Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mijat je radio u Realu kao Sportski direktor....
Nego brate vidis sta sam pre napiso...nece niko da se politika mesa ok necu ni ja naravno....a pitam kad je to moglo bez politike? U vreme Mose i Tirketa?....
Pa sam predlozio ova imena koja svi cene...e sad mozda nisu dobri funkcioneri....aha a gde Srbija da nadje proverene i dobre i dokazane funcionere koji su to i jos da su nezavisni....Mozda neke 'eksperte' da angazujemo i da 'orgaizujemo radnu grupu koja ce uvesti niz mera i neko izvrsno telo koje ce to sve da kordinise' :)

Brene i za tebe je isto pitanje samo Walkeru postsvih jer je zadnji napisao ovo...

Dobro, Mijatović jeste dokazan kao veoma uspešan funkcioner, da.

Problem je što se ovde SNS previše petlja u fudbal. I ne samo fudbal nego u sve sportove. Vidiš da i u rukometu, košarci, vaterpolu, odbojci od dolaska SNS na vlast, beležimo katastrofalne rezultate. Sve kao posledica guranja u saveze zaslužnih SNS njuški bez obzira na to što nemaju blage veze ni o sportu ni o funkcijama. Svuda su finansije problem, svuda reprezentativci nezadovoljni. I to se neće dati lako rešiti. Vidiš da ovde ne možeš ni paprike pored puta da prodaješ ako nisi član njihove sekte a kamoli da si neko moodo u FSS. Previše je tu izgleda pranja para, menadžerskih kombinacija, nezasluženo forsiranja nekih igrača i trenera na uštrb drugih daleko adekvatnijih... U takvoj atmosferi bojim se da ne možemo da očekujemo ni prave ljude ni bolje rezultate.

Ja iskreno mislim da ne treba zuriti sa teranjem Tumbakovica, generalno mislim da uprkos svemu da u poslednje vreme ipak imamo neku igru koja lici na nesto i mislim da se posle dosta vremena ne moze zameriti nasima na slabom zalaganju, letargicnosti, manjku energije, cak i protiv Skota ono dosta smo ih drzali u presingu, oba produzetka je gol "visio" u vazduhu sad jbga nije nam se dalo, nismo imali ni srece (a i Skoti su jedna dobro pripremljena ekipa koja zna da se brani i koja manjak kreativnosti i tehnicke potkovanosti kompenzuje nekim drugim stvarima) , sad istina da smo Skote "morali" da pobedimo , kiksnuli smo u najgorem mogucem trenutku ali opet mislim da se nema sta previse zameriti nasima, nije da nisu imali zelju i da nisu pokusavali ali sta da se radi (mislim da bi svaka "ozbiljna ekipa" morala da pobedi Skote kod kuce u takvoj jednoj utakmici ali nazalost mi nismo ni Brazil ni Argentina ni Urugvaj ni Francuska ni Spanija pa ni Hrvatska i ne trebamo da se zanosimo kako smo neka fudbalska velesila) u svakom slucaju mislim da nekog pomaka u igri (a i odnosu prema reprezentaciji) ima u poslednje vreme i ajde da vidimo kako ce to izgledati u kvalifikacijama za SP i mislim da bi brze bolje trebalo se okrenuti narednim kvalifikacijama i da bi plasman na sledece SP morao da bude prioritet, mislim da bi plasman na jos jedno Svetsko prvenstvo svakako bio neki uspeh za nase , ako vec propustamo Evropska prvenstva ajde barem da na Svetskim prvenstvima budemo redovni pa tamo sta urade urade.

Pa neka postavi igru da ne igraju samo na njega.Nije mu Mitar smišljao taktiku.Nego nema igrače za drugu formaciju.
Inače njihov najveći problem je što prime gol kada neko pogleda ka njihovom golmnanu. Tu im ni Salah i Mane sa sve Kejnom ne bi pomogli da pobeđuju.
Još frajer kaže prošle godine je funkcioniralo, ove ne. Pa prošle godine si igrao Championship, ove Premier ligu. Ono, ipak je mala razlika 😁
I u svim predviđanjima prije sezone su bili prvi kandidat za ispadanje. Valjda su računali bit novi Sheffield, i oni i WBA. Samo što će se to desit malo sutra. Ove godine će i Sheffield di mu je i mjesto po kadru. Kolko para toliko muzike, na dulje staze je to jednostavno tako.

