Мување у аутобусу или на станици

Samo jednom.
Gledali se u tramvaju.
Kad smo izašli prišao sam.
Rekla je bravo za hrabrost. I otišla u zagrljaj dečku ,koji je čekao na 20m od stanice. :)
Први си који је адекватно и конкретно одговорио на тему.
У мору спамера ти си суво злато.
Честитам. :vatromet:

stanici i busu kao gradski prevoz ili generalno? racuna li se voz?
Ок може, него је више трик у томе да је простор мали, скучен и да немаш много времена, јер могу да сиђу на следећој станици.
Ако возом путујеш 4 сата имаш доста времена.

Јесте се некад мували на аутобусу или на станици? Ја не прилазим и ретко започињем било какав разговор са девојкама ту.
Али 3 пута ми се десило да ме шмекају у аутобусу. 2 пута сам пришао, једном нисам. Једна агресивним смејањем, значи онај парти стил. Друга стидљиво испод ока, али сам приметио. Обе су изгледале солидно. Не неке супер лепотице, али солидно лепе девојке.

Оба пута сам пришао започео разговор и добио бројеве. Да не причам даље тема није о томе. Једном нисам пришао, деловале су младо, а и све 3 су се смешкале и гледале мене, а и био сам нешто сморен и замишљен, можда бих и пришао али су брзо изашле.
На станици нисам покушавао ништа, али нисам ни добио сигнале ту.

Делује шашаво прићи у аутобусу или на станици и лако се прогласи за смарање или узнемиравање, али кад добијете сигнал што да не?!

И по причама са другарицама чешће су оне желеле да приђу типовима у аутобусу. Искуства?
Zasto ne bi muvao na stanici,tu i imas mogucnost da muvas,putujete nesto zajednicko, muvao sam i na semaforu na brzinu imas minut da smuvas dok se zeleno ne upali.Svako mjesto je dobro ako ti je do muvanja.

Poslednja izmena:
Ок може, него је више трик у томе да је простор мали, скучен и да немаш много времена, јер могу да сиђу на следећој станици.
Voz je sasvim druga priča, ima i romantike, tu je dobrodošlo muvanje. Kao da je predviđeno za to.

aha, ne znam, nije mi se desavals frka, skrpac i slicno.
Desavalo mi se kad sam bio klinja tipa 17 god, pa ono ides pripit iz grada busom, pa svako prica sa svakim, pa se povatas, al nije bilo frke sa vremenom.
Usput, kroz pricu da predje u neko muvanje da, al to ovlas osetis da postiji tenzija ž, al ne secam se da se ikad ista realizovalo.

A i nisam se vozio busom ne pamtim

Oblačiš se ko opštinski ćata koji koristi gradski prevoz, dal ima išta dosadnije na svijet
Sto politicari ne bi išli gradskim prevozom.
Ne valja nam kad kradu ne valja i ako idu busem vec treba mercedesom jel

Kako nama udovoljiti...

U norveškoj ministar ide biciklom ili pešice i sa aktn tašnom...

U italiji posle promene krimosa iz ere berluskonija upitase novog PREMIJERA otkud to da zivi u visespratnici sa 17 spratova i toliko komšija a ne u vili nekoj ili kući sa obezbeđenje i zasto nema obezbeđenje ?
Odgovorio je da njega cuvaju GRAĐANI ITALIJE pa i njegove komsije...

Vidis i taj koristi gradski prevoz cesto i ima fino musko pristojno odelo...

Tema je inače neka zaebancija

Tema je inače neka zaebancija
Тема је директно из мог живота и није никаква зајебанција.
И ја не видим разлику између тога да приђеш девојци у теретани, клубу или у аутобусу.
Ако јој се свидиш и видиш то по реакцији зашто не прићи. После иде разговор уз кафу и све остало.

Ne. Ne smaram ljude oko sebe. Uvjek sam pretpostavljao da ljudi zele da se ostave na miru, na takvim mjestima. Jedino sa bakama i dekama. Oni uvijek hoce pricati.

Za ovih x godina nijedna nije zapocela pricu, osim ako pita za smjer, bus. Jedna mi je rekla, dok sam neuspjesno trcao za busom koji mi je izmakao pred nosom, skoro si ga uhvatio. Kros smijeh kao. I to je sve za sve decenije.

Back