ФК ПАРТИЗАН сезона 2011/12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
iiiiiiiiiiiiiiii tresla se gora, rodio se mis :neutral:
to je bilo za ocekivati ;) sve clanove skupstine mozes kupiti vinjakom, to su nasi vajni sportski radnici, ispicuture i zderaci :besan2: zato nam je fudbal tu gde jeste, zato naj yebu amateri iz Irske, zato ispadamo od smesnog Genka, zato imamo cela dva igraca koji su fizicki spremi, zato ta dva igraca nece docekati jesen na JNA, zato se brukamo sa dva crvena kartona na jednom prijateljskom mecu protiv velikog protivnika, zato ***** koje pljuje po dresu nosi kapitensku traku... ako nema nekog drugog ko ce nositi kapitensku umesto onog diletanta, traku treba spaliti :besan2:

Poslednja izmena:
Nova uprava je mogla mnogo toga da promeni, ne samo vezano za Partizan nego i za navijace. Ovako ce verovatno i dalje ostati podele na Alcatraz i Zabranjene

Inace taj Rasa Babic je najvece g*vno u Partizanu, daleko vece i od Djurica. Zanimljivo da o njemu nista na internetu ne moze da se pronadje, sta je radio, gde je radio, otkud on u fudbalu itd

Nova uprava je mogla mnogo toga da promeni, ne samo vezano za Partizan nego i za navijace. Ovako ce verovatno i dalje ostati podele na Alcatraz i Zabranjene

Inace taj Rasa Babic je najvece g*vno u Partizanu, daleko vece i od Djurica. Zanimljivo da o njemu nista na internetu ne moze da se pronadje, sta je radio, gde je radio, otkud on u fudbalu itd

sta je imao da radi?
mogao je mnogo da popije i dobro da se uvuce u dupe, to je bilo dovoljno :neutral:

Ovo juce ne predstavlja nista bitno, niti neku veliku pobedu mutavog retarda.
Na skupstini su jedva sakupili 48 delegata ( neki su dosli uz velike pritiske ) , a za njihove odluke ( mislim na bagru okupljenu oko mutavog retarda ) glasalo je manje od njih 30.
Znaci od 65 clanova skupstine, mutavi retard trenutno ima podrsku maksimalno njih 30.

Bitnije je da su neke maske pale. Onaj u koga smo se kleli ( dusko vujosevic ) juce nazva sve one koji nisu na strani mutavog retarda pucistima, zvezdasima i ulicom.
To sto on ima neka dugovanja prema Dacicu, Dodigu i ostalima, je jedna prica, ali ovakvo vredjanje ogromne vecine navijaca kojima je crno bela boja u srcu je pljuvanje na sve ono sto je uradio u KKP. Njegovi rezultati se nikada ne mogu izbrisati, ali ovo juce brise njega kao coveka i nikada se vise na duleta vujosevica neve gledati istim ocima.

Usledilo je sjajno pismo navijaca Partizana, u kojem je na kulturan nacin odgovoreno dusku vujosevicu:

- Gospodine Vujoševiću, u neka bivša i nažalost zauvek prošla vremena, mi bismo Vam se obratili sa “Dule”, “Naš Debeli” ili slično. Pre nego što Vam kažemo da ste zauvek srušili jedan san, odmah da znate da Vaš status košarkaške legende nećemo dirati, niti želimo sve i da hoćemo, da pljunemo na sve što ste dali KK Partizan. Za sve to – uvek i svuda kapa dole.

O nekom drugom Vašem statusu i poštovanju u očima Partizanovih navijača, onih koji su Vas bodrili i uzdizali do nivoa Boga i čekali na Surčinu po zimi i u pola noći, brinite Vi. Radovali smo se kao deca kada ste postali predsednik JSD Partizan, nadajući se da ćete i u sportskom društvu težiti da nametnete ono što ste uspeli u KK Partizan – da struka bude poštovana. I da je ne sabotiraju tajkuni, gospodine Vujoševiću, koje ste do juče prozivali, a uz čije skute danas stojite.

