FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FLUID:
Nego, evo sa kojim ekipama već desetinama godina igraju Partizanovi klinci. Dosadna im prvenstva u njihovoj kategoriji na teritoriji naše zemlje pa svake godine moraju da traže protivnika po meri.

428_1.jpg

Veliki sa velikima. Svako svome jatu leti. Barselona, Roma i Bajern.

Inace kao sto verovatno svi grobari vec znaju UEFA je 2005. godine Partizanovu skolu fudbala svrstala medju 3 najbolje u Evropi uz skolu Atalante i Ajaksa

Fudbaleri PArtizana otputovali su jutros u 10:40 h sa aerodroma "Nikola Tesla" put Maribora, a u poslednjem trenutku sa spiska putnika otpao je Marko Lomić, jer nije uspeo da zaleči povredu leđa koju je je zadobio još na utakmici protiv Voždovca.
Umesto njega trener Ješić na spisak putnika uvrstio je Pjera Boju.

Đorđević izgleda definitivno ostaje. Ima ponuda za njega, ali izgleda da je ipak potreban naročito ako prođemo dalje. I ja mislim da Đorđevića treba da zadrže. Ipak je on dosta stabilan. Na primer, Đorđević nije igrao protiv Bežanije.
Ako prođemo Maribor, Bajić najverovatnije ide, a dovodimo onog Holanđanina.
Boja je silom prilika upao u ekipu. Verovatno odlazi.

Tako se priča.

Ako ode Đorđević biće to prava šteta. Mada verovatno hoće da ga prodaju jer ugovor ima na još godinu dana pa da kapne neka kinta. Važne su pare, a to što nećemo imati nijednog iskusnog štopera nema veze. Važno je da se okreće.

ja mislim da je djordjevic jedna kanta od igraca... videlo se koliko je iskusan na svetskom prvenstvu... ili protiv cska u beogradu... on zajedno sa bajicem treba da ide pod hitno... moje misljenje... treba nam neki stvarno iskusan stoper, koji ce biti motivisan i da igra nasu ligu... mi smatramo igraca iskusnim ako je odigrao dve sezone po par utakmica u kupu uefa... nije to ni blizu...

pa da... ja pomislio da je to taj igrac... zato mi je i bilo sumnjivo... sta znam... ja mislim da uvek trebamo da imamo po jednog ekstra iskusnog igraca, stranca koji je slobodan (kao sto je bio Taribo) ne toliko zbog igre, nego zbog toga sto klinci iz Partizanove skole mogu dosta da nauce uz takvog igraca... i takav igrac ce im dati sigurnost...
ali ne tipa Saveljic, koji me je iskreno razocarao svojim potezom i odlaskom iz kluba... sujeta nam nikako ne treba...

batka_mija:
ja mislim da je djordjevic jedna kanta od igraca... videlo se koliko je iskusan na svetskom prvenstvu... ili protiv cska u beogradu... on zajedno sa bajicem treba da ide pod hitno... moje misljenje... treba nam neki stvarno iskusan stoper, koji ce biti motivisan i da igra nasu ligu... mi smatramo igraca iskusnim ako je odigrao dve sezone po par utakmica u kupu uefa... nije to ni blizu...
A bio je dobar kad je igrao u tandemu sa Westom pri ulasku u Ligu šampiona? Nije to baš tako kako misliš. Pa setimo se da je dao i gol Zvezdi na Marakani kad niko od naših napadača nije mogao da utera loptu u gol.
A to za Svetsko prvenstvo nisi u pravu. Ajde tebe lepo mi da stavimo da radiš na nekom radnom mestu na kome nisi radio nikada niti znaš kako se to radi. Đorđević je za Partizan na mestu desnog beka odigrao jednu ili dve utakmice pod moranjem protiv nekih naših ligaša, a onaj debil Petko ga stavio da igra desnog beka protiv Holanđana. I tu je krivac Đorđević? Ne, nego je Petko debil. I tu svaka odgovornost Đorđevića prestaje.

na mnogo utakmica je mnogo gresio... kiksao kao neki pocetnik... nije ni za neku osrednju srpsku ekipu... to je, kako sam vec rek'o, moje misljenje... ako ti se ne svidja, ja tu nista ne mogu... a i to sto je "uterao" zvezdi gol meni nista ne znaci... zvezda je za mene tim kao sto je i ofk-a ili banat... ne vidim razlike uopste... utakmica najobicnija... protiv jednog osrednjeg tima...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back