Još frajer kaže prošle godine je funkcioniralo, ove ne. Pa prošle godine si igrao Championship, ove Premier ligu. Ono, ipak je mala razlika 😁
I u svim predviđanjima prije sezone su bili prvi kandidat za ispadanje. Valjda su računali bit novi Sheffield, i oni i WBA. Samo što će se to desit malo sutra. Ove godine će i Sheffield di mu je i mjesto po kadru. Kolko para toliko muzike, na dulje staze je to jednostavno tako.
I ja gledam sta cojek naprica....Jos je izjava u fazonu "e a imam ja opcija vidi"...aha....
Inace Mitar je trebo otici cim su usli...al on se uzivio u ovu ulogu "I can be your hero babe"...jos je doceko da njemu nesto zamjeraju jer je promasio penal...a ekipa teska olupina...

Lepo napisi, gospodin, ovako sa tim talijanskim epitetom pomislim sprdas se sa covekom koji je stari lisac i koji nas je odveo na mundijal a zahvaljujuci SNS idiotima PRVI PUT U ISTORIJI TAKAV TRENER BUDE SMENJEN!!!

On je ostvario rezultat!

A nije valjala igra jel? Slabi nam bili protivnici? Bili su duplo jaci od skotske...

Pa je posle muslina lepsa igra?

OSTACE U ISTORIJI ZAPISAN TAJ IDIOTIZAM SNS GARNITURE I NJIHOVOG PERACA AUTA KOKEZE...

I ja gledam sta cojek naprica....Jos je izjava u fazonu "e a imam ja opcija vidi"...aha....
Inace Mitar je trebo otici cim su usli...al on se uzivio u ovu ulogu "I can be your hero babe"...jos je doceko da njemu nesto zamjeraju jer je promasio penal...a ekipa teska olupina...
Samo vi branite kljusinu, zahvaljujuci taktiki svaki napad lopta na "rekordera" smo tu gde smo...

Cim smo igralu sa dva cak i tri napadaca, leprsavost, ubojitost....

Presednik Jugovic...Potpresednici Mijatovic i Vidic ta spona izmedju selektora i igraca...ako oni ne ulivaju respekt ko uliva?

Kordinatori mladjih kategorija Ivica Iliev(jer zna prepoznati igraca) i Rambo Petkovic(kao upozorenje da se neke stvari vise nikada ne ponove)
a voleo bih da vidim recimo i Zvonimira Vukica jer je jedan od zaboravljenih koji je bio deo kurate srece a dosta je dao dok je mogo repki...i Sasa Ilic da ima neki poso on je vec trener cini mi se nekim klincima....
Jel valja ovo?
ne znam za mijatovica

paunovica treba uzeti u kombinaciju, ipak je vodio mlade do krova sveta
https://www.kurir.rs/sport/fudbal/3...ezdan-terzic-sad-prvi-kandidat-za-predsednika

Hahaha evo ga adekvatan naslednik.

Mada je to totalno nebitno. Može i Tvorza komotno. Pošto naš fudbal nikad neće biti bolji. Igrači će uvek biti razmažena i naduvane pi*ketine i uvek će ih boleti dupe za reprezentaciju i uvek će biti klanova. Ko god da je precednik.
terzica bih izbacio iz svih sportskih dogadjaja , jedino kao gledalac

zaboravili smo da je bezao nakon mahinacija

Meni se iskreno ***** od ovih "oteraše 'vakog čoveka" a realno, Muslina su svi terali iz reprezentacije uprkos tome što je obezbedio plasman na SP.
I to sa razlogom.
Sa njim ili bez njega, na tom SP bi svakako pukli kao dulek, te kvalifikacije u užasno lakoj grupi smo igrali naj ružniji fudbal ikada, setimo se samo onih Tantalovih muka sa Gruzijom u Beogradu. Ekipa mahom u opštem rasulu se vadila na Tadićevu i Mitrovićevu formu i njih dvojica su bukvalno vukli tim kroz kvalifikacije. Mislim da samo onaj koji ništa baš ne zna o fudbalu, može da kaže da je Muslin dobio otkaz nezasluženo.