Nije problem što ste se opredelili za stranu, to je Vaše pravo. Čak ni to što sa toliko srčanosti branite neodbranjivo. Vaša je stvar šta je to Vas, čoveka takve inteligencije i intelektualnog kapaciteta, primoralo da ste na istoj strani sa jednim opskurnim likom kakav je Dragan Đurić. Uzgred, je li Vas bar malo sramota da Vam, kao predsedniku JSD Partizan, onakav “kapacitet” poput Đurića, predstavlja Fudbalski klub Partizan?

Šta je, onda, problem?

Pre nego što ste krenuli da sudite o sukobu u FK Partizan, mogli ste malo da se informišete o genezi sukoba, i o tome ko je ovaj poslednji sukob prvi započeo. Upravo Vaš drugar, bivši taksista Đurić, koji je u decembru po ko zna koji put otvoreno sabotirao sportski sektor koji je tada spokojno otišao na odmor. Mogli ste i da se informišete o svim dosadašnjim obmanama i lažima dotičnog gospodina, kako je oterao Slavišu Jokanovića, Ivana Tomića, kako je sabotirao klub prodajom igrača u “minut do dvanaest”, kako je za sve titule bio zaslužan samo on, a za sve neuspehe krivci uvek neki drugi. S kojim pravom, gospodine Vujoševiću, nazivate hiljade navijača Partizana “pučistima”, “izmanipulisanima”, “ulicom”, samo zato što su protiv štetočinske politike Dragana Đurića? Ko Vam je to dao za pravo?

Kako to da Vam “pučisti” odjednom smetaju, a pre nekoliko godina ste i sami bili pučista, kada ste kao trener učestvovali u svrgavanju tada aktuelnog i sasvim legitimnog predsednika KK Partizan, Pavlovića? Kažete da radimo za interes Zvezde? Ne radimo, gospodine Vujoševiću, ni javno ni tajno, ni svesno ni nesvesno. I ne znamo, Bogu hvala, kako je to raditi za Zvezdu, za razliku od Vas, koji ste u toj istoj Zvezdi radili, i niste se gadili.

Pričate o slobodi medija, a niste se setili da Vašeg prijatelja Đurića upitate zašto na svojim pres konferencijama oduzima reči novinarima koji mu postavljaju pitanja koja se njemu ne sviđaju i zašto skida pojedine medije sa sajta FK Partizan?

Naša iskrena i pre svega miroljubiva borba za neki bolji Partizan se nastavlja, ali očigledno bez Vas. Nismo Vas ni pozivali, iako smo takvog vojnika hteli uz sebe. Nadali smo se da je dovoljno da ostanete neutralni. Vi ste se, nažalost, svrstali. I to gde, i to kako. Vređajući sve nas koji ne misle kao i Vi, a ima nas puno.

Želimo Vam i dalje dobro zdravlje i svaku sreću (osim u ovoj borbi u kojoj nismo na istoj strani), jer mi nismo ni ulica, ni ološ, a ni “zvezdaši”. Za neke druge izlive prijateljstva i bratske “crno-bele” ljubavi, više nema ni razloga ni mesta. Jer ste Vi to tražili - piše u saopštenju objavljenom na sajtu partizan net koje je potpisano sa "pučisti".

Svaka cast za pismo navijaca, Dule Vujosevic je za nas bio bozanstvo a sad je samo bivsi trener kao i svi drugi

On jeste dobar trener, ali je k'o čo'ek nikakav... toliko mi se zgadio kad sam čuo i vidio na tv-u kako na Badnji dan psuje Boga, a druga stvar se desila prije jedno 6-7 godina na SoS-u kod onog Tegeltije... elem, bio pomenuti debeljko gost i nazva neki lik iz Cg što stalno zove (nadimak mu je Čiča) dobar čo'ek, Srbenda prava iako je Grobar :)... i pozdravlja gorepomenutog ćelavca i pita ga iz kog je plemena i bratstva iz Cg...

