Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@divlja честитам за још једну фотку која је угледала светлост дана у РеФото-у

@creatrix лепо си га нашла, већ сам видео такве квази фотографе, ма све ти је јасно кад фирму назову ЊЕДДИНГ АРТ и још није сликао већ је бајовао :) ...толико о нивоу свести...

@divlja честитам за још једну фотку која је угледала светлост дана у РеФото-у

@creatrix лепо си га нашла, већ сам видео такве квази фотографе, ма све ти је јасно кад фирму назову ЊЕДДИНГ АРТ и још није сликао већ је бајовао :) ...толико о нивоу свести...

pa gde si Hazo bog te smazo!!!!!!!!!! :heart: ...sto godina te nema... jesi radio nesto pametno tipa zavrshavao fakultet i tako to :)

Ma hocu bre neke pare za promenu. :mrgreen:

.. pa opljačkaj banku!!!
thmafia2-1.gif

Borise, pogledaj slike koje sam danas postavio, pogledaj kakvo je nebo. Nije doradjivano nego je slikano sa polarizovanim filterom. Ona kula koju si postovao, pogledaj kako je nebo svetlo, sa ovim filterom bi dobio tamniju i bolju boju neba. Naravno, bakyy to moze da dotera u psp-u, ali ako volis sirovu fotografiju obavezno nabavi taj filter.
Ja planiram da sutra idem do jezera, planinskog naravno, i nadam se da ce usput biti motiva tako da sutra navece ocekujte nove fotografije,
Nadam se da ce biti divokoza koja da upotpuni dozivljaj.

Borise, pogledaj slike koje sam danas postavio, pogledaj kakvo je nebo. Nije doradjivano nego je slikano sa polarizovanim filterom. Ona kula koju si postovao, pogledaj kako je nebo svetlo, sa ovim filterom bi dobio tamniju i bolju boju neba. Naravno, bakyy to moze da dotera u psp-u, ali ako volis sirovu fotografiju obavezno nabavi taj filter.
Ja planiram da sutra idem do jezera, planinskog naravno, i nadam se da ce usput biti motiva tako da sutra navece ocekujte nove fotografije,
Nadam se da ce biti divokoza koja da upotpuni dozivljaj.

U pravu si...nebo jeste malo presvietlo.
Nego o kakvom je filteru rjec?
Gledao sam si novi objektiv ali je preskup...1600 franaka...necu trenutno da dajem toliko novac za to.
Ako bi mi taj filter pomogao...mozda bi se odlucio za to.

On navodno dolazi na objektiv?
Koliko se krecu cjene?

Imam Canon d400.

bakky ti si psp manijak. Mogu li da ti se obratim ako mi zatreba obrada neke slike?
velika greska, u PS sam neznalica, mrzi me da sednem i naucim da raadim sa lajersima,
sve sto radim je par klizaca za 5 sekundi u acd see
dobro, za teslu sam koristio i klon sa druge slike
a ono sto znam rado cu podeliti sa drugima, kojima nesto tako treba

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back