom "vezama" niko nebi verovao da rade u interesu fudbala...odmah bi bilo "Vuciceve dzukele prodali se"....E to je realnost ta...
Talove menadzerske nisu Srbi izmislili manageri svuda postoje i klince od najmladjem doba kupe i pune im glavu "mali ti si najbolji a ja cu se potruditi da imas sve uslove" i tako klinci umisljaju da su neki *****...i svuda je tako....to se nece promeniti jer fudbal je jedan od najuonosnijih biznisa ko god misli da oce...po meni je nerealan...
Pri tome svestan si da je dobrom manageru agentu u interesu da ima kvalitetnog klinca...nece pokupiti s brda s dola...
Sto se tice ovoga saveza konkretno....mogu da ti nabrojim 3 4 katatrofalna slucaja javasluka za koje me sramota napisati javno jer znam neke stvari iznutra....Niko zivi nepravda savez i ovaj Vidicev interviju je dobar u toliko da se izvrsi pritisak na Kokezu i ekipu da ode...Tole nije valjao nevaljaju ni ovi...Tole kad je smenio Antica posle toga niko zivi ozbiljan nije hteo snjim da radi jer je bio svestan...Ako si ti najveceg srpskog trenera otpustio...pa daj bre cemu ja da se nadam....Kokeza je bio iz fazona gle sad mogu ja jos gluplje sacu otpustiti selektora koji nas kvalifikovo...sto znaci niko normalan nece doci da radi snjim...
Ti managersko sistem ne mozes srusiti Kokeza mora da ode iz prostog razloga kao sto je i Tole...posle ovoga je takvo nepovrenje i losa atmosfera bude li jasio idalje dolazice ove mustikle i propusitcemo 3 takmicenja sprziti celu generaciju...
Vidic je rekao sve kako jes.

A ti kao rupaš, normalno je da prduckas izokola...

Vama je i ona bitanga lopovska covic drag jer ste doski do titule a na koje nacine manje je bitno...

I ns da je vidara u pravu nego GORE NIKAD BILO NIJE!!!
I dzaba ti odma pominjanje toleta jer NIKO GORI OD PERACA AUTOMOBILA NIJE BIO NA VRHU SAVEZA. NAJVECI DEBILIZAM JE BIO TERANJE MUSLINA...

VAS *******I JW NAJGORE ZLO ZA SRBIJU U SVIM PORAMA PA I U FUDBALU!!!

Evo odmah počinju prepucavanja na navijačkoj osnovi..kao da ima neke razlike između lopova lopov je lopov da li navija za zvezdu ili za partizan sve jedno je...ovde je reč o sistemskim problemima koji traju jako dugo..i pre dolaska na vlast vučića traju ovi problemi sa savezom i reprezentacijom...a sa dolaskom vučića na vlast samo je nastavljeno isto da se radi ništa se nije promenilo poslušnici se postavlaju svuda i tako to funkcioniše kod nas već dugi,dugi niz godina

Evo odmah počinju prepucavanja na navijačkoj osnovi..kao da ima neke razlike između lopova lopov je lopov da li navija za zvezdu ili za partizan sve jedno je...ovde je reč o sistemskim problemima koji traju jako dugo..i pre dolaska na vlast vučića traju ovi problemi sa savezom i reprezentacijom...a sa dolaskom vučića na vlast samo je nastavljeno isto da se radi ništa se nije promenilo poslušnici se postavlaju svuda i tako to funkcioniše kod nas već dugi,dugi niz godina
Umesro da podrzi vidica on kaze da je vida povrsno rekao...

I odma na toleta... Tipicno rupaski...

Sa dolaskom vucica i u basketu je zagospodario limeno gova. nce iz zeleznika...

U savez se direktno mesa sns sto je za tuzbu, protiv uefa pravila!!!!

Vucic se u sve mesa!!!!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back