ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakve smo mi krsine prodavali za lepu svotu novca...Ovaj Tomic barem lici na igraca...Uspeli da prodamo jednog Lekica za 4 miliona....

Nije Lekic otisao za 4 miliona,vec za 3 mil,a od toga 500 000 je pripalo Zemunu,250 000 menadzeru koji je posredovao (jer Polici koji su sad u zatvoru a bili su Lekicevi menadzeri nemaju licencu),300 000 je porez i ostali troskovi,tipa 50 000 Metalcu iz Kraljeva,Lekicevom prvom klubu...Tako da je Zvezda dobila izmedju 1 800 000 i 1 900 000 evra koje su isplacene na 3 ili 4 rate.A ceo transfer je vredeo 4 miliona,3 milke obestecenje i 1 milion plata Lekiceva za 3 ili 4 godine,nisam siguran.

Nije Lekic otisao za 4 miliona,vec za 3 mil,a od toga 500 000 je pripalo Zemunu,250 000 menadzeru koji je posredovao (jer Polici koji su sad u zatvoru a bili su Lekicevi menadzeri nemaju licencu),300 000 je porez i ostali troskovi,tipa 50 000 Metalcu iz Kraljeva,Lekicevom prvom klubu...Tako da je Zvezda dobila izmedju 1 800 000 i 1 900 000 evra koje su isplacene na 3 ili 4 rate.A ceo transfer je vredeo 4 miliona,3 milke obestecenje i 1 milion plata Lekiceva za 3 ili 4 godine,nisam siguran.
icon_scratch.gif

Svejedno..Mi smo njega doveli za 20 000 evra,sve iznad milion je bila super zarada....Nego,nemojmo na ovoj temi o tome..

Висла до Шулера пре Партизана

Стигао је на Тару и Љубиша Тумбаковић, али штопера није довео. Пик у лику Марка Шулера клизи из руку спортског директора Партизана, репрезентативац Словеније у поодмаклој је фази преговора са Вислом из Кракова.

sss123132.jpg

Клуб чије боје бране Ивица Илиев и Марко Јовановић нуди боља примања фудбалеру Гента и у тој чињеници се крије главни адут Пољака. Осим Висле, Шулера су контактирали и Немци, али се црно-бели надају да ће на карту могућег учешћа у Лиги шампиона успети да га приволе да дође у Београд.

Izvor: Zurnal

Govna lopovska, bagra, znao sam da ce na kraju da cicijase, da se cenjkaju, da misle da ce na lepe oci neko da im potpise...
Djuricu, lopovcino mutava, proklet bio svaki euro sto si uzeo...

Realno, tu trojicu ja ne bih kupio ni za rad sa poljoprivrednim alatljikama. Prodaja ove trojice po ceni koja nadmasuje cenu 1 polovnog Juga iz 87. bio bi posao stoleca i Djuri Mutavom bi u tom slucaju odmah trebalo ponuditi mesto Ministra finanisja.

Djura mutavi treba da sedne na mesto ministra prosvete, pogotovo za njegove doprinose razvijanju srpskog jezika

Djura mutavi treba da sedne na mesto ministra prosvete, pogotovo za njegove doprinose razvijanju srpskog jezika

Apsolutno, jos cuvam njegovu izjavu pred pocetak priprema za prolecni deo sezone, te ovim putem zelim da je podelim sa auditorijumom.

Dame i gospodo, 1 Dositej:

Želim prvo da pozdravim naše igrače, da im čestitam praznike Novu godinu i Božić i jutrosamdobio radosnu vest. Ljudi koji se bave fizičkom spremom. Dakle, imam informaciju da su igrači po prvi put bili najspremniji u odnosu na prethodnih petnes sezona. I to je dobro, to nas raduje. Dakle, shvatili smo ozbiljnost i ta prednost od 10 bodova koje imamo. Sigurno znači da nismo sigurni, treba da radimo još više. Deset bodova na prvi pogled jeste prednost na prvi pogled velika, međutim... U prvenstvu to nije puno. Dakle, hvala vam za rad koji ste imali u prethodnih šest meseci. Tako treba da nastavimo i još jače. Takođe bih danas želeo da zahvalim i bivšem treneru koji je učestvovao u tom radu i kao što vidite dobili smo novog trenera, čoveka koji će sa nama završit započeti ovaj poso za ovu sezonu i pokušati uradit što više u Evropi. Ja vam želim zdravlje i jedan veliki rad koji sledi u sledećih mesec i po dana, rekao je Đurić.

Digla se tolika buka oko Sulera ali da li valja on nesto? Zadnjih godina smo dovodili raznorazne panjeve na poziciju stopera.

Pogledaj sam:

Reprezentativac Slovenije, odlican u skoku, brz, iskusan, mogao bi da bude pravi komandant odbrane (posto dobro govori srpski)...
Ima jakih utakmica u reprezentaciji, iskustvo igranja u Belgiji, tako da, sto se mene tice, Suler bi bio prava "bomba"...

Nista od Sulera definitivno. Bojim se da se ova potraga za stoperom ne izjalovi i da nam u poslednji cas ne uskoce "pojacanja" tipa Srdja Knezevic, Milovan Sikimic i slicni

A sta je sa onim Andersonom? Cini mi se da je Tumba rekao da sa njim nije raskinut ugovor. Jel to onda znaci da je na Tari? Ako nije povredjen, ako trenira, pa cekaj, neka mu daju sansu. Stvarno ne znamo kakav je on igrac. Ja koliko znam igrao je na jednoj utakmici.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back