ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
snezana-filipovic-dragan-duric-merkao-gledao-koktel-fk-partizan-1347065166-206068.jpg

snezana-filipovic-dragan-duric-merkao-gledao-koktel-fk-partizan-1347065210-206070.jpg

Vidi ga Šojić što merka ovu novu"direktorku"..:lol:

Dobri su obojica...Ali Nastasic je prevazisao sve nase igrace,cak i Vidica.Jedini je Srpski fudbaler koji je u tim godinama odigrao toliko i na tom nivou utakmica u ligi koja je medju 3 najace na svetu,plus jedini je nas igrac za kog je placen toliki novac u tim godinama.

Momak je 93. godiste a vec ima fenomenalnu sezonu u Seriji A iz sebe i jedan od najvecih transfera u istoriji naseg fudbala...Ako bude nastavio da naprduje (a njemu je za to potrebno samo jedno - ZDRAVLJE,jer intelekt ima,obrazovanje takodje,zavrsio je osnovnu i srednju skolu kao odlican ucenik sve razrede i sve redovno sem 4 godine koju je vanredno...a planira i da upise faks u narednom periodu,ali ne neko sranjee tipa Megatrend ili Singidunum,vec drzavni faks,hteo je prvo u Firenci ali kad se ovo desilo sad ce u Engleskoj ali tek kad usavrsi jezik) prevazici ce sve nase fudbalere ikad,jer gleda se ko je sta osvojio i koliko je bio bitan u tom klubu,a realno Vidic je sad najvise postigao,kapiten Man Utd,nekoliko puta u timu sveta,osvojio Premier Ligu i LS...

Ja sam se nadao da ce preci u Juve,Milan ili Inter iz Firence ili pak u Napoli ili Romu,da ide stepenik po stepenik,a otisao je u City(mada se nije mnogo pitao oko toga da li zeli da ide,bilo mu je lepo u Firenci) a tamo ce biti tesko,veoma tesko.U Engleskoj,u takvim klubovima se ratuje svaki trening,a pored toga ako te saigraci ne prihvate letis iz tima...

Ја мислим да ће он у Ситију да пропадне јер је то гробница младих играча.
За Савића је добро што ће коначно да игра.

Ја мислим да ће он у Ситију да пропадне јер је то гробница младих играча.
За Савића је добро што ће коначно да игра.

Toga se i ja plasim,ali znajuci Matiju nije iskljuceno i da Lescot greje klupu. ;) Matija je dosao u Partizan kao klasicna 10-ka,buduci Srpski Lampard (tako sam ga ja video),momak je od 7 do 14 godine u valjevu igrao u skoli fudbala MIsa Pavic centralnog veznog i nosio broj 10 a onda je i u Partizanu igrao to isto prvih godinu dana,i postao kadetski reprezentativac i jedan od najboljih u svojoj generaciji,da bi ga zbog njegove gradje i fizickih predispozicija prebacili na stopera...Po meni od je i dalje bolji centralni vezni nego stoper,sad zamisli kakav je onda veznjak kad je ovakav kao stoper.

Momak sutira na treningu 5 puta levom pa 5 puta desnom nogom iz punog trka sa 20 do 25 m i daje 9 golova...promasio je samo jednu levom a inace je levak. :)

Ако Настасић игра као ово данас за Србију...:think:...боље да није мењао клуб...Мада мислим да он јесте велики калибар играча...
Исто мислим да би те "нове столице" требале бити више у белој,а име клуба или грб у црној...или прошарано црном...

Ово је гол Нинковића...

Poslednja izmena:
Mali je igracina, vidi sta je radio pre sezonu-dve u mladjim kategorijama...

Е видиш мислим да грешиш !
Он ће можда бити играчина.Сада још није ! А новинари после пар добрих утакмица,уз "интервенцију" менаџера,очас
посла направе звезду !
И мени делује као баш велики потенцијал,али ...видећемо...

Ma mogli su i pametnije da potrose pare, da klub poklopi njihovo ulaganje (Djura rece 2 milje smo u plus, pre nego sto je leglo 480 000€ za kvalifikacije i 1 300 000€ za ulaz u LE, bez TV prava i ostalih sitnica...) i da se bre POKRIJE STADION!! Ma sta mislili neki lagani krov na resetkastim nosacima nije basnoslovno skup, cena stolica x 2 ili 3, a da su, specijalno zbog vas "osetljivih", uklonili samo zute i da ostanu bordo-plave, boje originalnih dresova, siguran sam da bi bilo vise zadovoljnih tako, ja bih!!

А највероватније да ће паре да се потроше још глупље...у нечијем џепу ће завршити...већи део...
Најбоље је било инвестирати у неког играча...тренера...који би нам биће донео неки бод у ЛЕ....

Jojic je juce pokidao za mlade...
Mislim da bi bio idealno resenje za levu stranu, da igra polulevo i koristi svoj odlican udarac, a istovremeno moze da daje lopte Volkovu u prostor...

И мени се свидела његова игра у репрезентацији.Мислим да би могао одмах у прву поставу.
А онај српски македонац (Бабунски) ,ако изузмемо понашање размажено,има стварно екстра потезе,игру.
Таквог фудбалера бих волео да гледам у Партизану...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back