ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
100% je dotični na Višoj Poslovnoj tamo na Bulevaru,ili je to 27.mart/Kraljice Marije kako god,ta je škola iznedrila takve menadžere da to nije normalno,tamo sam viđao gomilu estrade i znam gomilu"menađera"i poslovnih ljudi koji su tamo završili kombinaciju,pardon,školovanje.:mrgreen:

Devojkina sestra je na visoj poslovnoj,devojka ode na faks maksimum 3 puta u semestru,pre neki dan ima ispit,ja je pitam jesi ucila,kaze:"Ma jok,kupila sam puskice". :D
Ali ovi privatni su gori,Megatrend,Singidunum,Vipos i ostali...Drugar je zavrsio Singidunum,a ni na jedno predavanje nije otisao vise od 2 puta...

Devojkina sestra je na visoj poslovnoj,devojka ode na faks maksimum 3 puta u semestru,pre neki dan ima ispit,ja je pitam jesi ucila,kaze:"Ma jok,kupila sam puskice". :D
Ali ovi privatni su gori,Megatrend,Singidunum,Vipos i ostali...Drugar je zavrsio Singidunum,a ni na jedno predavanje nije otisao vise od 2 puta...

Za Megatrend sam čuo da ih profesori najblaže rečeno pomažu da polože ispite,njima nije bitno da stekneš neko znanje kad to završiš bitno im je samo da ti uzmu pare kroz visoke školarine,i ovi ostali privatni su isti,a ova Poslovna je zlo tamo su svi na mufte i svi su u kombinaciji od tamo nekog ćate pa sve do asistenata, profesora itd.to je javna tajna..//

Poslednja izmena:
Za Megatrend sam čuo da ih profesori najblaže rečeno pomažu da polože ispite,njima nije bitno da stekneš neko znanje kad to završiš bitno im je samo da ti uzmu pare kroz visoke školarine,i ovi ostali privatni su isti,a ova Poslovna je zlo tamo su svi na mufte i svi su u kombinaciji od tamo nekog ćate pa sve do asistenata, profesora itd.to je javna tajna..//

*******,tako ce za koju godinu 50% ljudi biti sa privatnog faksa,sve obrazovani i pametni,gospoda.

*******,tako ce za koju godinu 50% ljudi biti sa privatnog faksa,sve obrazovani i pametni,gospoda.

Pa to je i poenta, ko ima pare taj ce imati zvanje, a znanje kolko bude hteo. Posao ce da ga ceka, i eto pripadnika visoke klase.

Drzavni fakultet je ipak drzavni fakultet, kakav god da je, ima neku tezinu. Smesno mi je kad se neko hvali da je zavrsio Fakultet, pitas koji, a taj neko kaze ime nekog privatnog fakulteta. Lose je sto drzava tretira i onog koji je zavrsio drzavni fakultet i onog koji je zavrsio privatni na isti nacin.

A sta je to Menadzer? Jel to Upravljac, Rukovodilac? Jel za to treba zvanje ili sposobnost? Msm, sta taj sto oce da bude sef/upravljac/rukovodilac uci na tom fakultetu? Da upravlja?

Poslednja izmena:
Nije valjda da tamo studiraš :neutral:
Ja te nekad kritikujem, ali ti si bistar, šteta je :(

Axa :mrgreen:
Sto se tice nepotizma, bubica, prepisivanja i slicnog, toga ima i na drzavnim fakultetima (to znam jer sam studirao i na drzavnom faksu)
Na privatnim fakultetima, poput Megatrenda, jeste gradivo manje, ali to ne znaci da se 'lade jajca, bar za ove koji nemaju veze i vezice...
I ono sto je jako dobro kod privatnih fakulteta, to je kvalitet predavanja i postovanje Bolonje...
I na kraju, ovde pricamo o Srbiji, zemlji gde doktori nauka rade na buvljaku, a neki mombrili, koji su jedva do srednje dogurali, sefuju i rukovode kompanijama, zato sto su partijski podobni...
Tako da ni drzavna, ni privatna fakultetska diploma ne vredi nista, ako nemas "ledja...;)

Axa :mrgreen:
Sto se tice nepotizma, bubica, prepisivanja i slicnog, toga ima i na drzavnim fakultetima (to znam jer sam studirao i na drzavnom faksu)
Na privatnim fakultetima, poput Megatrenda, jeste gradivo manje, ali to ne znaci da se 'lade jajca, bar za ove koji nemaju veze i vezice...
I ono sto je jako dobro kod privatnih fakulteta, to je kvalitet predavanja i postovanje Bolonje...

Tesko da kvalitet studija na privatnim fakultetima moze biti bolji nego na drzavnim fakultetima. A sto se tice Bolonje, to je teska glupost, zbog te elitisticke podmetacine unisten je jako dobar obrazovni sistem; 4 godine osnovnih studija, pa posle ko zeli vise magistratura i doktorat. A Bolonja je uvedena da bi se sistem upropastio. Uveden je vise nego sporan termin Master-a, koji dobro oslikava germansku "patologiju gospodara". Sigurno ste primetili u emisijama da oni spavacu sobu nazivaju "master bedroom". Znaci ako imaju vise spavacih soba mogu da koriste izraz "main bedroom". Ne, poenta je u tome master-gospodar.

Tesko da kvalitet studija na privatnim fakultetima moze biti bolji nego na drzavnim fakultetima.

To je moje subjektivno misljenje...
Profesori su obazriviji prema studentima, jako dobro predaju (recimo, matis sam polozio iz cuga, a na drzavnom nisam znao gde se nalazim, jer je profesor bio izgubljen u vremenu)...
Jednostavno, privatnim fakultetima je cilj da pobede konkurenciju i zato su profesori ljubazniji, za razliku od drzavnog faksa, gde profesore boli stojko za studente...
Sto se tice Bolonje, mnogima smeta ta Bolonja jer zele da studiraju i rade, a to je gotovo nemoguce...
Mada je i taj master skroz bezvezan sto kazes...
Jedino mi se kod Bolonje svidja taj sistem bodovanja, jer znas na cemu si, a ne ovako da gledas u pasulj sta ce profesor da ti da...

Vi ste skroz neozbiljni. Pogledajte samo taj inteligentan i zamisljen pogled dok pokusava da dokuci sustinu nihilizma:

v102284p0.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back