Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srecna nova godina sve najbolje zelim vam puno turneja,koncerata i sve sto ide uz to
Hvala,takodje.
A kad vec spomene koncerte i turneje,sad imamo koncert 11. a 9. nam dolaze Ukrainci.
U aprilu mi idemo kod njih i takooo...![]()
Mislim da si to spomenula vec,ali u svakom slucaju srecno.
Koje igre igrate?
Moguce da sam spomenula... :?
Ne znam shta igra najmanja grupa. :-?
Pripremni igra Leskovac,Bachku i Srem [sa sremom su stigli na republichko takmichenje]
Izvodjachki sastav igra Makedoniju,Crnu Goru i Bujanovac. :smile:
Objasni mi kako tako pozitivna stvar moze biti stvorena na jedan ruzan nacin?
Moje ortakinje su isle na folklor i ja sam ih kao najgori saban smarao, al sam posle shvatio da je to sport kao i sve drugo. Mislim ne sport, ali jedan hobi sasvim normalan. Super je to, a i ribe ostanu u kondiciji pa duze traju![]()
![]()
pa Ok je stvar,ono puno putujesh predstavljash nashu zemlju...Mada veoma malo njih javno govori da se bavi tim,sigurno se pitaju shta ce drugi reci,da li je seljacki ili ne...Mada je dobro mada mi nikad ne bi palo na pamet da se time bavim
pitanje za RyD u kojim KUDovima si sve igrala?
KUD Svetozar MArkovic iz Zrenjania je mlado i perspektivno drustvo ali stvoreno na jedan ruzan nacin
s obzirom da latino ples treniram oko 8 godina,.ne volim folklor nesto preterano.Ali zato moja mama kad pocne da smara `sto ne ides na folklor?proputovaces ceo svet!.....` MIslim, u pravu je ona,da cu proputovati ceo svet,i stvarno je folklor super,ali nisam ja za to....:-|
Hmmm takodje... Cim nema proba odmah pocinjem da se gojim, ne valja to![]()