ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Markoviću će samo tako da prija ovo reprezentativno igranje tj. forsiranje.
Ubačen je u vatru, dobro se snašao i Bože zdravlja, samo će bolji i bolji biti.

A kada vidim koliko nade polažete u tog Mitrovića...nadam se da je to napokon špic koji će riješiti probleme naše repke.

Ja sam ga gledao na jednoj tekmi, decko izgleda kao terminator a '94-to godiste.

261648_1-a-aleksandar-mitrovic_f.jpg

vest_10313_1_thumb_2.jpg

Markoviću će samo tako da prija ovo reprezentativno igranje tj. forsiranje.
Ubačen je u vatru, dobro se snašao i Bože zdravlja, samo će bolji i bolji biti.

A kada vidim koliko nade polažete u tog Mitrovića...nadam se da je to napokon špic koji će riješiti probleme naše repke.

Markovic mora jos mnogo 'leba da jede, pripadne mi muka kad vidim da ne ume da zagradi loptu i nema snage da stane u gard, kad je vec stao, a precesto staje umesto da koristi svoju brzinu i male gabarite da projuri pored igraca, no boljitak se vidi...
Mitrovic je odlican i juce je pokazao da je klasa, prvi gol lep, drugi gol u skoku, mislim da je toliko siguran napadac jako potreban Partizanu u ovom trenutku, ne znam sa kim bih ga uporedio od prethodnika jer je krupniji od Klea a malo losiji tehnicar rekao bih, od Kezmana slicno tako, ali da razgrce sve pred sobom i zna da NE puca u golmana kad izadje sam, kao Scepovici, to zna odlicno, cenim da ce biti strelac protiv Nefcija!!

Sto ne napises tako a ne das ime, prezime i klub i razderes se... Realno klub je uveo ove godine veoma mnogo igraca iz mladjih pogona, kao nikad do sad, a da li moze bas svaki igrac da se uvede u prvi tim, da li je ovo prvi put da se igrac preseli u drugi klub a iz naseg podmlatka? Naravno da ne, evo u zadnjem mecu sa vojvodinom nas bivsi omladinac nam je dao gol, jednostavno nije bilo mesta u Partizanu, otisao gde je bilo, i onda nam dao gol kao nista! A iz podmlatka je vec uveden Ostojic kao stoper i doveden Sretenovic, mislim da negde pomenuse da je i on nekad bio nas u mladjim kategorijama, dakle imamo najboljeg iz mlade, imamo iskusnog a isto naseg, gde bi taj Bruncevic nasao mesta?

Sto ne napises tako a ne das ime, prezime i klub i razderes se... Realno klub je uveo ove godine veoma mnogo igraca iz mladjih pogona, kao nikad do sad, a da li moze bas svaki igrac da se uvede u prvi tim, da li je ovo prvi put da se igrac preseli u drugi klub a iz naseg podmlatka? Naravno da ne, evo u zadnjem mecu sa vojvodinom nas bivsi omladinac nam je dao gol, jednostavno nije bilo mesta u Partizanu, otisao gde je bilo, i onda nam dao gol kao nista! A iz podmlatka je vec uveden Ostojic kao stoper i doveden Sretenovic, mislim da negde pomenuse da je i on nekad bio nas u mladjim kategorijama, dakle imamo najboljeg iz mlade, imamo iskusnog a isto naseg, gde bi taj Bruncevic nasao mesta?

Па можда би имао места и играо за нас да у првом тиму не играју татини синови и менаџерски пулени, онда наравно шта му друго преостаје него да оде.

Jel Ostojic tatin sin ili Sretenovic? Ili mozda mislis na Ivanova?
Jel se seca jos neko one halabuke oko Krnete, lopovska uprava poklanja kapitena naseg podmlatka najvecem konkurentu, kako treba da pokaze koliko je dobar bas pobedama protiv Partizana, da postane legenda zvezde u inat Djuri... Jel bi ga uzeli sad pre Ninkovica, Ostojica ili na cijoj vec poziciji igra?

Jel Ostojic tatin sin ili Sretenovic? Ili mozda mislis na Ivanova?
Jel se seca jos neko one halabuke oko Krnete, lopovska uprava poklanja kapitena naseg podmlatka najvecem konkurentu, kako treba da pokaze koliko je dobar bas pobedama protiv Partizana, da postane legenda zvezde u inat Djuri... Jel bi ga uzeli sad pre Ninkovica, Ostojica ili na cijoj vec poziciji igra?

Није Остојић али имаш разне Бабовиће и Шћеповиће и Рамаданијеве момке који само заузимају место, тј морају да играју иако не вреде толико колико неки који немају добре менаџере и родбину у клубу.
Што се тиче Крнете то је праворазредна брука управе, већ готово формираног играча су буквално предали Звезди.Мада гледајући да је слично стање и код њих ко зна да ли ће да успе.

Vidi ne sporim mogucnost mucki, deluje mi takav Djura iako jos nema konkretnih dokaza niti izjava (popismanili se i Sale i Krle i sad... AKO su imali uopste nesto), ali uzmimo u obzir samo jednu mogucnost, da sam IGRAC nije hteo da predje u Teleoptik i ceka godinu-dve svoju sansu, ako mu nije ponudjen prvi tim naravno (jedino L.Markovic i Mitrovic su direktno iz kadeta presli u prvi tim preskocivsi Teleoptik), da je/su mozda menadzer/mama/tata/devojka imali uticaj na njega da on ne predje u Partizan, jer mu je Verona ponudila mesto!!

