Folklor

ne vucite me za jezik .Cenim svaciji rad ,i oni su stvarno jaki a ostalo je stvar izmedju nas.

Ne znam.Smatram da neki kud ne moze biti sagradjen na necemu negativnom.Mozda gresim :-?.Necu da kazem da ti gresis,ali to je glupo.Mnogo puta sam cula da su kudovi ovaki ili onaki,ali kasnije svatim da su to samo zli jezici koji su ljubomorni.Nemoj misliti da tako misli o tebi mozda si stvarno upravu

Ja treniram folklor 3 godine...Krenula sam dosta kasnije od drugih igraca ali sam se ipak uklopila...Za te tri godine isla sam u Bugarsku i Nemacku,po Srbiji a sada bi trebali ici u Poljsku...:lol:

da bih ti dokazala da sam u pravu ,morala bih da ispricam celu pricu.Znam sta znace zli jezici ,ako je neko upravo osetio te zle jezike na svojoj kozi onda sam to ja i moji drustvo iz mog KUDa.Mozda je neko upravo izSvetozara Markovica ovde a ja necu nikome da se zameram.JEdnostavno prica nije za siroku javnost..No nebitno.
Ljudi ,moj KUD ima novu turneju a to je Jordan.JEdva cekam:D

Spala mi je jedom marama do pola marame. Igrala sam u Bjeloj "Machvu" i nije mi bila dobro zakachena marama pa mi je spala do pola glave. Al nishta strashno...
Zato redovno momcima koji stoje do mene spadaju pantalone...al ne znam zashto.
Mozda sam ja neki baksuz... :D

Jao kod nas si [napokon] doshli Ukrajinci,izashli su chak i u novinama :D i bili na TV-u,mozda je neko gldeao {Gracka kuca u NS-u] ?!!
Ali je naporan tempo jer svaki dan smo ishli u obilaske,koncerte,i naravno posle party gde udarimo po narodnjacima :? ali im se svidjaju nashe igre i stalno traze josh da ih uchimo... :D
E ljudi pozz odoh da pomognem Al(j)oni da se spremi za koncert. ;)

Jao kod nas si [napokon] doshli Ukrajinci,izashli su chak i u novinama :D i bili na TV-u,mozda je neko gldeao {Gracka kuca u NS-u] ?!!
Ali je naporan tempo jer svaki dan smo ishli u obilaske,koncerte,i naravno posle party gde udarimo po narodnjacima :? ali im se svidjaju nashe igre i stalno traze josh da ih uchimo... :D
E ljudi pozz odoh da pomognem Al(j)oni da se spremi za koncert. ;)

КАКВА КУЋА!? :shock: :shock: :shock: :shock: ГРАЦКА!? :shock:

Ovo su devojke koje nastupaju pojedinachno,inache pripadaju KUD-u ''Roda'' i poshto su samo one starije u tom kudu nastupaju posebno... :)

Alona igra flamenko :D

sve zajedno

A nashih slika dok smo igrali C.Goru,Banat i Makedoniju,Srem,Leskovac...nemam jer im je baterija bila prazna pa nas nisu ni slikali.... :x :(

Ne znam.Smatram da neki kud ne moze biti sagradjen na necemu negativnom.Mozda gresim :-?.Necu da kazem da ti gresis,ali to je glupo.Mnogo puta sam cula da su kudovi ovaki ili onaki,ali kasnije svatim da su to samo zli jezici koji su ljubomorni.Nemoj misliti da tako misli o tebi mozda si stvarno upravu

Ipak mozda i malo gresite... U svakom Kulturno Umetnickom Drustvu ima losih stvari...
Verujem da svako iz svoga KUD - a tako nesto moze navesti pa i ja sam....

Ali dobro nadamo se da ce se to resiti zar ne :) > .... ?

Evo za neke informacija verovatno se i zna ali ipak evo je.

1. Februara 2008. godine koncert ce odrzati AKUD " Branko Krsmanovic " poznatiji kao " Krsmanac ". Koncert je zakazan za 20:00 casova.

U koncertu ućestvuju: Ansambl narodnih igara i pesama " Branko Krsmanović", Akademski hor " Obilić", Ansambl narodnih igara i pesama " Španac ", Akademski hor "Španac ", Mlada filharmonija ", Borislav Pašćan "

Uzivajte, pozdrav !!!

ja folklor ne volim,mislim da ne mogu da kazem z folklor da je seljacki mozda za muziku uz koju se igra jer to stvarno ne gotivim.a i ne volim na televiziji da vidim ljude kako igraju kolo majke mi.izvini ako sam te povredila ali tvarno tako mislim

Back