A Dule ga tako odheba, u fazonu kakva vaša bratstva i plemena, ja sam dete sa be ge asfalta i podsmijava mu se... elem nekoliko godina poslije toga Dule je postao selektor reprezentacije Crne Gore (nemam ništa protiv te činjenice) i naprasno nacionalni Crnogorac...i šta reći o takvom čovjeku?! :bljak:

Ajde da se Dule stavio na stranu Mutavog i ostalih zato što su ga nabedili, zbog Dodika i ostalih, zato što mora zbog funkcije, a nema nikakvu moć, ili da je procenio da je u otimačini stranaka oko FK ovo manje zlo, pa da onda samo preguramo ovo pa posle videćemo šta će biti, ali ne, on se otvoreno stavio na stranu ovih ... da ne kažem šta su, prosto nema pravi naziv za tu gomilu debila i parazita. Traži da se oteža raspis izbora, Stanojevića naziva "pučistom", deo navijača da radi u interesu zvezde, otvoreno učestvuje u blaćenju tog Bogićevića, a šta god da je, nije ništa gori od ovih što sad imamo, pa ono da neće klub voditi stranka i ulica. Pa ko sad vodi? SPS i taksi stanica.

Uvek sam imao malu rezervu prema Duletu kao čoveku, pošto vidim da je za'eban i težak čovek, a sad imam još više rezerve. Teško će se oprati od ovoga, a jednom će se i ovo završiti.

Za mene je Dule legenda Partizana i ostace to zauvek.
Nikad sebi necu dozvoliti losu rec protiv njega.
Naravno, i on gresi, ima stavove koje ne podrzavam, mozda je izmanipulisan, mozda je zalegao za ove majmune zarad stabilnosti kluba, ali Dule za mene jeste legenda Partizana i ja preko noci ne mogu da zaboravim sve one divne trenutke koje mi je priredio, kao navijacu Partizana...

Naravno, i on gresi, ima stavove koje ne podrzavam, mozda je izmanipulisan, mozda je zalegao za ove majmune zarad stabilnosti kluba, ali Dule za mene jeste legenda Partizana i ja preko noci ne mogu da zaboravim sve one divne trenutke koje mi je priredio, kao navijacu Partizana...

Legenda, u pravu si. Termin vezan za proslost i kao takvog ga treba postovati.
A ovo juce ga je ostavilo bez sanse da nam bude idol i neko u koga cemo da se kunemo u nekoj buducnosti.

Legenda, u pravu si. Termin vezan za proslost i kao takvog ga treba postovati.
A ovo juce ga je ostavilo bez sanse da nam bude idol i neko u koga cemo da se kunemo u nekoj buducnosti.

Naravno da ne treba da nam bude idol i da mu se klanjamo...
Ni on, ni Krstajic, ni Stanoje, ni bilo ko drugi...
Ali da ga treba postovati kao legendu i ne mazati govinima, to stoji...

Naravno da nista ne moze izbrisati ono sto je uradio kao trener u KKP. I niko ne umanjuje to.

Od juce u ocima mnogih dule vujosevic nije isti kao covek kao sto je to bio prekjuce. A kakav si kao covek je jos bitnije nego to kakav si kao trener.

Niko ne spori njegovo pravo da stane na jednu stranu ( bez obzira sto mislim da kao predsednik SD uopste nije trebao da se mesa u ovaj sukob, jer ne postoji nikakav pokusaj nasilnog preuzimanja vlasti u FK Partizan. Ko bude imao vecinu "vladace" FKP ).
Problem je sto je on juce pljunuo po mnogima. Pljunuo je po armiji navijaca.

Pljunuo je po jednom Moci Vukoticu. Nazvavsi ga pucistom, neki ko radi u interesu zvezde i sl.Treba li da pricamo kakva je i kolika legenda FK i celog sportskog drustva Moca Vukotic

Nije on malo dete...

Naravno da nista ne moze izbrisati ono sto je uradio kao trener u KKP. I niko ne umanjuje to.

Od juce u ocima mnogih dule vujosevic nije isti kao covek kao sto je to bio prekjuce. A kakav si kao covek je jos bitnije nego to kakav si kao trener.

Niko ne spori njegovo pravo da stane na jednu stranu ( bez obzira sto mislim da kao predsednik SD uopste nije trebao da se mesa u ovaj sukob, jer ne postoji nikakav pokusaj nasilnog preuzimanja vlasti u FK Partizan. Ko bude imao vecinu "vladace" FKP ).
Problem je sto je on juce pljunuo po mnogima. Pljunuo je po armiji navijaca.

