FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to je taj,
siguran sam (pricao mi ortak danas o nijemu,a ja nisam znao da li je taj)
bio je strasan talenat i pokupili ga kad je trebao ,kao da potpise za nas i otisao u anderleht

pa sam jos popizdeo,
kad vidim da nasi kadeti deru ove naduvane po evropi,
a svi ce tako da zavrse :twisted: :twisted: :twisted:

ma treba ukunuti fudbal kod nas :evil:

shalle87:
Sta vam to vredi,ZekaBjeka ce da ih rasproda sve cim se domogne prvog tima,i to u Saturn,Shinnik,Terek Grozny i Rubin Kazan:lol:

pa, ono, mi makar iimamo kvalitetnu omladinsku školu. jednu od tri najbolje u evropi.

doduše, ne izbacujemo bisere sveckog fudbala poput tutorića i joksimovića, ali, šta je - tu je. niko nije savršen. :D

pa mi smo sa omladinskom skolom stigli u finale KS.
1966 ili 1967 ,ne znam tacno kada.
sa ovakvom jadnom ligom, opet bi mogli to da uradimo
i ne bi se videla neka razlika,a napravili bi strasan tim za 2-3 godine ,
kad bi klinci igrali zajedno

Pratio sam malo te mlađe kategorije u poslednjih par godina. Prošle godine je jedna mlađa selekcija Partizanovih klinaca igrala neki turnir u Italiji. Takođe su bili ubedljivi, a čak su Juventus pobedili sa 10 igrača rezultatom 1-0 jer je sudija u 2. minutu isključio jednog našeg. Plus što je bio naklonjen Juventusu. Na kraju su svi na stadionu apludirali Partizanovim klincima.
Ali od svega toga u starijim kategorijama ne ostane ništa.

naravno da nema ništa. umesto da igru baziramo na igračima iz mlađih kategorija, braći marinković, perendiji, bosančiću i ostalima iz omladinske škole, uz par iskusnijih igrača, mi pravimo all-star tim otpadaka meridijan super lige, sa sve velikim pojačanjem bugarskim bebetom - koji se zasitio azerbejdžanskog fudbala i rešio da je spreman za nove izazove ( kao na fm-u).

treba da se ugledamo na ajax, oni svake godine izbace makar po dva vrhunska fudbalera. nemoguće je da mi nismo sposobni za isto, a da su nam omladinske škole tu negde po kvalitetu.

FLUID:
Pratio sam malo te mlađe kategorije u poslednjih par godina. Prošle godine je jedna mlađa selekcija Partizanovih klinaca igrala neki turnir u Italiji. Takođe su bili ubedljivi, a čak su Juventus pobedili sa 10 igrača rezultatom 1-0 jer je sudija u 2. minutu isključio jednog našeg. Plus što je bio naklonjen Juventusu. Na kraju su svi na stadionu apludirali Partizanovim klincima.
Ali od svega toga u starijim kategorijama ne ostane ništa.

ali kako i neko da dobije sansu,
kad je saveljic do juce igrao,sa 74 godine
klinci se razocaraju,kad ne dobiju sansu tu gde su sve skole prosli,
nego ih posalju u bezaniju,teleoptik...

Kusturica menja Ćurkovića na čelu Partizana?
Subota, 19. avgust 2006. 12:22

Proslavljeni režiser Emir Kusturica najozbiljniji je kandidat za mesto predsednika fudbalskog kluba Partizan, piše "Sportski žurnal".

Dosadašnji predsednik crno - belih Ivan Ćurković podneo je ostavku pre nekoliko meseci, budući da obavlja i funkciju prvog čoveka olimpijskog komiteta Srbije.

"Nemam komentar, ali mogu da kažem da postoji više kandidata", kratko je rekao Ćurković.

On je dodao se još uvek ne zna kada će biti održana sednica Skupštine FK Partizan na kojoj će biti izabran novi predsednik.

Emir Kusturica, koji se u poslednjih nekoliko godina deklarisao kao navijač Partizana, u dva navrata je osvajao nagrade na festivalu u Kanu, za filmove "Otac na službenom putu" i "Podzemlje".

Direktor i generalni sekretar Partizana Nenad Bjeković i Žarko Zečević nedavno su boravili na Mokroj gori, gde se nalazi Kusturičino etno-selo.

a ovi nastavljaju da se zajebavaju :?:

Klinci Partizana haraju Evropom

Omladinska škola Partizana na svakom koraku već godinama opravdava svoj visok rejting koji uživa kod fudbalskih stručnjaka i fudbalskih zaljubljenika. Tako je već godinama, pa je prošle godine i od UEFA stiglo zvanično priznanje da je fudbalska Akademija Partizana druga u Evropi.
Najnoviji rezultati klinaca to uveliko potvrdjuju: juče su kadeti (1990. godište) osvojili jedan od najjačih turnira po sastavu ekipa ove godine u Evropi – Partizan 2006. Pobedili su Barcelonu, Romu i Bajern, i pobrali sve simpatije.

