PartizanBeograd
Veoma poznat
- Poruka
- 10.918
Tek sad vidim kako sam oduvek gresio u vezi Lole, covek intelektualac, naucen, a ovamo mi ga svi znamo kao splavara 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ladno Lola sprema diplomski na nekom ekonomskom/menadžment fakultetu. Kakva je to rupa ako tamo Lola može da diplomira?![]()

100% je dotični na Višoj Poslovnoj tamo na Bulevaru,ili je to 27.mart/Kraljice Marije kako god,ta je škola iznedrila takve menadžere da to nije normalno,tamo sam viđao gomilu estrade i znam gomilu"menađera"i poslovnih ljudi koji su tamo završili kombinaciju,pardon,školovanje.![]()
Devojkina sestra je na visoj poslovnoj,devojka ode na faks maksimum 3 puta u semestru,pre neki dan ima ispit,ja je pitam jesi ucila,kaze:"Ma jok,kupila sam puskice".
Ali ovi privatni su gori,Megatrend,Singidunum,Vipos i ostali...Drugar je zavrsio Singidunum,a ni na jedno predavanje nije otisao vise od 2 puta...
Danju trčao, a noću štrebao. Težak je to život bio![]()

Vecernja...![]()

Za Megatrend sam čuo da ih profesori najblaže rečeno pomažu da polože ispite,njima nije bitno da stekneš neko znanje kad to završiš bitno im je samo da ti uzmu pare kroz visoke školarine,i ovi ostali privatni su isti,a ova Poslovna je zlo tamo su svi na mufte i svi su u kombinaciji od tamo nekog ćate pa sve do asistenata, profesora itd.to je javna tajna..//
Neozbiljni, ima li sta novo u vezi stopera?

*******,tako ce za koju godinu 50% ljudi biti sa privatnog faksa,sve obrazovani i pametni,gospoda.
Za sad, nista...
Za Sulera smo se navodno bas isprsili, ali je postojala ta neka krajnja granica koju nismo zeleli da predjemo, i Sule je zavrsio u Legiji...
P.S. Ne dirajte mi Megatrend...![]()
![]()

Nije valjda da tamo studiraš
Ja te nekad kritikujem, ali ti si bistar, šteta je![]()

Axa
Sto se tice nepotizma, bubica, prepisivanja i slicnog, toga ima i na drzavnim fakultetima (to znam jer sam studirao i na drzavnom faksu)
Na privatnim fakultetima, poput Megatrenda, jeste gradivo manje, ali to ne znaci da se 'lade jajca, bar za ove koji nemaju veze i vezice...
I ono sto je jako dobro kod privatnih fakulteta, to je kvalitet predavanja i postovanje Bolonje...
Tesko da kvalitet studija na privatnim fakultetima moze biti bolji nego na drzavnim fakultetima.
Dodjem da vidim ima li nesto novo o pojacanjima a citam o Megatrendu, fakultetima i Bolonji !?

Normalno, 1 Zarko Lazetic je na pripremama uslikan kako cita Nicea,

Sad ozbiljno,Žare je još i dobar kakav mu je burazer som:. )))Vi ste skroz neozbiljni. Pogledajte samo taj inteligentan i zamisljen pogled dok pokusava da dokuci sustinu nihilizma:
![]()