Pljunuo je po jednom Moci Vukoticu. Nazvavsi ga pucistom, neki ko radi u interesu zvezde i sl.Treba li da pricamo kakva je i kolika legenda FK i celog sportskog drustva Moca Vukotic

Ja ne govorim o tome ko je kakav covek, vec o Duletu kao legendi Partizana...
On je svojim radom zasluzio taj epitet...

Sa druge strane, coveku je ocigledno muka oko svega sto se desava oko kluba...
Na onoj sednici, kad je bila frka oko Krstajica, njemu je pozlilo...
Ponavljam, velika verovatnoca je da je izmanipulisan...
Dule je u pravu kada kaze da je sve trebalo resavati u okviru kluba i ne praviti cirkus...
Naravno, za neke stvari apsolutno nije u pravu i to je njegov stav, ali Dule nikad svesno ne bi radio protiv Partizana...
Sto se tice Vukotica, legende su i Rasovic, Soskic, Hasanagic, Klincarski, koji podrzavaju Mutavog, pa ih svi mi neposredno (i posredno pljujemo)...
Dule je pogresio u ophodjenju prema navijacima i u izjavi oko uticaja politicara, kao i u amnestiranju Granta i uprave u slucaju losih rezultata...
Sa tim se ne slazem i zato je dobro ono pismo ekipe sa "Tribine", posle cega ce se Dule, nadam se, zamisliti...

Ja ne govorim o tome ko je kakav covek, vec o Duletu kao legendi Partizana...
On je svojim radom zasluzio taj epitet...

Sa druge strane, coveku je ocigledno muka oko svega sto se desava oko kluba...
Na onoj sednici, kad je bila frka oko Krstajica, njemu je pozlilo...
Ponavljam, velika verovatnoca je da je izmanipulisan...
Dule je u pravu kada kaze da je sve trebalo resavati u okviru kluba i ne praviti cirkus...
Naravno, za neke stvari apsolutno nije u pravu i to je njegov stav, ali Dule nikad svesno ne bi radio protiv Partizana...
Sto se tice Vukotica, legende su i Rasovic, Soskic, Hasanagic, Klincarski, koji podrzavaju Mutavog, pa ih svi mi neposredno (i posredno pljujemo)...
Dule je pogresio u ophodjenju prema navijacima i u izjavi oko uticaja politicara, kao i u amnestiranju Granta i uprave u slucaju losih rezultata...
Sa tim se ne slazem i zato je dobro ono pismo ekipe sa "Tribine", posle cega ce se Dule, nadam se, zamisliti...

Naravno da je zasluzio, al mislim da se i on debelo ugradio u ovo sve. A ovaj Šoškić mi se odavno ne svidja...

Победисмо неке Кинезе са 2:0
Стрелци Бабић и Бабовић...
Као што рекох,очекујем од Бабовића да крене поново узлазном путањом...
А ви пљујте слободно на њега...
.......
Иначе што се тиче те "скупштине"-ето дође и прође...
Чини ми се да се потврдила моја сумња у моћ-жељу Богићевића за Партизаном.
Ако ови чланови могу да се купе за "флашу вискија" па зашто их он онда не поткупи ?
Богат је,моћан зар не ?

Победисмо неке Кинезе са 2:0
Стрелци Бабић и Бабовић...
Као што рекох,очекујем од Бабовића да крене поново узлазном путањом...
А ви пљујте слободно на њега...
.......
Иначе што се тиче те "скупштине"-ето дође и прође...
Чини ми се да се потврдила моја сумња у моћ-жељу Богићевића за Партизаном.
Ако ови чланови могу да се купе за "флашу вискија" па зашто их он онда не поткупи ?
Богат је,моћан зар не ?

ma eto ti Babovica, vodi ga kuci
samo pazi moze da te pljune u lice ;)

Bogićević ne odustaje: Ništa nije gotovo!

Vlasnik koncerna 'Farmakom' prokomentarisao za naš portal jučerašnju Skupštinu crno-belih, navodni politički rat između DS-a i SPS-a, najavio sledeće poteze 'opozicije'

Miroslav Bogićević ne odustaje od namere da postane predsednik Partizana!

