ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Dalian Aerbin - Guangzhou Pharma 0:0

Odlican rezultat ekipe Aleksandra Stanojevica protiv vodeceg tima na tabeli za koji nastupa bivsi fudbaler Partizana Cleverson Cordova Cleo!!!
U poslednjih 5 kola Dalian je osvojio 11 bodova sto je najbolji rezultat u ligi.
U sledecem kolu Dalian igra na svom terenu protiv ekipe Qingdao Jonoon a utakmica se igra 22.09.2012."

Uveo je bunkericu i u Kinu izgleda... Igrao je on dobar fudbal do LS, tamo se malo previse opustio igrackim kadrom koji nije umeo to da isprati i 6 poraza su ga uplasili pa je poceo da fusara, onda ga je poraz u revansu u kupu jos malo uplasio i igra vise nije bila ona, ni atmosfera u timu, postao je kukavica, a onda ga je Bjeka gurnuo u vatru da bije njegove bitke, kao da nije znao kakav je Djura autokrata i ne voli konkurenciju, i dobio je sta je dobio...

Vidi, ovi ga stvarno dovedose, a ja mislio patka kad sam cuo...:mrgreen:
Elem, evo sta kaze covek koji mu je bio trener: http://www.mondo.rs/s259469/Sport/Fudbal/Tomasevic_novi_stoper_crno-belih.html
Citiram:

"Ima fenomenalan skok i zavidnu brzinu. Može da igra i levog beka. Mana mu je lenjost - da nije takav verovatno bi dogurao do Benfike", izjavio je za "Sport" Predrag Jokanović iz portugalskog drugoligaša Uniao Madeire.

Само се бојим да ово појачање не значи и продају најбољег штопера у лиги у јануару - Иванова.... :(

Довели смо двојицу штопера дакле,надам се да бар један може показати одређен квалитет и у пару са Ивановом учинити дефанзиву јачом.

Само се бојим да ово појачање не значи и продају најбољег штопера у лиги у јануару - Иванова.... :(

Довели смо двојицу штопера дакле,надам се да бар један може показати одређен квалитет и у пару са Ивановом учинити дефанзиву јачом.

Ivanovu ugovor istice u junu...
U decembru je zadnja sansa da ga prodaju, mada se ja nadam da ce produziti ugovor...
Inace, kakav je gol Petrovic primio protiv Macve...:roll:
Samo cu reci: "Ti si drugi golman Radisaaaaaa" :mrgreen:

Nista posebno...
Jesmo nabili 5 komada, ali Hajduk je smesna ekipa...
Imali smo srece sto smo dali 2 gola ni iz cega, pa smo mogli da se opustimo malo, inace bi ovo bilo tradicionalno mucenje...

Cika Glupi jos jednom izdominirao...:dash:
Stavio dva "sidrasa" u spic, a na bekovske pozicije Lazevskog i Miljkona :dontunderstand:
Druga glupost Cika Glupog je vrsenje trece izmene u 60 minutu...
Svaki normalan trener ostavlja trecu izmenu za "ne daj Boze"...
Ali naravno, Scepakabre su morale da se upare i to se osvetilo (uzgred, ima li jos neki Scepovic, nekli brat od strica ili tako nesto, da formiramo ceo tim od Scepovica)

Pozitivan utisak su "terminator" Mitrovic i Markec...
Mitrovic razbija, a tek se "ispilio" iz nase skole...
Markec se vraca u formu, postao je cvrsci, a i takticki pismeniji, sto se narocito vidi u igri u odbrani...

Победили смо 5-2. Шћеповић дебитовао на голу.Томић показао класу.Уметник замењен принудно.Јојић постаје ново чудо што значи да ће бити продат.

Jojic je korektno odigrao, mada sam ocekivao vise...
Ono sto je evidentno, to je da on nije igrac koji moze da igra na Saletovoj poziciji i povezuje redove, jer ima slabiji pregled igre...
Ja ga i dalje vidim polulevo i ono sto je njegova glavna prednost, to je sto decko podjednako dobro igra sa obe noge, sto je kuriozitet u nasem fudbalu...

Necu da kazem da je namesteno ali nekako su mi igraci Hajduka mnogo mlako igrali

Mitrovic ce biti srpski napadac broj 1, decko ima 17 godina a gradjen ko tenk, igra fantasticno. Za 3 godine bice prvi napadac reprezentacije, ako ne i ranije

Igra je bila sasvim dobra do crvenog kartona

@Neozbiljni

Razumem Vermeza, izvrsio je izmene tako rano da bi sansu dobili i Jojic i Marko Scepovic. Uostalom nismo izgubili pa da ga sad pljujemo zbog te odluke

Mitrovic razbija, a tek se "ispilio" iz nase skole...
Markec se vraca u formu, postao je cvrsci, a i takticki pismeniji, sto se narocito vidi u igri u odbrani...

Markoviću će samo tako da prija ovo reprezentativno igranje tj. forsiranje.
Ubačen je u vatru, dobro se snašao i Bože zdravlja, samo će bolji i bolji biti.

A kada vidim koliko nade polažete u tog Mitrovića...nadam se da je to napokon špic koji će riješiti probleme naše repke.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back