ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ladno Lola sprema diplomski na nekom ekonomskom/menadžment fakultetu. Kakva je to rupa ako tamo Lola može da diplomira? :lol:

Da se nadovezem, na jednom od prvih treninga po povratku u Partizan, Vermez je rekao:
Ko nije ucio skolu sad mora da trci...
Lola je uzvratio sa: Ja sam zavrsio ekonomski...
Usledilo je "spustanje": Pa sta ti trazis ovde, idi nadji pos'o :mrgreen: radi k'o covek...

Inace, igraci se zezaju na treningu, Baboje vrti Lolu u 1 na 1, Lola se iznervira i baci mu dugu i razdere se "Ajde grbaviii!" ...

Poslednja izmena:
Нисам мислио да ће стартер,ал реко мислим да је дошло вријеме да се момку да шанса као резерви?!
Дефинитивно велика је то гробарчина и оне позајмице је урадио без поговора,било би ми жао да му уговор протекне на позајмицама и да не уради ништа више у каријери од Смедерева. :(

У сваком случају,пуно очекујем од Горана Ловреа,не треба се заваравати није то онај Ловре који је играо на оном ЕП за младе и то успјешно,али свакако се ради о квалитетном играчу који на средини може донијети пуно.....

Da,njega baš mnogi nikako nisu mogli da smisle,sećam se kada su ga"selili"novinari u Zvezdu a cigani već na prvoj utakmici protiv Voše su rekli šta misle o tome u vidu standardnog repertoara uvreda gde je on bio meta,: D:mrgreen:
Možda je to zbog ćaleta bilo ali čisto sumnjam,njega ni mi ne bismo hteli u svojim redovima.)))

Poslednja izmena:
Evo, vidite da se kod nas radi revnosno:

piknik_0001.jpg

Tumba pregovara, pregovara, pregovara...:mrgreen:

Kakve seljacine,trojica drze Drobnjaka,dok alfa seljacina Mirkovic udara kao da mu je neprijatelj broj 1...

Ma 10 njih drži Drobnjaka. Na 10 sekundi se vidi kako igrači Partizana pritrčavaju da odvoje Mirkovića od Drobnjaka. Jel se možda sećaš kako ga je Batica u tunelu prevaspitavao, na istoj utakmici? Kad su ih isključili? :per:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back