fauler
Elita
- Poruka
- 17.572

Vidi ga Šojić što merka ovu novu"direktorku"..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
Vidi ga Šojić što merka ovu novu"direktorku"..![]()
Dobri su obojica...Ali Nastasic je prevazisao sve nase igrace,cak i Vidica.Jedini je Srpski fudbaler koji je u tim godinama odigrao toliko i na tom nivou utakmica u ligi koja je medju 3 najace na svetu,plus jedini je nas igrac za kog je placen toliki novac u tim godinama.
Momak je 93. godiste a vec ima fenomenalnu sezonu u Seriji A iz sebe i jedan od najvecih transfera u istoriji naseg fudbala...Ako bude nastavio da naprduje (a njemu je za to potrebno samo jedno - ZDRAVLJE,jer intelekt ima,obrazovanje takodje,zavrsio je osnovnu i srednju skolu kao odlican ucenik sve razrede i sve redovno sem 4 godine koju je vanredno...a planira i da upise faks u narednom periodu,ali ne neko sranjee tipa Megatrend ili Singidunum,vec drzavni faks,hteo je prvo u Firenci ali kad se ovo desilo sad ce u Engleskoj ali tek kad usavrsi jezik) prevazici ce sve nase fudbalere ikad,jer gleda se ko je sta osvojio i koliko je bio bitan u tom klubu,a realno Vidic je sad najvise postigao,kapiten Man Utd,nekoliko puta u timu sveta,osvojio Premier Ligu i LS...
Ja sam se nadao da ce preci u Juve,Milan ili Inter iz Firence ili pak u Napoli ili Romu,da ide stepenik po stepenik,a otisao je u City(mada se nije mnogo pitao oko toga da li zeli da ide,bilo mu je lepo u Firenci) a tamo ce biti tesko,veoma tesko.U Engleskoj,u takvim klubovima se ratuje svaki trening,a pored toga ako te saigraci ne prihvate letis iz tima...
Ја мислим да ће он у Ситију да пропадне јер је то гробница младих играча.
За Савића је добро што ће коначно да игра.
Mali je igracina, vidi sta je radio pre sezonu-dve u mladjim kategorijama...
Boga mi dobra ona plavkica što je taksista šmeka!
Jojic je juce pokidao za mlade...
Mislim da bi bio idealno resenje za levu stranu, da igra polulevo i koristi svoj odlican udarac, a istovremeno moze da daje lopte Volkovu u prostor...