Ovako ste kukali i za Krnetu, koji jeste rupa ali je bio nas kapiten, pa se ispostavilo da je mnogo bolje resenje sto nije dosao nego zamenjen drugim igracima, isto se pricalo i za Nastasica, koji je ispao odlican, ALI se tada suskalo da je on sam, tj njegova porodica i menadzer, hteo da ide posto je ponuda bila odlicna, skoro niko nije poverovao da je to mogucnost, a videlo smo na primeru cigana kako ih kara u zdrav mozak onaj mali plavi cupavi, Filip bese, a vecina verovala da ga ustvari uprava nece ili zeli brzu zaradu na njemu!!

Odlicna vest sto ce Ilic biti spreman za Nefci! Scepovici, Markovici, Ninkovic, Jojic, Miljkovic, Ostojic, Ivanov, Mitrovic... svi su mladi i treba im jedan iskusni predvodnik!
Inace vidim da je Vermez krenuo da igra sa 2 spica, zasto onda ne stavi Lazara Markovica na 2. spica kao kod Stanoja? A polulevo da igra Jojic? Ili Sasa Ilic a u sredinu Ninkovic ?

Markec se mnogo bolje snalazi na 2. spicu nego na centarforu ili na krilu

Odlicna vest sto ce Ilic biti spreman za Nefci! Scepovici, Markovici, Ninkovic, Jojic, Miljkovic, Ostojic, Ivanov, Mitrovic... svi su mladi i treba im jedan iskusni predvodnik!
Inace vidim da je Vermez krenuo da igra sa 2 spica, zasto onda ne stavi Lazara Markovica na 2. spica kao kod Stanoja? A polulevo da igra Jojic? Ili Sasa Ilic a u sredinu Ninkovic ?

Markec se mnogo bolje snalazi na 2. spicu nego na centarforu ili na krilu

To se i ja pitam...

Lazar Marković je odličan igrač dok dobija loptu u pokretu u dok je u trku. Onog časa kada stane tu je kraj i potpuno ne razumem kako mu još nijedan trener nije objasnio da kada se to desi onda jednostavno treba što pre da se oslobodi lopte.

Umesto toga, on, pošto ima tu drskost (što je dobro), kreće da dribla, a ja ga još nijednom nisam video da je nekog uspeo da prođe driblingom iz mesta.

Meни Митровић не улива поверење да ће бити екстра играч..Волео бих да грешим.
Јесте јак,али баш због тог става -"тенк"... мислим да је то прошло време и да је то игра за младе категорије или за ЈСЛ...
Мора да има и технику,и још већу брзину...Али млад је,видећемо...

Pa tenkovi su i dan danas zastupljeni u fudbalu, Van Nistelroj, Klose, Ljorente, Gomez...

A Mitrovic ima i dobru tehniku, to si mogao da vidis da si gledao utakmicu sa Hajdukom. Brzinu nema ali niko nije savrsen...

Lepo je reagovao kod prvog gola, bas fudbalski...
Nije to neka tehnika, sto se posebno vidi kod prijema lopte, ali decko nije operisan od baratanja loptom i zna lepo da se snadje...

Kad gledam Mitrovica danas vidim Savu Milosevica iz 1994. godine kada je explodirao kod Tumbe, prvi robustan spic koga je nasa skola izbacila posle duuuugo vremena. Vreme sidrasa nije proslo, samo treba praviti igru ekipe za njih (primer Ljorentea u Bilbau), sve sto treba je vizija i znanje trenera a mi smo tu tanki. Sto se Markeca tice slazem se sa prethodnim postovima, tu ulogu drugog napadaca u Bilbau ima Muniain, trazi prostor iza sidrasa i svi znamo kako su razbijali prosle sezone.

Ljorente je sve osim sidrasa. Covek trci napred nazad vise nego ceo tim Partizana zajedno. Cak ni Falkao nije sidras, samo pogledajte njegovo kretanje na terenu. Spicevi koji cekaju da im doturis loptu u noge sa sve tacnom polako nestaju.

Ja ne sporim da Ljorente igra presing i vraca se, ali nema brzinu da pobegne odbrambenim igracima. Sidras dobije loptu u i oko 16m, jednim kontaktom stvori prostor za sut i ubija, a dominira i u skok igri. On je 99% golova dao ovako, poprilicno sam siguran da ne gresim. Zlatan, Gomez, Klose, pre 5-6 godina Kerju, Viduka...

Ljorente je sve osim sidrasa. Covek trci napred nazad vise nego ceo tim Partizana zajedno. Cak ni Falkao nije sidras, samo pogledajte njegovo kretanje na terenu. Spicevi koji cekaju da im doturis loptu u noge sa sve tacnom polako nestaju.

A naravno, niko danas kad govori o "sidrašu" ne misli da banderu koja stoji u 16 i čeka da je pogode u glavu ili nogu. Ti igrači danas moraju da imaju još neki kvalitet. Ali presudno je da su sposobni u 16 da se domognu lopte i da umeju da realizuju iz jednog kontakta, dakle šut iz prve.

Žigić, naprimer, sa svojih 2 metra sasvim solidno barata loptom. O Savi i Darku Kovačeviću da ne pričam. Treba videti na jutjubu kako krakati Krauč makazicama daje gol Fenerbahčeu.

Inače, uz primere koje je iznad naveo acamaher i PartizanBeograd, samo da dodam moj omiljeni primer iz sadašnjeg vremena, Edina Džeku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back