fauler
Elita
- Poruka
- 17.612
Vidi ga Šojić što merka ovu novu"direktorku"..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

![]()
![]()
Vidi ga Šojić što merka ovu novu"direktorku"..![]()

Dobri su obojica...Ali Nastasic je prevazisao sve nase igrace,cak i Vidica.Jedini je Srpski fudbaler koji je u tim godinama odigrao toliko i na tom nivou utakmica u ligi koja je medju 3 najace na svetu,plus jedini je nas igrac za kog je placen toliki novac u tim godinama.
Momak je 93. godiste a vec ima fenomenalnu sezonu u Seriji A iz sebe i jedan od najvecih transfera u istoriji naseg fudbala...Ako bude nastavio da naprduje (a njemu je za to potrebno samo jedno - ZDRAVLJE,jer intelekt ima,obrazovanje takodje,zavrsio je osnovnu i srednju skolu kao odlican ucenik sve razrede i sve redovno sem 4 godine koju je vanredno...a planira i da upise faks u narednom periodu,ali ne neko sranjee tipa Megatrend ili Singidunum,vec drzavni faks,hteo je prvo u Firenci ali kad se ovo desilo sad ce u Engleskoj ali tek kad usavrsi jezik) prevazici ce sve nase fudbalere ikad,jer gleda se ko je sta osvojio i koliko je bio bitan u tom klubu,a realno Vidic je sad najvise postigao,kapiten Man Utd,nekoliko puta u timu sveta,osvojio Premier Ligu i LS...
Ja sam se nadao da ce preci u Juve,Milan ili Inter iz Firence ili pak u Napoli ili Romu,da ide stepenik po stepenik,a otisao je u City(mada se nije mnogo pitao oko toga da li zeli da ide,bilo mu je lepo u Firenci) a tamo ce biti tesko,veoma tesko.U Engleskoj,u takvim klubovima se ratuje svaki trening,a pored toga ako te saigraci ne prihvate letis iz tima...
Ја мислим да ће он у Ситију да пропадне јер је то гробница младих играча.
За Савића је добро што ће коначно да игра.

...боље да није мењао клуб...Мада мислим да он јесте велики калибар играча...Mali je igracina, vidi sta je radio pre sezonu-dve u mladjim kategorijama...

Boga mi dobra ona plavkica što je taksista šmeka!
Znam da smo poveli samo 13 igraca ali jednostavno za neke stvari nema izgovora. BrukaJojic je juce pokidao za mlade...
Mislim da bi bio idealno resenje za levu stranu, da igra polulevo i koristi svoj odlican udarac, a istovremeno moze da daje lopte Volkovu u prostor...