Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Jeste ali ovi igrali sa drugim timom.
Bez petorice standardnih ali to ne umanjuje uspeh romantičara koji ih već treći put za godinu dana pobeđuju.I OFK je imao brojne izmene tokom utakmice.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste ali ovi igrali sa drugim timom.
Ilic nije klasicno krilo kakvo nam treba, koje treba da ulazi u sredinu, kao Tomic, a ne stalno da visi u sredini kao sto on radi.. Treba dati sansu Jojicu i Ninkovicu, definitivno... Ne znam samo sta je Babovic igrao u ovoj formaciji, ako nije ni desno krilo, ni ofanzivnog veznog, igrao je centralnog ispred Kamare, pa bolje da su Sasi Markovicu dali priliku...
I pod hitno nam trebaju ofanzivniji bekovi, imamo ih ali ih ne koristimo, ne znam sta rade na klupi Volkov i Aksentijevic a Lazevski (dobar igrac ali los u napadu) i Miljkovic (panj i u napadu i u odbrani, mada u odbrani zna ponekad dobro da odigra, doduse protiv slabih klubova poput Metalca, Zvezde..a protiv jakih se "dokazao" par puta)...
Takodje treba dati sansu Andersonu, mnogo je bolji i manje rizicniji od Rnica..
Ilic, sa duznim postovanjem, vise nije za ozbiljan fudbal...
Babovica Grant forsira na poziciji zadnjeg ili centralnog veznog...
Mislim da to nije pozicija za njega, iako se dosta trudio...
Lazevski je imao sjajnu partiju protiv Kineza, asistirao kod prvog gola, za razliku od Volkova, koji bas i ne blista na pripremama...
I Miljkovic igra sasvim ok, na opste iznenadjenje, dosta je ofanzivan i ocigledno je da Grant pokusava na taj nacin, dajuci mi dosta slobode i govoreci mu da ide stalno napred, da poboljsa Miljkovicevu igru u napadu...
Miljkovice je na pocetku karijere, koliko ja pamtim, igrao sasvim solidno u ofanzivi, cak i bolje nego u defanzivi, ali sta se u medjuvremenu desilo, nemam pojma...
Anderson ce tesko dobiti sansu sa Ivanovom, posto svi znamo da kuburimo sa brojem stranaca...
P.S.Grant je odusevljen Dijarom, za razliku od Edua, koji danas nije odigrao ni minut...

Bez petorice standardnih ali to ne umanjuje uspeh romantičara koji ih već treći put za godinu dana pobeđuju.I OFK je imao brojne izmene tokom utakmice.

Pre će biti da je "vrhunski"stručnjak uvideo potencijal u "vrhunskom"igraču,nego da ovaj igra samo zato što mu je ćale tajkun.
Tako mi to izgleda..

И ја исто мислим...Браво !Pre će biti da je "vrhunski"stručnjak uvideo potencijal u "vrhunskom"igraču,nego da ovaj igra samo zato što mu je ćale tajkun.
Tako mi to izgleda..
Mislim da bi ovako nesto bilo najbolje za Partizan
---------------------------- Markovic -------------------------
Tomic ------------------- Vukic --------------- Ninkovic
------------- S.Markovic ------ Kamara ------------------
Volkov ----- Ivanov -------------- Markes -- Aksentijevic
-------------------------- Kiksara ------------------------------
Otkad ti forsiras formaciju s 1 spicem? Povuci Ninkovica i Tomica napred i to je to![]()

http://www.sportske.net/vest/domaci...e-obecala-da-nece-prodavati-igrace-69204.html
ovaj definitivno nije svjestan gdje je dosao.

Ja im verujem.
Ali šta ako stigne ponuda koja se ne odbija?

Kome vjerujes?![]()
Meni je neshvatljivo da mi u drugi deo sezone ulazimo sa samo 3 spica, a kao furacemo igru sa 2 napadaca...
I od toga imamo Eduarda, koga gol jednostavno nece ili ne zna da ga da, i Mambu i Markeca, koji su slican tip napadaca...
Vidim iz nekog intervjua Granta, da poprilicno zali za Scepovicem, jer ga je smatrao veoma bitnim za taj sistem igre sa 2 spica...