ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije prošao lekarski zahvaljujući transparentu? Tipičan Lala.

Ja sam njega primetio još pre par godina kad je ušao u igru malo pred kraj i za to malo vremena pokazao više nego lik koga je zamenio za celu utakmicu. Delovao je kao veliki talenat, budući standardni reprezentativac. Šteta što izgleda nema ništa od te priče.

Ма шта ће нам још један неозбиљан...Катаи...
Да је у форми,пичио би он међ јелинима.
Иначе Ђура слави и пун је самопоуздања...
-----------------------
Predsednik Fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić rekao je večeras da crno-beli žele da osvoje šestu uzastopnu titulu državnog prvaka i da ostave što dublji trag u Evropi.
"Već pet godina u Srbiji je surovo pravilo da svi igraju fudbal, a Partizan osvaja šampionske titule. Partizan je jak ukoliko su mu snažni temelji i sve što radimo zasniva se na tradiciji", rekao je Đurić na večerašnjoj svečanoj proslavi titule u klubu "Privrednik" u Beogradu....
...Među brojnim zvanicama, prisutni su bili lider SPS i dosadašnji zamenik predsednika Vlade i ministar policije Ivica Dačić, ministar prosvete Žarko Obradović, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, nekadašnji generalni sekretar kluba Žarko Zečević, kao i bivši igrači Mateja Kežman, Ivica Ilijev, Radosav Petrović, Ivan Tomić.

Poslednja izmena:
A šta su Grobari. Sveta krava? Što ih ne bi napao? Čuj šta im smeta, igrao u Olimpijakosu. I kakvo ti je to poređenje sa splavovima, ako nekog igrača osuđuju što se vuče po splavovima, to je valjda normalno. Razlika je kada nekog igrača teraju samo zato jer je igrao u nekom klubu za koj isu oni utripovali da je neprijateljski.

I dosta mi je bre više tih Grobara. Prave sranya gde god mogu, tuku ljude, ubijaju, najjači smo najjači, a čim vide da im sila negde ne prolazi počnu da pizzde ko najveće ******.

Ko si ti da napadas Grobare?
Ti znas sta je sila...
A Partizan Beograd ti je dao razloge toliko jake da ne mozes da ih oboris...

Koji ce djavo ovaj Knezevic i Partizanu a i Zvezdi (povezivan je sa oba kluba)...U Partizanu na njegovom mestu igraju Babovic,Tomic,Babic,Markovic,Aksentijevic,Ninkovic...napisao sam i one kojima nije prirodna pozicija ali su igrali na njegovom mestu (ofanzivni desni vezni)...Bilo bi dobro da vam dodje Rodic,pa da Volkov ide na levo krilo...

Gala veče Šampiona u Šekspirovoj

proslava_0012-1.jpg

U ‘Klubu privrednika’ u Šekspirovoj ulici, Partizan je večeras na spektakularan način proslavio petu uzastopnu titulu koje su momci u crno-belom osvojili na terenu. Uz prisustvo brojnih gostiju – prijatelja kluba, sponzora, igrača i navijača, upriličen je program kako i dolikuje petostrukim uzastopnim šampionima. Bilo je to veče za nezaborav za sve kojima je crno-bela boja na srcu.

Ambijent za održavanje proslave je bio izuzetan, pošto je klub privrednika idealno mesto za održavanje ovakvih skupova, a program je samo doprineo da utisci svih prisutnih budu na najvišem nivou.

Prilikom dolaska u Klub privrednika, svim gostima su hostese poklonile kartice sa brojevima, koji su kasnije učestvovali u lutriji sa prigodnim poklonima.

Tandem konferansijea – Marija Kilibarda i Predrag Popović, ‘moderirao’ je proslavu uvodnim pikanterijama provodeći goste kroz istoriju Šampiona, a potom je sve prisutne pozdravio predsednik kluba Dragan Đurić, koji je u svojoj besedi podsetio na sve ’uzroke i posledice’, koje su dovele Partizan na mesto koje mu pripada u srpskom fudbalu, ističući posebno slogan:

- Svi igraju fudbal, ali je samo Partizan Šampion!

Posle besede predsednika kluba, krenula je video retrospektiva na petu osvojenu titulu putem video bima.

Zvanični deo proslave je završen na taj način što je predsednik Đurić, zajedno sa prvotimcima, podigao šampionski pehar uz zvuke klupske pesme, a u vazduh su pušteni crno-beli baloni.

proslava_0013-1.jpg

Nakon oficijelnog dela, program je nastavljen koktelom uz ‘softli’ muziku benda ’Šir-kan’ iz Beograda, koji su svojim muzičkim umećem doprineli opuštenoj atmosferi.

Na kraju, i trubački orkestar Bobana i Marka Markovica udario je ’tačku na i’ večerašnje manifestacije, koja je odslikala pravi duh onoga što Partizan predstavlja na našim prostorima.

proslava_0003-1.jpg

http://www.partizan.rs/35181-gala-vece-sampiona-u-sekspirovoj/

Inace, promovisan je dres za iducu sezonu:

Poslednja izmena:
Partizan Beograd je napisao da Katai ne treba jer je slab igrač a ne zato što igra u Olimpijakosu.

Prema tome ti si u sporu sa njim a ne ja.

I nemoj više taj preteći ton molim te, prestravio sam se. :hahaha1:
Milion razloga

- Los igrac
- Banci po splavovima
- Ramadanijev pulen
- Dosao bi na pozajmicu (da ga uigravamo za Olimpijakos)

Ako ne vidis olimpijakos je pomenut u njegovom postu, nisam ja u sporu sa njim jer decko u svojim postovima pokazuje realno stanje i to veoma objektivno uprkos tome sto je veliki Grobar...
I ja u svom prethodnom postu olimpijakos nisam ni spomenuo.
Samo sam se osvrnuo na tvoje dosetke "A šta su Grobari. Sveta krava? Što ih ne bi napao?" I dosta mi je bre više tih Grobara. Prave sranya gde god mogu, tuku ljude, ubijaju, najjači smo najjači, a čim vide da im sila negde ne prolazi počnu da pizzde ko najveće ******.

Pa ko te iste igrace prati cele sezone,da nisi mozda ti??(Ako jesi onda povlacim sve sto sam napisao)

I ne pretim ja nikome, ko sam ja da pretim nekome preko interneta?

Ili trebam da stavim smajli da bih ti stavio do znanja da ti ne pretim?

Ti si taj koji je prozvao Grobare preko neta, pitam se dal bi smeo to da im kazes u lice?

Poslednja izmena:
Tomic ide u Dnjepar za 3 miliona

Ту суму првак Србије би требало да добије на име обештећења, при чему би комплетна средства одмах легла на рачун клуба из Хумске. Не у ратама, каква је пракса у Европи.

Ovo bi bilo odlicno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back