Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima.
Nisam bio odavno ovde, a napravio nekih par fotki, pa rekoh da svratim. (:

Trebaju vam pare a? :D
Bila tema na ovom forumu, mnogo dobra stvar, a lako se zarađuju pare, samo treba neko osnovno znanje u PSu i malo kreativnosti.. Radi se o ovom sajtu: http://zarada.vizioshop.com/
Pravite printove koji se štampaju na majice koje se naručuju preko neta, a vi od svake prodate majice dobijate 120din. Ja sam registrovan već par meseci i već sam zaradio nešto više od 9300din. Mnogo se više zarađuje nego preko stock fotografije, lakše je isplatiti novac. Imam nekih 50 printova i nisam pravio ništa već bar dva meseca, ali prodaja i dalje ide sasvim dobro, pa ako ste zainteresovani, registrujte se. Zarada ne može biti na odmet.. (:

Mija interesuje me da li si i ovde imao polarizacioni filter?
Odakle plavicasti odsjaj na vrhu sesira?
Pecurka je super, ne mogu da verujem da takve rastu i kod nas.

P.S.
Imao sam tetku, sada pokojnu, koja je bila udata Strpcu inace iz Vrbicana. Babina strana je iz Vrbicana.

Za pecurku nisam koristio filter, bila je u šumi, na tamnom, jedva sam i ovo izvukao a plavičasti odsjaj iskreno nemam pojma odakle.
Moraćes da mi kažeš malo određenije za babu, možda i znam.
POZZ

Ja cutim i gledam i stvarno si u pravu. Krene tema sa dobrim fotkama i onda, po rincipu demokratskog poimanja stvari (svako ima pravo da stavi fotku), pocnu da stavljaju :think: svasta nesto.

to je demokretenizam a ne demokratizam... ne znam stvarno kome treba da se obratim i gde da se obratim da bi se to promenilo... kako doci do admina je pitanje koje, cini mi se, ce da poprimi vecu dubinu i tezinu od potrage za svetim gralom...

toledo19, koji aparat koristis? Ova je fotka isuvise jasna da bi bila s nekog idiota.

Evo, ja nisam izlazio nekoliko dana, isuvise obaveza, ali sam nabrzinu bacio fotku s terase.

3 pitanja :

1. Je tu ima ikakva tema di se mogu postavljat fotke sa neta ?
2. I dali ovdi slobodno mogu otvorit temu di bi ja ili netko drugi mogao slobodno postavljat slike ala da ih je i dite slikalo ?

I zasto ovaj Pdf nema vođu?

Poslednja izmena:
Pa Vas starjesina ovdi ! Vidim da se digla buna , ne zelite kukolje medju svojim zitom sto ( da budemo jasni ) podrzavam !
Ybt volim fotkat , nisam maher a ne zelim smetat ( a i da mi se pushe za vratom) cist racun - duga ljubav. !
Zbunjena sam ..

Pa Vas starjesina ovdi ! Vidim da se digla buna , ne zelite kukolje medju svojim zitom sto ( da budemo jasni ) podrzavam !
Ybt volim fotkat , nisam maher a ne zelim smetat ( a i da mi se pushe za vratom) cist racun - duga ljubav. !
Zbunjena sam ..
Pa ono....ocekujes odgovor od "staresine",a pitas sto ga nema? :)
Ono...svoje fotke mozes da kacis gde god pozelis,missim...sama oceni za koju temu su adekvatne.
Ja licno ne kapiram ovoliko podforuma na podforumu,mislim na ove iznad,mozda sam na iste usao jednom ili dva puta,tako da sam otvorio temu "Fotke" i tu kacim sve.
E sad..sto se tice fotki sa neta,iste ovde nisu pozeljne (pricam u svoje ime) osim ako nisu fotke nekog afirmisanog fotografa koji te inspirise ili kojim si fascinirana,u tom slucaju mogu da idu na temu "Kako to drugi rade"
I tako.. :)

P.S. Da ne dodje do zabune,nikako sebe ne smatram "staresinom" zato sto sam ti odgovorio,nego eto...'cause i'm a good person :mrgreen:

Mislila sam na mnozinu : starjesine ! A i ti si medju njima kolko vidim !
Na tvoju temu nema smisla da kacim fotke jer bezobzira sto u uvodnom postu pise : bilo kakve , pokazuje se jedna vrsta nezadovoljstva ! Al to je tvoja tema i tvoje pravo !
Mislim bljedo gledam ovu zavrzlamu koja se desava i ono : pitam se WTF ?

Uredu , hvala Vam sto ste bili " srdacni" i dali odg !
Uradit cu po svom pa kud puklo da puklo !

I slazem se s tim da je steta mjesat slike vas malo nabrijanijih u fotkanju sa " nasim" !

Mislila sam na mnozinu : starjesine ! A i ti si medju njima kolko vidim !
gresis...nisam medju "njima" niti takvih ima ovde :)
Na tvoju temu nema smisla da kacim fotke jer bezobzira sto u uvodnom postu pise : bilo kakve , pokazuje se jedna vrsta nezadovoljstva ! Al to je tvoja tema i tvoje pravo !
To nezadovoljstvo se odnosilo samo na moronchine kojima zaista nije ovde mesto,shachicu u vremenu i prostoru dezorijentisanih nesrecnika koji su imali neke prizemne motive,kada su dosli na tu temu,a svakako ne ljubav prema fotografiji,inace tema nije moja,ja sam je samo otvorio. :)

E'len:
I slazem se s tim da je steta mjesat slike vas malo nabrijanijih u fotkanju sa " nasim" !
Opet gresis :) ne znam bas tacno sta znaci "nabrijanim" ali ako znaci ono sto pretpostavljam da znaci,gresis :)
Evo..ja prvi sebe ne smatram "nabrijanim",mada ovde dolazi (i dolazilo je) dosta dobrih i pravih fotografa,a mislim da svi koji vole fotografiju treba da imaju istu shansu,jer niko se nije rodio sa DSLR-om u rukama,tako da to je to.

Gde su te fotke...da ih vidimo? :)

Poslednja izmena:
Ja cudnijeg pdf "fotografija" nisam vidila !
Steta !

Mozda grijesim, ali takav se utisak ostavlja !
A to nisam zakljucila gazec zelje.:)
Ma lako za moje fotke, ima ih svugdi po malo !
Nemam fotic , vec iphon pa s njim fotkam .. Bzvezarije , al moje su :rumenko:

BTW da te pitam ( kad si vec tako usluzan :) )
Koji je to sajt na na kojem si radio svoje GIF slike ?
Tnx

Poslednja izmena:
Nemam fotic , vec iphon pa s njim fotkam .. Bzvezarije , al moje su :rumenko:
one sto su kacila su fotkane Nokiom 5800,mozda si pazarila iPhone u medjuvremenu,mada lice ta dva..nije da nije :)
e da...postoji i tema "Fotke sa mobilnog" :)
BTW da te pitam ( kad si vec tako usluzan :) )
Koji je to sajt na na kojem si radio svoje GIF slike ?
Tnx
Nisam ih radio na sajtu,vec u nekom smesnom programcicu GIFAnimator od samo 523 Kb

evo link.. :)

http://rapidshare.com/files/297833953/GIFAnimator.exe.html

provalices ga brzo....nije komplikovan..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back