Za to vreme prošlogodišnji kadeti, sada omladinci (1989. godište), koji su do sada osvojili nekoliko evropskih velikih turnira, a prošle godine osvojili svako takmičenje u kome su nastupali, od minule srede se nalaze u Španiji, u gradu Albacete, gde se održava »Mundialito Sub 17« ili mini svetsko prvenstvo za kategoriju ispod 17 godina. Trofej nosi ime »Trofeo Quixote« (Trofej Don Kihot), a učestvuje ukupno 16 ekipa:

Real Madrid, Boka Juniors (Argentina), Fejenord, DC United (Koreja), Real Betis, Milano, Yong in (Koreja), Sao Paolo (Brazil), Barcelona, Universidad Catolica (Čile), Albacete, Valencia, Kaizer Chiefs (Južna Afrika), Pumas UNAM (Meksiko), Benfika i Partizan.

Kao što se da videti iz spiska učesnika turnira, tu su ekipe sa 4 kontinenta.

Sve ekipe su podeljene u 4 grupe:

Grupa A: Real Madrid, Boka Juniors (Argentina), Fejenord, DC United (Koreja)
Grupa B: Real Betis, Milano, Yong in (Koreja), Sao Paolo (Brazil)
Grupa C: Barcelona, Universidad Catolica (Čile), Albacete i Partizan
Grupa D: Valensija, Kaizer Chiefs (Južna Afrika), Pumas UNAM (Meksiko), Benfika

Put Španije krenuli su:

Živko Živković
Dušan Brković
Rajko Brežančić
Saša Blagojević
Miloš Nikolić
Nikola Gulan
Stevan Jovetić
Nenad Adamović
Amer Osmanagić
Veljko Vuković
Nikola Mijailović
Darko Vasiljević
Mladen Milojić
Vladimir Ilić
Srdjan Kačar
Siniša Stevanović
Ardjent Gafuri
Goran Cvetković
Vuk Martinović
Stefan Milojević

Trener ekipe od ove sezone je Miloš Radaković.

Partizan je otvorio turnir utakmicom protiv domaćina, ekipe Albacete i remizirao 1:1 golom Jovetića, iako je do pred sam kraj vodio sa 1:0. U drugom kolu u subotu pobedjena je čileanska ekipa Universidad Catolica sa 3:0 (2:0), a golove su postigli Osmanagić, Ilić i Vasiljević.
Pošto je Barcelona u svoje obe utakmice u grupi pobedila, večeras je meč sa Kataloncima odlučivao o tome ko će osvojiti prvo mesto u grupi. Partizan je izbriljirao i demolirao Barcu sa 3:0 (1:0), a golove su postigli Jovetić u 24' i 80', kao i Vasiljević u 54'. Pored 3 gola, bilo je još najmanje 5 »mrtvih šansi« kada su izlazili sami pred golmana, ali golova više nije bilo. Da dodamo da je Jovetić pogodio još i stativu, a može se slobodno reći da je večeras, zajedno sa Osmanagićem i Čonkom »zavio u crno« Katalonce. Na kraju utakmice crno-beli klinci doživeli su ovacije od špaske publike i konstatacije da ovako nešto lepo odavno nisu gledali.

Sada je na redu 1/4 finale koje se igra 30.8.2006., a parovi su:

Partizan - Yong In (Koreja)
Boca juniors - Pumas
Real Madrid - Kaizer Chiefs
Sao Paulo - Barcelona

Ono što je važno za Partizan u vezi Kupa UEFA i eventualnog prolaska dalje:

Ako pažljivije pogledate sadržaj liste parova 1. kola Kupa UEFA, primetićete da Partizanu, u slučaju da uspe da eliminiše Groningen, ni u kom slučaju „ne gine“ 4. šešir. Crno-beli dakle nikako ne bi mogli biti u, uslovno rečeno, najslabijem 5. šeširu. A mogli bi, u slučaju da makar 2 nosioca plasirana ispred njih kiksnu (da budu eliminisani u 1. kolu), da završe čak i u 3. šeširu! Ta opcija je čak sasvim realna, s obzirom ko se sa kim sastaje u tom 1. kolu...Partizan bi u nekoj „ludoj“ kombinaciji, tj. u nekim „ludim ishodima“ 1. kola mogao da završi čak i u 2. šeširu ali...to je ipak utopija u ovom trenutku jer bi za to bilo potrebno da u 1. kolu kiksne minimum 10 nosilaca plasiranih po klupskom koeficijentu ispred Partizana...

