2004/05 se predstavio široj javnosti, 2005/06 razvalio cijelu ligu. Tad je igrao neku 10ku, puno bliže golu. Ja sam pratio Dinamo baš intenzivno. Tipa u npr. Šibeniku gubimo 2:0, Luka poludi i sam ih pobjedi. Niže 3-4-5 igrača bez problema. On ni u Tottenhamu nije imao prilagodbu. Odmah razbijanje.
A to za Kranjčara si u pravu. Na prvi pogled je on bio taj. Tehnika, dribling, visok, jak, Cico otac, kapetan sa 18. Predodređen za legendu. Al se debeli zajebao. Nije on kriv za sve, znamo s kim je imao posla. Ali postoje stotine klubova na svijetu osim Hajduka. Postoje samo 2 gore opcije, ali to nije ni bilo u pitanju.
Btw, kad smo igrali s Werderom playoff za CL, Ivanković je izjavio da je Modrić bolji od Diega. Ismijavali su ga domaći i strani novinari. Ko se sad smije

Kasnije u playoffu za Europa ligu izbacili Ajax u Amsterdamu. Ajax sa Staamom, Suarezom, Huntelaarom, Heitingom, Romedahlom, Stekelenburgom itd. Kaos na utakmici. Gostovanje u Amsterdamu i izbacuješ Ajax nakon što si izgubio doma.