Meni se iskreno ***** od ovih "oteraše 'vakog čoveka" a realno, Muslina su svi terali iz reprezentacije uprkos tome što je obezbedio plasman na SP.
I to sa razlogom.
Sa njim ili bez njega, na tom SP bi svakako pukli kao dulek, te kvalifikacije u užasno lakoj grupi smo igrali naj ružniji fudbal ikada, setimo se samo onih Tantalovih muka sa Gruzijom u Beogradu. Ekipa mahom u opštem rasulu se vadila na Tadićevu i Mitrovićevu formu i njih dvojica su bukvalno vukli tim kroz kvalifikacije. Mislim da samo onaj koji ništa baš ne zna o fudbalu, može da kaže da je Muslin dobio otkaz nezasluženo.
Meni iskreno nije jasna ova logika. U 20 godina ste promijenili gro izbornika. Samo Antić i Muslin su vas odveli na veliko natjecanje, ali Muslina je trebalo smijeniti jer igra nije valjala. Brazil kad ne igra dobro ne smjenjuje izbornika pred SP.

Meni iskreno nije jasna ova logika. U 20 godina ste promijenili gro izbornika. Samo Antić i Muslin su vas odveli na veliko natjecanje, ali Muslina je trebalo smijeniti jer igra nije valjala. Brazil kad ne igra dobro ne smjenjuje izbornika pred SP.
Muslin nije samo igrao ružan fudbal pa da je to jrdini problem. Kvalifikacije smo prošli zahvaljujući dobroj formi Tadića u prvom delu i zaista grupi sastavljenoj od solidnih repki ali sličnih nama koji pokidaju jednu pa se pogube naredne 3 Irska,Vels,Austrija.... a nama su legli baš kada treba...i ludačke sreće(prva Austrija,Vels obe,Irska sa igračem manje 100% bunker pola sata i velsov kiks sa gruzijom )a pred kraj je bilo povuci potegni već sa Gruzijom čak.

Dakle sama smena bi bila razumljiva da je pronađen ozbiljan kandidat,ime od renomea koji bi dao boost već paloj ekipi u cilju nekog rezultata....ali oni izašli da Mladenom Krstajićem čovekom koji ni petliće nije nikada trenirao...i ispade Muslin "zverina" naspram njega(jer realno i jeste) a savez skup jajara i ametera(jer realno jesu) i da je sve u stvari zbog kombinacije sa Kežmanom i Sergejem a nešto sumnjam da je to bio glavni ili barem jedini problem.
Rezultat je sa onim što se desilo Antiću(a to je već bio čist bezobrazluk,tj nisu hteli da ga plate) da niko ko drži do sebe neće sa takvim savezom da išta ima. Zato vrte par ex-zvezdinih i ex-partizanovih linijaša i tako u krug. I dok se ne udari na savez i odatle krene tako će i biti. A pošto je savez trenutno deo vladajućih biznis kombinacija potrebna je i ona glavna promena ili barem da zbog populizma puste uzde i daju profesionalcima. Ali i za to treba pritisak a navijačka bagra je u službi,novinari se kupe za kavurmu i špricer i tako....idu dani i prolaze prvenstva.

Prolaze prvenstva a prolaze i nama godine....te necu da navijam za sns reprzentaciju te necu za zutu...te necu za ovu izdajnicku otporasku te necu za slobinu ***** li ga kad cu navijati u pm?
Ne znam za vas al ono slusam tu pricu otkad znam za sebe....
Najjace bi bilo da zaista dodju Vidic i Mijat i postave tipa Lalata ****** zivot...
I sa Muslinom bas je zapelo oko Sergeja jer ne samo Kezman kao manager nego i mnogi drugi su trebali imati dio tog "transfer kolaca" pa je Muslin "postenjacina" pito "a gdje sam ja tu care?"...tako da ono "nicije maslo nije za ramazana 🤣"...Muslin im se poco smejati mislio nema sanse da me smene...a ovi su dovoljno glupi bili i smenili ga i tako sebi pucali u noge...na kraju nista od transfera...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back