Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Opet se kod nas sve gleda paušalno i crno belo navijačima partizana najviše smetaju vučić i čović a ne smetaju im ostoja,vučelić,vazura...ovde je u pitanju interes reprezentacije i kult reprezentacije a ne partizan i zvezda.....nemojte tako dosta nam je te podele na dobre i loše momke nije ovo holivud..šta hoće li neko da me ubdei da i kad vučić padne sa vlasti da će svi problemi da se reše...ostaće dačić,palma i njima slični koji će se kao i uvek prišljamčiti novoj vlasti i koji su na vlasti 30 godina i koji su gora opcija...sps je ipak najgora stranka u istoriji srbije ovo su sve posledice njihove vladavine i ova mafija i tajkuni i propast pivrede sve je to tada stvoreno moramo biti pošteni a produkt sps-a su dačić,vučelić,tole karadžić...problem je što nijedna vlast ne može da raskine taj kontinuitet sa sps-om oni su ušli u sve pore društva i u savez..pa pogledajte niže nivoe opštinske regionalne saveze,delegate tu se ništa ne menja decenijama

Opet se kod nas sve gleda paušalno i crno belo navijačima partizana najviše smetaju vučić i čović a ne smetaju im ostoja,vučelić,vazura...ovde je u pitanju interes reprezentacije i kult reprezentacije a ne partizan i zvezda.....nemojte tako dosta nam je te podele na dobre i loše momke nije ovo holivud..šta hoće li neko da me ubdei da i kad vučić padne sa vlasti da će svi problemi da se reše...ostaće dačić,palma i njima slični koji će se kao i uvek prišljamčiti novoj vlasti i koji su na vlasti 30 godina i koji su gora opcija...sps je ipak najgora stranka u istoriji srbije ovo su sve posledice njihove vladavine i ova mafija i tajkuni i propast pivrede sve je to tada stvoreno moramo biti pošteni a produkt sps-a su dačić,vučelić,tole karadžić...problem je što nijedna vlast ne može da raskine taj kontinuitet sa sps-om oni su ušli u sve pore društva i u savez..pa pogledajte niže nivoe opštinske regionalne saveze,delegate tu se ništa ne menja decenijama
Aha uopste nam ne smeta VVV trio 😂 Pljujemo ih više nego bilo ko i svesni smo da su SNS pijuni sa zadatkom koji malo po malo kevću, kao stalo im do Partizana, ali samo onoliko koliko im gazda dozvoli. Mi bi prvi voleli da vidimo ledja Vazuri, Vučeliću i onoj debeloj karikaturi.

Smirite se smenice Vucic ove u savezu samo gleda nedje drugo da ih udomi sa sve Pantelom rasnim...pa cemo se malo smiriti ako Bog da ubodemo jos selektora i imacemo jedan fin ciklus...
Vučić da smeni?
Smirićemo se kada Vučić ili bilo koji drugi izabrani zvaničnik države bude radio svoj posao i ne bude se mešao u stvari koje sa njegovom funkcijom apsolutno nikakve veze nemaju.

Vučić da smeni?
Smirićemo se kada Vučić ili bilo koji drugi izabrani zvaničnik države bude radio svoj posao i ne bude se mešao u stvari koje sa njegovom funkcijom apsolutno nikakve veze nemaju.
A kada je to bio slucaj kod nas u poslednjih 100 godina? Tamo u doba Mose i Tirketa sami se cimali sa malim Stanojem i bolio kralja *****...
Brate ja u klin vi u plocu...

Presednik Jugovic...Potpresednici Mijatovic i Vidic ta spona izmedju selektora i igraca...ako oni ne ulivaju respekt ko uliva?

Kordinatori mladjih kategorija Ivica Iliev(jer zna prepoznati igraca) i Rambo Petkovic(kao upozorenje da se neke stvari vise nikada ne ponove)
a voleo bih da vidim recimo i Zvonimira Vukica jer je jedan od zaboravljenih koji je bio deo kurate srece a dosta je dao dok je mogo repki...i Sasa Ilic da ima neki poso on je vec trener cini mi se nekim klincima....
Jel valja ovo?

