ФК ПАРТИЗАН сезона 2011/12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
На спорталу пише овако:
U finišu meča popustili su živci igračima Partizana. Aleksandar Miljković je u 82. minutu grubo startovao i sudija mu je pokazao drugi žuti karton. Pošto je u pitanju prijateljski meč sudija je dozvolio Nikoli Aksentijeviću da ga zameni. Tri minuta kasnije Stefan Babović dobija direktan crveni karton bez prava zamene. Sudija nije dozvolio da bilo ko uđe umesto veziste jer je ovaj pljunuo u njegovom pravcu. Usledio je prekid od pet minuta, a čak ni nagovaranje Srne da se dozvoli izmena nije urodilo plodom. U tim momentima Avram Grant je želeo da povuče ekipu sa terena jer je bio besan ovakvom odlukom turskog arbitra.

Mene brine sto Grant ponavlja Stanojeve greske. Ok, reko je covek da nece mnogo menjati ali brate daj bar nesto promeni !

Tu pre svega mislim na Miljkovica, Rnica, Smiljanica mozda i na Ilica

Sale je legenda ali treba mali Ninkovic da ga zameni, takodje smatram da je Sasa Markovic neuporedivo kvalitetniji igrac od Lole, i nije splavar kao ovaj

I jos nesto, Stanoje se mnogo vise oslanjao na igrace Teleoptika, Jojic i Ostojic bi kod Stanoja imali dobru minutazu bar na pripremama

Mene brine sto Grant ponavlja Stanojeve greske. Ok, reko je covek da nece mnogo menjati ali brate daj bar nesto promeni !

Sale je legenda ali treba mali Ninkovic da ga zameni, takodje smatram da je Sasa Markovic neuporedivo kvalitetniji igrac od Lole, i nije splavar kao ovaj

I jos nesto, Stanoje se mnogo vise oslanjao na igrace Teleoptika, Jojic i Ostojic bi kod Stanoja imali dobru minutazu bar na pripremama

Plakaćete vi za Stanojem...

Pogledaj malo ovu reportazu...
Slazem se da Grant treba da menja, verovatno ce nesto i promeniti, ali mi se svidjaju neki detalji, pre svega, kako odradjujemo i istrcavamo kontre...
Pogledaj na 1:23 kako istrcavamo kontru, gde cak 5 igraca ide napred...
Ja to odavno nisam video u nasoj igri i steta sto se Casa Ilic spetljao, inace bi krunisali fantasticnu kontru...
Mislim da je Grant, vec u ovoj tekmi, spremao ekipu za evropske utakmice protiv protivnika koji nam se "nametne", kao sto je to Sahtjor uradio juce...

Grobari, u 16h pocinje istorijska skupstina...
Sve je moguce: od Djuricevog povlacenja, preko opsteg cirkusa, pa do mogucnosti da se nista ne dogodi...
Ja vec sad grickam nokte...

Ma od toga nema nista,kupio je snajder celu skupstinu,za uzvrat ce da kradu zajedno.

Jos se secam izbora na kojima je Savo prosao sa jednim glasom.

Kakva je to tuca bila na auto-putu,zna li neko?

Ebes mi mater,ali nas fudbal treba da se zabrani ili da ga vise niko ne gleda...Ovo ne da je sramota,ovo je bolesno!

Slazem se.. Ne treba odma ceo,samo za pocetak ove simbole komunizma Partizan i Zvezdu. Npr. u Partizanu sede Dacic,Ruzic,Ljajic i ostala bagra koja je tu iz samo jednog razloga-novca. Ni u jednoj ozbiljnoj drzavi ne sede najveci politicari u klubovima. Nadam se kolapsu ovakvog sistema.

Некако стварно штета за Душка Вујошевића и тај статус који је имао код нас - навијача !
Не знам...Паре ? Па ваљда их има да не мора да се продаје ...
Али било како било,постајем песимиста...И чисто сумњам да је само спс ту умешан...
И како упоредити ДВ и Шешеља...? Он се не приклања јачима,или новцу ...

Poslednja izmena:
И ? Има ли неких конкретних вести-одлука...?
Ја пронашао ово:
Čuo se i veliki broj optužbi na račun bivše legende kluba Nenada Bjekovića, a nisu bili pošteđeni ni bivši trener crno-belih Aleksandar Stanojević i nekadašnji sportski direktor Mladen Krstajić.
Zanimljivo je istaći da je predsednik sportskog društva Duško Vujošević bezrezervno pružio podršku Đuriću, tražeći u jednom trenutku da se u novi Statut unese da ne može da 22 člana traže zasedanje vanrednih Skupština, već da taj broj mora da bude daleko veći. Najžustriji u optužbama na račun pomenutih, ali i na račun Miroslava Bogićevića bili su Milan Obućina, generalni sekretar Sportskog društva, ali i dugogodišnji član Upravnog odbora Ratomir Babić.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back