Petar_Petrovic
Elita
- Poruka
- 16.615
Za klupsku karijeru respekt,za igre u reprezentaciji jedna velika 0....
Zadnja osoba koja treba da kritikuje...
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za klupsku karijeru respekt,za igre u reprezentaciji jedna velika 0....
Povrsno je iz razloga sto i ptice na grani znaju da nam je drustvo korumpirano do srzi da su sve institucije urusene...i kako uopste mozes da pomislis da ce u FSS biti izuzetak jel to realno?.......................................
I Vidara površnu priču priča jel?
Pa ja se bas i nebi slozio...Vidic ima promasen penal ima ga i Mitar ima i Mijat..Za klupsku karijeru respekt,za igre u reprezentaciji jedna velika 0....
Zadnja osoba koja treba da kritikuje...
Sta je mit,da je igrao lose..?Pa ja se bas i nebi slozio...Vidic ima promasen penal ima ga i Mitar ima i Mijat..
Ruzno je kako je otiso iako mogu da razumem izrevoltiran svim i svacim ne mogu niti ocu da pravdam...
Ruka protiv Nemaca strasan kiks i sta sad...na talasu ovog se napravio nevidjeni mit kako je Vidic uvek bio ***** u repci sto je epska glupost...pre te ruke i odlaska niko nikada nije Vidiceve igre dovodio u pitanje...onda posle toga je poceo da kola mit..."Znas nije to taj bio Vidic u repki i u Manchesteru" posle povlacenja sto je pomeni epska glupost kao sto rekoh...
Ali sam je doprineo tome na nacin na koji je otisao...tako da ga ne zalim puno...samo konstatujem da je to "mit"...
Ma koji klan zabranio Kezmanu jel taj klan?Sta je mit,da je igrao lose..?
Igrao je sa svojih 30% u reprezentaciji cakje bila i prica da je imao svoj klan u reprezentaciji i jos svakakvo spletkarenje...
Dok je u mancesteru davao 150% svojih mogucnosti.
Pa ne bi rekao da je Rusija puno jača od Škotske. Razlika između 2 utakmice je što je protiv Škota bilo biti ili ne biti, a protiv Rusije je bila utakmica bez velikog značaja (ne beznačajna, ali ni blizu važnosti Škotske). Ova momčad Srbije je pokazala da se jako teško nosi s pritiskom. U zadnjih 3 godine su izgubili svaku utakmicu koja je imala veliki značaj, a u kojoj su bili favoriti ili egal s protivnikom (Austrija, Švicarska, Škotska). Protiv Škotske je taj choke bio najizraženiji i vidljiv od samog starta. Što je najbolje, i takva Srbija je ispala tek na penale što dovoljno govori o razlici u kvaliteti. Utakmica protiv Rusije je pokazala da Srbija ima prilično velik potencijal. Istina da utakmica nije bila previše bitna, i da protivnik nije reprezentacija s europskog vrha, ali Srbija je na trenutke djelovala odlično. Neke akcije za golove su bile odlične. Kontre, dodavanja iz prve, centaršuti, nesebičnost.... stvarno jako dobro.
Btw, nisam htio Srbiju u skupini na EURU, ali bi volio da se sretnemo u kvalifikacijama za SP. Mi radimo smjenu generacija, vi tražite dobitnu kombinaciju da konačno ispuniti potencijal. Ni jedni ni drugi nismo u savršenoj situaciji, tako da bi utakmice bile stvarno zanimljive.
Nisam napisao da je utakmica bila nebitna, nego da nije bila previše bitna. Jasno je da ste igrali za ostanak u Ligi B, da su i Rusi imali teoretske šanse za napredovanje u Ligu A. Jadno je i da je LN važnije natjecanje nego što mnogi shvaćaju. Ali se jučer više pitalo Mađare i Turke. Da su Turci sinoć dobili vi bi ispali. Da su Rusi dobili, svejedno bi ostali u ligi B.Slazem se sa ovim, dobar post. Jedino gde se ne slazem je apostrofiranje znacaja utakmice od sinoc, mislim naravno da nije bila vazna kao ona sa Skotskom, ali nemoj zaboraviti da smo mi igrali za opstanak u Ligi B, a da su i Rusima trebali bodovi za eventualni ulazak u Ligu A... Vidis da sada zahvaljujuci tom porazu idu u kvalifikacije za Katar iz tek treceg sesira.
Ma kakav mit...[
Ma koji klan zabranio Kezmanu jel taj klan?