Presednik Jugovic...Potpresednici Mijatovic i Vidic ta spona izmedju selektora i igraca...ako oni ne ulivaju respekt ko uliva?

Kordinatori mladjih kategorija Ivica Iliev(jer zna prepoznati igraca) i Rambo Petkovic(kao upozorenje da se neke stvari vise nikada ne ponove)
a voleo bih da vidim recimo i Zvonimira Vukica jer je jedan od zaboravljenih koji je bio deo kurate srece a dosta je dao dok je mogo repki...i Sasa Ilic da ima neki poso on je vec trener cini mi se nekim klincima....
Jel valja ovo?
Izvanredno.
Paun za selektora.

Jel valja ovo?

Ne valja ništa. Polaziš od naopake pretpostavke da će dobri igrači biti i dobri menadzeri. Eto ti SD(Mrkela) u Zvezdi za primer. Najgori na svetu.
Jedno je pikati loptu a drugo voditi jedan glomazan i kompleksan siszem kakav je FS. Mada, ovi gore pobrojani su 1000 puta bolja kombinacija od trenutnog ološa natrpanog u savezu.

Poslednja izmena:

Jel valja ovo?

Verovatno da je ovo neka kombinacija koju bi smo svi rado videli. Sad, jeste veliko pitanje koliko bi neko kao bivši veoma uspešan fudbaler bio isto tako uspešan i kao funkcioner. Nažalost, mislim da od svih ovih pomenutih imena, jedino bi Iliev prihvatio da uđe u savez. Možda i Saša. Ostali, ne verujem da bi jedan Mijatović, Jugović ili Vidić bili radi da se valjaju u SNS blatu srpskog fudbala. To se jedino Deki zaiebao.
Ja bih na ovo što su napisao još samo dodao Paunovića, Milojevića ili Ivića kao selektora.

Terza rece da ga ne zanima....
Kad smo kod Terze i Klementea...ta prica sa strancom je najveca obmana jer upravo tome "savetnici pomocnici" mogu da nametnuti svakakve menadzerske kombine dok cojeka izvali dje je doso i kakve mu uljupe od igraca uvaljaju bude kasno....a posto stranac nema uvid u nasu bazu logicno je da se pita?....
Ja se secam...prelepog loba Trisovica na debiju za repku prva tekma protiv Ceha....Igrom slucaja je taj Trsiovic bio bivsi ovaj igrac OFKe negde igro Ukrajini nasi su portali pisali "francuski strucnjaci proglasili ga najtalentovanijim"....
Trisovic je onda dosao u Zvezdu i nije znao gde bije a i u reprezentaciji je igro prvih 4 5 tekmi pre toga dok Klemente nije skonto ovaj veze...nema...centarautevi su zavrsavali van marakane....
Njega je onda Bajevic na jednoj zvezdinoj tekmi izveo posle 20 minuta....

Poslednja izmena:
Verovatno da je ovo neka kombinacija koju bi smo svi rado videli. Sad, jeste veliko pitanje koliko bi neko kao bivši veoma uspešan fudbaler bio isto tako uspešan i kao funkcioner. Nažalost, mislim da od svih ovih pomenutih imena, jedino bi Iliev prihvatio da uđe u savez. Možda i Saša. Ostali, ne verujem da bi jedan Mijatović, Jugović ili Vidić bili radi da se valjaju u SNS blatu srpskog fudbala. To se jedino Deki zaiebao.
Ja bih na ovo što su napisao još samo dodao Paunovića, Milojevića ili Ivića kao selektora.
Mijat je radio u Realu kao Sportski direktor....
Nego brate vidis sta sam pre napiso...nece niko da se politika mesa ok necu ni ja naravno....a pitam kad je to moglo bez politike? U vreme Mose i Tirketa?....
Pa sam predlozio ova imena koja svi cene...e sad mozda nisu dobri funkcioneri....aha a gde Srbija da nadje proverene i dobre i dokazane funcionere koji su to i jos da su nezavisni....Mozda neke 'eksperte' da angazujemo i da 'orgaizujemo radnu grupu koja ce uvesti niz mera i neko izvrsno telo koje ce to sve da kordinise' :)

Brene i za tebe je isto pitanje samo Walkeru postsvih jer je zadnji napisao ovo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back