Uspešni privrednik iz Šapca, vlasnik koncerna 'Farmakom' ostakao je u izjavi za MOZZART Sport da ga događanja na Skupštini održanoj u ponedeljak nisu pokolebala i da 'ništa nije gotovo'.

"Priča još nije završena. Sinoćna Skupština je samo zarez više, a ne tačka. Ne odustajem od svoje kandidature, ali ja, i oni koji su uz mene, želimo da promene izvedemo na regularan način, poštujući proceduru I određeni tajming. A u međuvremenu, do nove Skupštine, želimo da ubedimo pre svih članove iste, a potom i navijače i legende kluba da bi Partizanu s nama bilo još bolje. Jer, ako ste primetili, nijednom nisam kritikovao, a kamoli omalovažavao učinak aktuelnog rukovodstva", kaže Bogićević za MOZZART Sport.

'Opozicionari' se nisu pojavili na sednici u ponedeljak, i to je mnoge navijače koji su ih podržavali razočaralo, pošto su došli do zaključka da ih je predsednik Dragan Đurić definitivno pobedio i naterao na "povlačenje".
"Ja sam i pre te sednice javno najavio da ona neće doneti ništa novo i da mi na njoj nećemo preduzeti ništa konkretno. Mora da postoji određeni red poteza, a ja sam čovek s mnogo obaveza. Sinoć sam se vratio iz Poljske, jutros sam imao razgovore s iračkim partnerima, već sutra idem u London, a potom u Moskvu. Sve su to neodložni sastanci… Kažem vam, sve u svoje vreme i po propisima. Biće vanredne Skupštine!"

Da bi se tvrdnja iz poslednje Bogićevićeve rečenice ostvarila potrebno je da 22 člana Skupštine Partizana glasa za to. Šabački biznismen kaže da njegovi "saborci" i on "imaju" ta 22 glasa…
"Da, imamo potrebna 22 glasa za iniciranje vanredne Skupštine, a mislim i više. Mi nismo hteli ni na jedan način da remetimo rad sinoćne sednice, a na njoj se pritom, kao što se moglo videti, mnogi prisutni uopšte nisu izjasnili o poverenju predsedniku i Upravi. Nisu bili ni ‘za’, ni ’protiv’, a nisu ni iskoristili pravo da budu uzdržani. Osim toga, poznato je da su ljudi bili izloženi raznim pritiscima, pa i pretnjama pred Skupštinu", tvrdi Bogićević.

"LOŠE SU VAM INFORMACIJE, NISAM ČLAN DEMOKRATA, NISAM BIO ŠALTERSKI SLUŽBENIK..."

Mnogi tvrde da je u pozadini borbe za predsedničko mesto u Partizanu u stvari "rat" dve vladajuće političke partije – Socijalističke partije Srbije (koja, navodno, stoji iza Đurića) i Demokratske stranke (koja, nadovno, pokušava da otme vlast socijalistima u Humskoj i stoji iza Bogićevića). Te priče "podgrejao" je i govor Duška Vujoševića, predsednika Sportskog društva Partizan, koji je na Skupštini istakao da "ne mogu ni ulica ni jedna stranka da vode klub, a gospodin Bogićević je član šabačke Demokratske stranke i očigledno je moćan".
Sagovornik MOZZART Sporta kaže da u tome nema istine:
"To je samo jedna od izmišljotina izrečenih o meni na toj Skupštini. Prvo, nisam član nijedna partije, pa ni Demokratske stranke, a kako su podaci te vrste dostupni javnosti, lako se može proveriti da li govorim istinu. Drugo, moje firme ne posluju s javnim i državnim preduzećima. Znate šta ja radim? Proizvodim akumulatore, peći i mleko i mnogo toga izvozim u 72 zemlje. Treće, odgovorno tvrdim da nijedan političan, ni iz Demokratske stranke, ni iz bilo koje druge partije, nije bilo gde ađutovao za Miroslava Bogićevića, niti je zvao urednike medija i sportskih rubrika i same novinare kako bi me podržali u nameri da postanem predsednik Partizana. To je radio gospodin Duško Vujošević, zna se za koga."