A Kezman koji sa svima ima problem i sve redom iznapusava reko je da je glupost da zbog Vidica vise nije igro u repci...imas knjigu....
Pa da to je mit da je igro lose za repku prozivod tog mita je promasen penal i napustanje repke....onda se svako setio njegove i ruke i krenulo je da nikad nije igro dobro za repku kao...a pre toga nikad niko to nije reko...pa gledo sam ko slon fudbal niko od drugara ni zvezdasa ni grobara nije vidica dovodio u pitanje...
Vidic je imo probpem sa nasim novinarima....jer su dok je bio u Zvezdi pisali dzajina macka u dzaku jer je imo povrede...pa ga poredili sa Drulicem jos u Zvezdi je prestao da daje intervijue za nase medije i od tad je crna ovca tako da je i to doprinelo....
Vidic je rekao sve kako jes.Povrsno je iz razloga sto i ptice na grani znaju da nam je drustvo korumpirano do srzi da su sve institucije urusene...i kako uopste mozes da pomislis da ce u FSS biti izuzetak jel to realno?
Znas sta je najjace sto smo mi Srbi toliko izgubili poverenje u insitucije da...sutra hipoteticki Dodju eto Jugovic Vidic i Mijatovic imena sa najboljim namerama ugledom "vezama" niko nebi verovao da rade u interesu fudbala...odmah bi bilo "Vuciceve dzukele prodali se"....E to je realnost ta...
Talove menadzerske nisu Srbi izmislili manageri svuda postoje i klince od najmladjem doba kupe i pune im glavu "mali ti si najbolji a ja cu se potruditi da imas sve uslove" i tako klinci umisljaju da su neki *****...i svuda je tako....to se nece promeniti jer fudbal je jedan od najuonosnijih biznisa ko god misli da oce...po meni je nerealan...
Pri tome svestan si da je dobrom manageru agentu u interesu da ima kvalitetnog klinca...nece pokupiti s brda s dola...
Sto se tice ovoga saveza konkretno....mogu da ti nabrojim 3 4 katatrofalna slucaja javasluka za koje me sramota napisati javno jer znam neke stvari iznutra....Niko zivi nepravda savez i ovaj Vidicev interviju je dobar u toliko da se izvrsi pritisak na Kokezu i ekipu da ode...Tole nije valjao nevaljaju ni ovi...Tole kad je smenio Antica posle toga niko zivi ozbiljan nije hteo snjim da radi jer je bio svestan...Ako si ti najveceg srpskog trenera otpustio...pa daj bre cemu ja da se nadam....Kokeza je bio iz fazona gle sad mogu ja jos gluplje sacu otpustiti selektora koji nas kvalifikovo...sto znaci niko normalan nece doci da radi snjim...
Ti managersko sistem ne mozes srusiti Kokeza mora da ode iz prostog razloga kao sto je i Tole...posle ovoga je takvo nepovrenje i losa atmosfera bude li jasio idalje dolazice ove mustikle i propusitcemo 3 takmicenja sprziti celu generaciju...
Umesro da podrzi vidica on kaze da je vida povrsno rekao...Evo odmah počinju prepucavanja na navijačkoj osnovi..kao da ima neke razlike između lopova lopov je lopov da li navija za zvezdu ili za partizan sve jedno je...ovde je reč o sistemskim problemima koji traju jako dugo..i pre dolaska na vlast vučića traju ovi problemi sa savezom i reprezentacijom...a sa dolaskom vučića na vlast samo je nastavljeno isto da se radi ništa se nije promenilo poslušnici se postavlaju svuda i tako to funkcioniše kod nas već dugi,dugi niz godina
Sa dolaskom vucica i u basketu je zagospodario limeno gova. nce iz zeleznika...Evo odmah počinju prepucavanja na navijačkoj osnovi..kao da ima neke razlike između lopova lopov je lopov da li navija za zvezdu ili za partizan sve jedno je...ovde je reč o sistemskim problemima koji traju jako dugo..i pre dolaska na vlast vučića traju ovi problemi sa savezom i reprezentacijom...a sa dolaskom vučića na vlast samo je nastavljeno isto da se radi ništa se nije promenilo poslušnici se postavlaju svuda i tako to funkcioniše kod nas već dugi,dugi niz godina
Evo, to je STAV RUPAŠA i njihova legenda im ne valja... I mater bi pljunuli samo za korist...Za namešteno prvenstvo optužuju Zvezdini igrači, Vidić i Koroman.., postali su lobotomisani grobarski paćenici i teoretičari zavera![]()