Mačevalac
Aktivan član
- Poruka
- 1.565
Можда, а можда је више занима оно што је испод јакне.Mozda te zato gledaju i misle se Hoćeš da ti istrljam jašu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Можда, а можда је више занима оно што је испод јакне.Mozda te zato gledaju i misle se Hoćeš da ti istrljam jašu?
Први си који је адекватно и конкретно одговорио на тему.Samo jednom.
Gledali se u tramvaju.
Kad smo izašli prišao sam.
Rekla je bravo za hrabrost. I otišla u zagrljaj dečku ,koji je čekao na 20m od stanice.![]()
Ок може, него је више трик у томе да је простор мали, скучен и да немаш много времена, јер могу да сиђу на следећој станици.stanici i busu kao gradski prevoz ili generalno? racuna li se voz?
Zasto ne bi muvao na stanici,tu i imas mogucnost da muvas,putujete nesto zajednicko, muvao sam i na semaforu na brzinu imas minut da smuvas dok se zeleno ne upali.Svako mjesto je dobro ako ti je do muvanja.Јесте се некад мували на аутобусу или на станици? Ја не прилазим и ретко започињем било какав разговор са девојкама ту.
Али 3 пута ми се десило да ме шмекају у аутобусу. 2 пута сам пришао, једном нисам. Једна агресивним смејањем, значи онај парти стил. Друга стидљиво испод ока, али сам приметио. Обе су изгледале солидно. Не неке супер лепотице, али солидно лепе девојке.
Оба пута сам пришао започео разговор и добио бројеве. Да не причам даље тема није о томе. Једном нисам пришао, деловале су младо, а и све 3 су се смешкале и гледале мене, а и био сам нешто сморен и замишљен, можда бих и пришао али су брзо изашле.
На станици нисам покушавао ништа, али нисам ни добио сигнале ту.
Делује шашаво прићи у аутобусу или на станици и лако се прогласи за смарање или узнемиравање, али кад добијете сигнал што да не?!
И по причама са другарицама чешће су оне желеле да приђу типовима у аутобусу. Искуства?
U pravu si.Чим оволико пени на обичној теми о мувању јасно је какво је стање код њега.
Užas. Bolje da te pljunula. HahaSamo jednom.
Gledali se u tramvaju.
Kad smo izašli prišao sam.
Rekla je bravo za hrabrost. I otišla u zagrljaj dečku ,koji je čekao na 20m od stanice.![]()
Može i u liftu.Zasto ne bi muvao na stanici,tu i imas mogucnost da muvas,putujete nesto zajednicko, muvao sam i na semaforu na brzinu imas minut da smuvas dok se zeleno ne upali.Svako mjesto je dobro ako ti je do muvanja.
Voz je sasvim druga priča, ima i romantike, tu je dobrodošlo muvanje. Kao da je predviđeno za to.Ок може, него је више трик у томе да је простор мали, скучен и да немаш много времена, јер могу да сиђу на следећој станици.
Ако возом путујеш 4 сата имаш доста времена.
Sve su fine kad su zauzete.Užas. Bolje da te pljunula. Haha
Ne bi ti ni to rekla da nema dečka...
Najbolje u liftu ne moze da pobjegneMože i u liftu.
aha, ne znam, nije mi se desavals frka, skrpac i slicno.Ок може, него је више трик у томе да је простор мали, скучен и да немаш много времена, јер могу да сиђу на следећој станици.
Ако возом путујеш 4 сата имаш доста времена.
Oblačiš se ko opštinski ćata koji koristi gradski prevoz, dal ima išta dosadnije na svijet
Њен суд не значи апсолутно ништа.
Smijesno je.Њен суд не значи апсолутно ништа.
Сори ту брејк ит ту ју.
Тужно је заправо.Smijesno je.
Moras priznati.
На семафору. Респект.Zasto ne bi muvao na stanici,tu i imas mogucnost da muvas,putujete nesto zajednicko, muvao sam i na semaforu na brzinu imas minut da smuvas dok se zeleno ne upali.Svako mjesto je dobro ako ti je do muvanja.
Тужно је заправо.
Надам се да те нису прогласили манијаком, јер овде мало фали да мене тако назову.Нећеш веровати, својевремено сам отварао исту тему.
Додуше, пре сто година. Мрзи ме сад да је тражим.
Sto politicari ne bi išli gradskim prevozom.Oblačiš se ko opštinski ćata koji koristi gradski prevoz, dal ima išta dosadnije na svijet
Тема је директно из мог живота и није никаква зајебанција.Tema je inače neka zaebancija