Flert Ili sta..?

Naravno da sam u dilemi zato što m niko nije jasno pojasnio da li je to Flert ili nije Dakle mi ovde ljudi govorimo o nekim običnim porukama koje su doduše skrivene od očiju naših partnera, recimo danas ih je bilo samo 14 pričali smo o nekim knjigama ,doduše i u jednom filmu iranske produkcije
Neces nikad znati dok ne saznas. Za sada je to sto upravo kazes da jeste. Pricate o Akiju Kurasmakiju i Akiri Kurosavi i oboje ste hipsteri i to je to. Da li ima nesto vise od toga? Pa zovni je u kino.

Neces nikad znati dok ne saznas. Za sada je to sto upravo kazes da jeste. Pricate o Akiju Kurasmakiju i Akiri Kurosavi i oboje ste hipsteri i to je to. Da li ima nesto vise od toga? Pa zovni je u kino.
Au prijatelju tu gde mi živimo Kina su zatvorena već godinu dana isto tako restorani i bilo kakve druge zanimacije koji nisu uvršteni spisak nekih neophodnih zanimacija To je ono prvo a druga stvar šta da ja kažem Mojoj ženi Ej čuj idem ja sa Martha u kino ili ona da kaže svom Jimmi me zvao da idemo gledati neki dobar kaubojac mislim ne može to ali ipak Hvala na odgovoru

Au prijatelju tu gde mi živimo Kina su zatvorena već godinu dana isto tako restorani i bilo kakve druge zanimacije koji nisu uvršteni spisak nekih neophodnih zanimacija To je ono prvo a druga stvar šta da ja kažem Mojoj ženi Ej čuj idem ja sa Martha u kino ili ona da kaže svom Jimmi me zvao da idemo gledati neki dobar kaubojac mislim ne može to ali ipak Hvala na odgovoru
A cekaj marta je drugarica tvoje zene?
Pa to je do jaja, zovi to na veceru.

Hahaha.... nije to ništa u ponedeljak je bilo -35 a sa faktorom je bilo negde oko minus 42 c, i da ti budem iskren Dugo sam već ovdje tako da sam se navikao na zimu i počeo sam zamisli čak i da više volim zimu od leta kad se uželim leta ovde kod nas fino kupim kartu na avion odemu Meksiko ili Cuba ,malo se od suncam i Vratim se nazad u ovaj sneg..
A de mi reci da li grtalica radi?
Imam osjecaj da sam te locirao u Kanadi.
I koliko ste poruka juce razmjenili dok si cavrljao ovde?I koliko si poruka danas razmjenio?I jesi li sada na godisnjem pa mozes toliko da cavrljas?I hoces li se vracati u svoju zemlju? ili ces ostati u Kanadi?I ima li poskupljenja kod vas u prodavnicama?

A de mi reci da li grtalica radi?
Imam osjecaj da sam te locirao u Kanadi.
I koliko ste poruka juce razmjenili dok si cavrljao ovde?I koliko si poruka danas razmjenio?I jesi li sada na godisnjem pa mozes toliko da cavrljas?I hoces li se vracati u svoju zemlju? ili ces ostati u Kanadi?I ima li poskupljenja kod vas u prodavnicama?
Puno pitanja imaš dragi moj prijatelju ali ako te baš zanima javi se privatno Daću ti broj viber-a pa možemo da se čujemo mogu odgovoriti na svako tvoje pitanje

Čim ti radiš to, znači da nešto fali u braku.

Možda i žena ima neku simpatiju sa kojom se dopisuje.
Ne mogu da se požalim da mi je loše dobro živimo samo znaš ne možeš ti da biraš kad ćeš da osetiš tu neku vrstu nježnije znatiželje prema nekome..

Pa dobro ako neces da pricas o tome.
Sta ima u Njujorku?Je li cvjecarnica jos uvijek na starom mjestu?Kako idu izumi?Kako je stari Klodovik?
Cvjećarnica je još uvijek na starom mjestu matori prdonja broj jedan je još živ Bob Rock i Alen na zadatku Jeremija je bolestan a ja evo nešto pišem Umalo da zaboravim i sir Olivera mislim da je otišao u neku Zlataru da kupi nešto

Ne mogu da se požalim da mi je loše dobro živimo samo znaš ne možeš ti da biraš kad ćeš da osetiš tu neku vrstu nježnije znatiželje prema nekome..
Nije zanimljivo tako tajno.Dodji kod nas.Udji u Zadrugu i uradi to sa stilom.

Cvjećarnica je još uvijek na starom mjestu matori prdonja broj jedan je još živ Bob Rock i Alen na zadatku Jeremija je bolestan a ja evo nešto pišem Umalo da zaboravim i sir Olivera mislim da je otišao u neku Zlataru da kupi nešto
Sta bi Jeremiji?Kad sam ga zadnji put vidio bas se dobro drzao.

Kupio si me sa konjem.Obozavam konje.
Zato odoh dalje ostavljam te ovom ozbiljnijem drustvu.
Ja isto obožavam konje, naročito uz neki dobar sir i nešto ljuto.

Tolinacka konjska prsuta copy_thumb.jpg

Back