FLUID
Poznat
- Poruka
- 7.917
Pa vidim ja on nešto baljezga o Partizanu na njihovom sajtu, ali ne razumem holandski. :|
Zove se Goran Lovre.
Zove se Goran Lovre.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

shalle87:Sta vam to vredi,ZekaBjeka ce da ih rasproda sve cim se domogne prvog tima,i to u Saturn,Shinnik,Terek Grozny i Rubin Kazan![]()
Elvin:doduše, ne izbacujemo bisere sveckog fudbala poput tutorića i joksimovića, ali, šta je - tu je. niko nije savršen.
eto, vidiš kako znaš. ima tu još bisera, recimo, dudić. najbolji odbojkaš među fudbalerima ili beše other way around, ne mogu da se setim...Alex.L:Duboko sam uveren da bi imali najbolju školu fudbala na svetu, da smo njih izbacili kao talente.
FLUID:Pratio sam malo te mlađe kategorije u poslednjih par godina. Prošle godine je jedna mlađa selekcija Partizanovih klinaca igrala neki turnir u Italiji. Takođe su bili ubedljivi, a čak su Juventus pobedili sa 10 igrača rezultatom 1-0 jer je sudija u 2. minutu isključio jednog našeg. Plus što je bio naklonjen Juventusu. Na kraju su svi na stadionu apludirali Partizanovim klincima.
Ali od svega toga u starijim kategorijama ne ostane ništa.

Slazem se za to mada bi njima ipak vise Dzej odgovaraoElvin:njemu bi više ležala zvezda, obzirom na ikonografiju koja prati njegove filmove.
šta je bilo sa holanđaninom? nisu valjda odustali od njega?!
ne gine nam još jedna sezona balvanislavovih čarolija.![]()
Lexs:Slazem se za to mada bi njima ipak vise Dzej odgovarao.
Ovo je prenešeno sa sajta FK Partizan gde je napravljena analiza.batka_mija:fluid, to sto si napisao je smesno... "ako pazljivije pogledate"... igru Partizana, shvaticete da ce on ispasti u 1 kolu kupa UEFA i da ce pobednicki tim Groningena da bude u nekom od sesira...
sa ovakvim timom, mozemo samo na srecu da prodjemo... i to ako imamo veeeeeliiiiiiiikuuuuuuu srecu!!!
voleo bi' da gresim, ali...