ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aco, Saranov je ''zablistao'' kao nikad u karijeri.. :)

Nije problem poraz, jasno je da cemo ono pravo videti za nekoliko dana, ali zabrinjava kad vidis da protiv ekipe kvaliteta Zaglebja pokazujes nemoc. Everton danas bio najbolji,Djurdjic imao nekoliko dobrih poteza,vracao se unazad, oduzimao loptu na nasoj polovini.

Gogua i Balazic tandem stopera? Nece na dobro da izadje, vise zbog Gogue nego zbog slovenca.
Gogua, mene nevoravatno podseca na Fabricija..

Poslednja izmena:
Ja zelim da kasnije ne bude razloga za pljuvanje, zato realno treba videti neke stvari u timu dok traje prelazni rok i dok se moze iskorigovati i nadoknaditi ono sto nedostaje.

Brine me nemoc Partizana protiv realno prosecnih ekipa koje igraju zatvoreno, sa 11 igraca u 30 metara pred golom. To se vidi iz aviona, pa to mogu i ja kao laik da konstatujem. Tu vec nisu problem igraci, vec trening, taktika, uputstva, uigravanje... To se radi na treninzima a vidi na utakmicama. Ja to danas nisam video, nazalost. Danas me je zabrinula vise ''struka'', a manje individualni propusti igraca.

Odlican prelazan rok u Partizanu...medjutim da je prosle sezone doveden samo jedan jedini stoper koji valja, igrala bi se LŠ, i sada opet problem sa stoperima, opet jedna velika rupa u timu, ne shvatam to i gotovo, pa daj odradite prelazni rok do kraja, popunite sve linije kako treba a ne na najvaznijem mestu ostaviti propuh.

Mnogo trazis jer to onda ne bi bio FKP.Jedne godine imamo rupu na golu,druge rupu/rupe u odbrani trece su nam rupe u sredini ili zadnjem veznom,cetvrte krateri tamo gde bi nam trebao biti napad i tako u krug a cesto su nam najvece rupe na klupi.Jedna mala zanimljivost neko rece da je kvota na nase ispadanje odmah u ovom krugu bila ,pre dana, oko 10 a sad je pala na 4.

Poraz u pripremnoj je dobar kao opomena, na osnovu ovog meca jasno je da Radovic ne moze igrati pleja jer plej treba da bude jak u pozicionoj igri, da zna da zadrzi loptu i pravovremen pas da uputi dok Radovic je ipak igrac za tranziciju koji bas zavisi od dobro odigranih pasova i korisniji je kao krilni napadac ili poluspic. Everton i Brasanac razgradjuju igru ali dovoljan je jedan da igra , sistem ce se postepeno transformisati u 4-4-2 kada umesto Brasanca zaigra Leonardo , trebace tu vremena da se kockice sloze.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back