FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde što je ubacio ovog Radonjića, ali on neće ni da mrdne. Čini mi se kao da neće da igra. Ne trudi se uopšte. Skače kao baba. Ma nek ide u tri lepe. Nek se goni iz Partizana ako misli da se ovako brane boje kluba za koji igra.
I nije mi jasan Ješić u vezi Marinkovića. Ne pusti ga ni minut.
Ovog Boju je trebao da ubaci mnogo pre da na sredini kvari igru Maribora. Ne znam šta je čekao.

Evo da stavimo i rezultat da bude zapisano.

MARIBOR - PARTIZAN 1-1 (0-1)

Stadion "Ljudski vrt", Maribor
Sudija: Kalt Phillipe (FRA)
Pomoćnici: dve žene :D

Prvi meč 2-1 za Partizan.

Čekamo žreb za 1. kolo KUPA UEFA.
Da nas Bog pogleda. :p

OVO JE IZVEŠTAJ SA UTAKMICE MARIBOR-PARTIZAN SA SAJTA B92

Svaka čast kako je napisan. Oštro i baš kako treba za sve što se dešavalo u i oko utakmice.

Rnić: "Dali smo gol na vreme"

Miloš Šaranović, Maribor

Fudbaleri Partizana uspeli su da se plasiraju u prvo kolo Kupa UEFA, iako su u Mariboru odigrli veoma promenljivo – 60 minuta kao ekipa koja zna šta hoće i pola sata očaja.

Utakmica je počela ambicioznim pokušajaima domaćina sa loše postavljenom ekipom, ali prekinuo ih je u 30. minutu gol Zajića. To je donelo radost navijačima, koji su još jednom pokazali šta misle o upravi kluba. Oni su u teren ubacili sve što su imali od pirotehnike uz skandiranje „Plati, Zeko!“

Posle toga Partizan je preuzeo igru, domaćin nije mogao da stvori priliku. Tako je počelo i drugo poluvreme, na kojem je viđena i jedna neshvatljiva izmena – umesto Lazića ušao je nespremni Radonjić, zahvaljujući čemu je Partizan ostatak meča odigrao praktično sa igračem manje, jer Radonjić nije dobio nijedan duel sa prilično tromom odbranom domaćeg tima.

Od kad je Zajc (na donjoj slici) u 62. minutu izjednačio, domaći tim je dosta nemušto, ali konstantno, pokušavao da dođe do još jednog pogotka, koji bi im doneo produžetke.

Utakmicu je gledalo osam hiljada ljudi, među kojima 400-500 navijača Partizana, koji osim pomenute bakljade nisu pravili nikakve gluposti.

Domaća publika nije bila zadovoljna tokom utakmice i porazom. Oponašanjem majmuna konstantno su vređali tamnopute igrače Partizana Oditu i u finišu Boju, a u nekoliko navrata su goste iz Beograda pokušavali da isprovociraju povicima „cigani, cigani“.

Partizan dalje ide zato što je kvalitetniji od Maribora, koji će morati da sačeka sledeću priliku. Kako igraju ove sezone, verovatno u Intertoto kupu.

Posle utakmice razgovarali smo sa Nemanjom Rnićem.

„Domaćin je u drugom poluvremenu očito krenuo angažovanije i ofanzivnije. Primorali su nas da se branimo, ali smo na vreme postigli gol, koji nas je odveo u sledeće kolo“.

Rnić nema posebne želje za žreb u petak.

„Ko god da nam dođe, sigurno će biti teško. U svakom slučaju, svi želimo da dobijemo što lakšeg protivnika“.

koja smo mi kanta od tima... umesto da im zviznemo jos jedan, za 2:0, mi dozvoljavamo sebi da primimo gol i da se 30 minuta panicno branimo...
i onaj radonjic... jel on stvarno misli da ce neko takvog da ka kupi??!!
odita je stvarno super spreman...
a kad je cirkovic telom izbacio igraca maribora, crkli smo od smeha... dos'o svet na kraj... cirkovic napravio faul... ha haha...
P.S. da sam bio na mestu igraca kome je Boya slomio nos, kunem se da bi' trazio od trenera da me vrati u igru i obe bi' mu noge polomio... ali bi' mu ih bukvalno polomio... cim bi prvi put primio loptu... koji je to majmun, da covek ne poveruje... trebalo bi ga vratiti na drvo... kreten ciganski... on je sramota za partizan....

Potencijalni rivali Partizana i Zvezde

UEFA je u petak prepodne odredila grupe za žreb prvog kola Kupa UEFA u kojoj našu zemlju predstavljaju Crvena zvezda i Partizan.

"Crno-beli" su svrstani u sedmi šešir u kojem su nosioci, a mogući protivnici su im Totenhem, Groningen, Ksanti, Sion i Ružomberok. "Crveno-beli" su u četvrtom šeširu u grupi ekipa koje nisu povlašćene, a mogući protivnici su im ekipe Parme, AZ Alkmara, Lansa, Libereca i Brondbija.

Žreb za prvo kolo Kupa UEFA počinje u 13 časova u Nionu

ma nema veze... ne plasim se sve dok Obiore Odita - srpski Dejvid Bekam, bude u ovako dobroj formi...
iskreno, ne svidjaju mi se padovi u igri Partizana... mnogo je lose... jer kad se desi, ne znamo gde nam je glava... i ono ispucavanje lopte napamet...

groningen je domaćinska ekipa, u prošlom prvenstvu imali su 13-3-1 kod kuće...ako ne dovedemo nekog štopera umesto balvanislava bajića nemamo šta da tražimo tamo...
zanimljivo je da za njih igra brat clarens seedorfa-a, stefano...pa možemo da osvetimo komšijske veznjake :D
videćemo kako će da se pokaže bugarin, uz mirosavljevića u takmičarskoj formi ne bi trebalo da bude problema u beogradu. samo da mi oči više ne vide boya-u... :roll:

Terror Techa:
Dobro je bilo!
da je Marinkovic usao umesto Radonjica
dali bismo im sigurno jos par komada
i da se pozdravimo sa njima ko ljudi :lol:
onaj Odita je zivotinja
svaka mu cast
i svaka cast Jeshicu na uvodjenju 3. spica
Baš tako. Marinković bio bio prava zamena. Ali ipak mislim da je Ješić pogrešio što je zamenio Lazića. Pa taj Lazić je dosadan do bola. Čas u napadu čas na sredini terena ometa njihove veznjake. Bez zezanja ali pored Odite postaje moj omiljeni igrač. Svaka mu čast. Nije mi jasno što ga je zamenio. Bio je i asistent kod gola Zajića.
Boja je ipak ušao da smeta njihovim veznjacima i da razbije koji nos usput. :D Ipak je bolje da ode iz Partizana. Za ono se dobija crveni. Kakvih je grubih startova koji nisu bili sankcionisani bilo dosta Mariborčani su zaslužili još jedan razbijen nos. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back