O Miroslavu Bogićeviću srpska javnost malo toga je znala pre nego što je javno istakao da želi da bude predsednik Partizana. Od toga dana, svaki dan se sazna nešto novo, a vlasnik 'Farmakoma' kaže da mnogo toga nije istina:
"Vidim i znam da se moji ‘protivnici’, molim vas da tu reč stavite pod navode jer mi ti ljudi nisu neprijatelji već samo imaju drugačije želje i ideje kada je Partizan u pitanju, dugo bave sa mnom i mojom biografijom. Pokušali su na razne načine, uglavnom preko svojih poturica iz Šapca, da dođu do diskreditujućih informacija. Na njihovu žalost, na pogrešan način su pokušali da me kompromituju, baratajući raznim neistinama. Jedna od njih je da sam radio kao šalterski službenik u Penzijsko-invalidskom osiguranju (PIO) u Šapcu (izjava Branka Ružića sa Skupštine: ‘Ne bih da diskreditujem i radim bekgraund Bogićevića koji je bio šalterski radnik 1989. godine’). Nikada nisam radio u PIO fondu, niti bio šalterski službenik, i to se lako može utvrditi. A i da jesam, ne vidim šta je loše u tome?! Ružno je da se na taj način priča o tom zanimanju, a oni koji su toliko radoznali, mogu da odu na zvanični sajt ‘Farmakoma’ i saznaju moju kompletnu poslovnu biografiju."

Bogićevića je 'na zub', pored Ružića i Vujoševića, najviše uzeo član Upravnog odbora Ratomir Raša Babić…
"Način na koji je gospodin Babić govorio i ono šta je rekao dovoljno fovori o njemu. Jednostavno, nismo na istom, neću reći intelektualnom nivou, već na istim talasnim dužinama. Nikada nikome ne bih na taj način replicirao, pa neću ni njemu. Ali moram da primetim da su on i njegovi istomišljenici ružno reagovali na činjenicu da neko misli drugačije od njih. Ponavljam, nikada ih nisam ni za šta optužio, niti osporio bilo koji rezultat Partizana u poslednje vreme, ali imam pravo da verujem da bi Partizanu sa mnom bilo još bolje."

13298396815489.jpg

Na Skupštini se moglo čuti i da je "Bogićević zloupotrebljen i obmanut", a kao oni koji su to učinili pominjani su Žarko Zečević, Nenad Bjeković, Zoran Cvetanović, Marko Vjetrović…
"Tačno je da u početku nisam imao sve informacije o stanju u Partizanu jer kao poslovan čovek nisam mogao da pratim sva dešavanja, osim utakmica i rezultata raznih sekcija Sportskog društva, a najviše fudbalera. Istina je da sam u ovu priču ušao na nagovor svojih prijatelja iz Partizana i da su me oni uputili u problematiku, ali podsećam vas da je ubeđivanje trajalo dva meseca. Suviše sam ozbiljan i uspešan čovek da bih se tek tako upuštao u nešto… Tek kad sam sve sagledao i procenio da mogu da se posvetim klubu na način koji on zaslužuje, pristao sam da budem eventualni predsednički kandidat i to glasno saopštio. Najzad, javnost treba da zna da je najviše uticaja na moju odluku imao čovek koji živi van zemlje, nije ni funkcioner, ni član Skupštine crno-belih, a veliki je partizanovac."

Za kraj, uputili smo Miroslavu Bogićevića direktno pitanje: "Da li mislite da ćete postati predsednik Partizana?"
"Da! Neće biti smak smeta ako se to ne desi, ali prilično sam uveren da će ljudi prepoznati moje ideje, poverovati u moje dobre namere i dati mi priliku da pokažem da sam sposoban da napravim evropski Partizan. Naravno, na legalan način, bez pretnji, ucena i brutalnosti bilo kakve vrste", zaključio je Bogićević razgovor za MOZZART Sport.

mozzartsport.com

Covek je dijametralno suprotna prilika onih kabadahija i primitivaca na skupstini juce...
Kulturno i fino je dao intervju i pokazao razliku izmedju Mutavog i njegovih podguznih mina i sebe...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back