Tabela na koju se odnosi data analiza u PDF formatu.

fluid, to sto si napisao je smesno... "ako pazljivije pogledate"... igru Partizana, shvaticete da ce on ispasti u 1 kolu kupa UEFA i da ce pobednicki tim Groningena da bude u nekom od sesira...
sa ovakvim timom, mozemo samo na srecu da prodjemo... i to ako imamo veeeeeliiiiiiiikuuuuuuu srecu!!!
voleo bi' da gresim, ali...

batka_mija:
fluid, to sto si napisao je smesno... "ako pazljivije pogledate"... igru Partizana, shvaticete da ce on ispasti u 1 kolu kupa UEFA i da ce pobednicki tim Groningena da bude u nekom od sesira...
sa ovakvim timom, mozemo samo na srecu da prodjemo... i to ako imamo veeeeeliiiiiiiikuuuuuuu srecu!!!
voleo bi' da gresim, ali...
Ovo je prenešeno sa sajta FK Partizan gde je napravljena analiza.
Ne znam šta je tu smešno. Svako pravi analizu nekog takmičenja pa čak i ekipe koje imaju male šanse za prolaz dalje. Tako je uvek bilo u raznim takmičenjima, tako će uvek i biti.
A baš zbog ovakvih komentara nešto me više i zabole **** za sve. Ako ispadnu ispali su i gotovo. Ne mogu više da slušam svakojako pametovanje od ljudi koji bi samo nekog i nešto da pljuju, a još se ne zna da li to što pljuju možda i uspe.
Ja ću navijati za Partizan svakako. Ko neće niko mu ne brani, ali dosta bre više sa tim pljuvačkim izjavama tipa smešno i dr.

nisu to pljuvacke izjave... to su realne izjave... zasto da se pravim da je sve u redu kad nije? jedan smesni maribor nas je za malo izbacio... prosle godine su pobedili 2 puta po 1:0 Serif iz MOLDAVIJE!!! primili smo 5-6 puta petardu... nismo mogli da izbacimo jednu smrdljivu Petrzalku, koja je pridodala i drugo ime da bi je ljudi lakse upamtili... najveci uspeh nam je bio 0-0 protiv Reala... i sad kao trebam da gledam neke usrane "analize" na sajtu Partizana koje ce reci kako cemo biti u 4 sesiru??!! 4??!! 5??!! sta je tu u redu?
i nije to samo pljuvanje... zasluzili su batine da dobijaju svakodnevno i da se taj usrani stadion zapali i da se srusi... kad nas svako yebe kako stigne... plasimo se da li mozemo da izbacimo tim koji je bio 5 PETI u holandskoj ligi...
sa pojacanjima iz BASKA i BSK-a 'ocemo u Evropu...
ma sve je super... samo cemo se zavaliti u fotelju i uzivati... picketine jedne smrdljive... kad je Taribo, koji je dos'o tu zato sto nije imao gde, morao da ih povuce da potrce za loptom... ko je bio na toj utakmici video je...
ma sve je super... godinama vec... yebala vas ljubav bas...
i bojkot... nastetice samo Partizanu bacanjem baklji na stadione... strasna im je organizacija... nevidjena...
oni ce ostati u foteljama dok god su zivi...
"prazan jug za slobodan partizan"... sjajno... nema sta... svi se vec tresu...

Uprava nikakva! Bojkot nikakav! To su činjenice.
Ali povrh svega neću da pljujem po klubu kad oni što ga vode i oni što hoće (a izgleda kao da neće ili ne žele) da ih smene. Šta je tu je. Nemam drugi klub za koji bih navijao. Niti sam preletač niti neko ko će sada pljuvati iz svih oružja, a posle se busati u grudi da je Grobar kada dođu bolji rezultati.
Navijaću za Partizan i kad je slab i kad gubi i kad pobeđuje. Mnogi su veći evropski klubovi od Partizana imali krize u svojoj istoriji pa može i Partizan. Ne znam zašto je sramota pobediti Šerif dva puta po 1-0, a protiv Petržalke Partizan nije izgubio već ispao nesrećno na penale. Mnogi su ispadali na penale. Pogledaj rezultate slovačkih klubova, apogledaj naših. Nisu Slovački timovi, timovi za gol razliku. Ne razumem to preuveličavanje krize rezultatima koji su još i bili dobri. Na posletku UEFA tabela sve govori.
I nije tačno da je Taribo došao zato što nije imao gde. Ovoliko evropskih i malih i velikih klubova, a on nema gde. Ma da. Pouzdano znam, a i čitao sam o tome da je Taribo došao zbog Mateusa. Ne znam otkud ti ta želja da kada sve krene nizbrdo želiš da poguraš još više?

Ma što ja ovo uopšte i pišem. Tvoj stav je takav kakav je. I Srbija kao država nije mnogo bolja pa neće da bude ni fudbal kao sport.

E jebesh mi sve
ako je ovaj batka_mija nekad rekao neshto lepo o partizanu
i ako je nekad Fluid batalio "corava" posla :lol:
koja bre pedarda?
pa i mala deca znaju da je utakmica sa Izraelcima bila namestena
pretpostavljam da si na nju najvishe mislio
jesmo,ispali smo od Artmedije iako smo bili bolji
jbga, takav je fudbal
dobro, tu je veliku "zaslugu" imao i Vermez, al sta je tu je...
sta bi ti,majke ti (@ batka_mija) uradio povodom ove lopovske uprave
pa oni kradu i nameshtaju, ne godinama, nego vishe od decenije
pa im niko nije mogao nishta
mora od necega da se pocne!!!

[size=+2]Ziveo Partizan!!!!
Uprava Napolje!!!!
[/size]

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back