Folklor

Kod nas je bilo Kulturno Umetnicko Drustvo " Svetozar Markovic " iz Zrenjanina.
rec je o mladom drustvu koje postoji 3 godine... Za sigurno mozemo reci da su se odlicno pokazali !!!

Hvalla za fotke ocekujemo i mi vase :) Radimo na ovoj temi :)

Lol,nama je u subotu [prethodnu] bio neki kud iz ZR.
Moram pitati Jecu koji je to KUD,nisam zapamtila...:?

A da ovo oko viskokih devojka...
Ne znam to za vlashke igre,josh ih nismo radili...:(
Ali zashto da ne,ako su sve devojke visoke onda...

nama sad u januaru doleze Ukrainci,a u aprilu mi idemo kod njih...:rolleyes:

nize devojke imaju prednost da mogu stojeci da...znate sta vec:P inace,na folklor idem od svoje 6 godine do danas, (ukupno 9 godina) al sam sad pravio pauzu od pola godine zbog operacije kolena... a folklor nije obican sport, ne moze da se meri sa necim drugim. slazem se i sa onim da bi svako trebao da zna bar moravac ili uzicko da opici...al sta ces... p.s. nisam znao da ima tolko ljubitelja folklora
ima neko iz akud LOLA?

Nije opste lose samo sto nas ljudi nekad osudjuju i imaju predrasude.
Na primer foilklorasi moraju slusati narodnjake(bora drljaca itd) i da su seljaci .
Ali se mi ne osvrcemo na njih i "guramo" dalje;)

Meni je folklor stvar kulture...Ja sam harmonikas i tamburas po potrebi...Narodnjaci i reperi mi se gade.Volem Kubansku muziku,Balasevica,jazz,dakle nema veze sa onime sto kazu predrasude...

Baba mi se bavila folklorom, tata se bavio dok je imao vremena, najbolja drugarica se bavi vec 6 - 7 godina.
Volim da gledam, ali ne i da se bavim - prvo: zato sto ne bih ukapirala koreografiju, drugo: jer, ne volim da nosim suknje, trece: stidljiva sam po prirodi!!!!:oops:

Pa sem kola.Igracima iz Kola je to posao da budu najbolji dok nekima je to hobi
Mozda se nisam dobro izjasnila koje kulturno umetnicko drustvo (amatersko)vam se svidja ili neku koreografiju koju oni izvode?

Back